Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

καραμπελα ζωδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 3-4/11/18
Από την Κατερίνα Καράμπελα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.
Καλό Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη βρίσκετε στην Παρθένο και την Κυριακή 11.00 πηγαίνει στο Ζυγό.
ΚΡΙΟΣ. Θα σας έλεγα ότι μπαίνετε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσετε κάποιες εκκρεμότητες, που από καιρό θέλατε να κάνετε. Έχετε την δυνατότητα αυτή την εβδομάδα να τα καταφέρετε. Ασχοληθείτε με το σύντροφο σας που φαίνετε να σας έχει ανάγκη.
ΤΑΥΡΟΣ. Αντί να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο, ασχολείστε με καθημερινές δουλείες που σας κρατούν μέσα. Δεν ήταν και λίγη η ένταση της προηγούμενης εβδομάδος οπότε ξεκουραστείτε και μην ανοίγετε μέτωπα με τον σύντροφο ή με συνεργάτες εκτός και αν έχετε πάρει οριστικές αποφάσεις(που δεν θα το πρότεινα).
ΔΙΔΥΜΟΙ. Κοινωνικές και οικογενειακές εκδηλώσεις αυτό το διήμερο. Πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό. Επίσης το Σάββατο θα πρέπει να ασχοληθείτε με το να ταχτοποιήσετε τον προσωπικό σας χώρο είτε στην εργασία είτε στο σπίτι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Στην αρχή θα έχετε πολλά πάρε-δώσε με το κοντινό σας περιβάλλον (φίλους, συγγενείς κτλ). Μετέπειτα θα σας αποσπάσουν την προσοχή τα οικεία πρόσωπα με τις συζητήσεις να ξαναγυρνάνε σε οικονομικά θέματα ή θέματα «τάξης και ηθικής» . Εκτός από αυτό θα αισθανθείς και την συμπαράσταση της οικογένειας.
ΛΕΩΝ. Όλο το Σάββατο σχεδόν απασχολήστε και επιδιώκετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας, όμως μπορεί να κάνετε έξοδα για το σπίτι. Καλή μέρα για ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Την επομένη θα έχετε συναναστροφές με τον περίγυρο σας, θα μάθετε και θα πείτε διάφορα νέα, είναι μια πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Αν και το Σάββατο είναι δύσκολο, κάποιος να σας καταλάβει έτσι όπως αλλάζει ή διάθεση σας από την μια στιγμή στην άλλη. Την Κυριακή θα έχετε να ασχοληθείτε με το «ταμείο» της οικογένειας ή με επιχείρηση οικογενειακή. Μην επαναλαμβάνετε τα ίδια. Έχετε μεγάλη στηρίξει από ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά.
ΖΥΓΟΣ. Εκτός από το ότι σας μελαγχολούν καταστάσεις που βιώνετε το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο χώρο του σπιτιού με πρόσωπα της οικογένειας. Βιώνετε μια μικρή «αναγέννηση» είχατε παραμελήσει το εαυτό σας και τώρα πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό. Τα οικονομικά σας με τις κατάλληλες προσπάθειες σταθεροποιούνται.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Το τελευταίο διάστημα ανατρέχετε στο παρελθόν και οικονομικά αλλά και ερωτικά. Αν κάνετε κάποια πνευματική εργασία θα πάτε πολύ καλά. Άτομα από την οικογένεια μπορεί να αντιμετωπίζουν ένα ψυχολογικό πρόβλημα ή να νιώθουν κουρασμένοι, πρέπει να είστε εκεί να τους βοηθήσετε.
ΤΟΞΟΤΗΣ. Κάθε φόρα που είστε οξύθυμοι τα βάζετε με τις παρέες (ομάδες, συλλόγους κτλ.) Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως θα έχετε μια πιο λογική προσέγγιση των πραγμάτων, θα περιστοιχίζεστε από μέλη της οικογένειας και πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με ηλικιωμένα άτομα. Από τώρα και στο εξής θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Όλη σας η προσοχή αυτές τις μέρες ήταν πως θα μεταδώσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας, φοβάστε όμως ότι σε επίπεδο καριέρας δεν ευδοκιμούν όπως θα θέλατε. Άτομα που έχουν κύρος ή κάποια εξουσία σε ομάδες μπορεί να σας πλησιάσουν, οι λόγοι θα είναι ή συναισθηματική ή για να σας αναθέσουν κάποια εργασία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Υπάρχει η περίπτωση να δείτε και να συναναστραφείτε με άτομα από το εξωτερικό ή με ανθρώπους που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας. Κάθε μελέτη που στρέφετε στο παρελθόν ευνοείτε αυτές τις μέρες. Ερωτικά σας κεντρίζουν το ενδιαφέρων άτομα τελείως διαφορετικά από εσάς, όμως δεν μπορείτε να τα ξεπεράσετε εύκολα.
ΙΧΘΥΕΣ. Για να περάσετε καλά όπου και αν είσαστε θα χρειαστεί να ξοδέψετε πιο πολλά από ότι θα θέλατε, όμως είναι τόσο μεγάλη η ένταση της ευχαριστήσεις που δεν μπορείτε να σκεφτείτε λογικά. Συναισθηματικά είστε ευάλωτοι. Θα έχετε εμπειρίες που θα σας εξιτάρουν ερωτικές ή σε άλλη περίπτωση πνευματικές.

Σχετικά