Τα ζώδια σήμερα από την Κατερίνα Καράμπελα

permissos.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 5/11/18

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ
Καλημέρα σας. Σήμερα ή Σελήνη βρίσκετε στον Ζυγό.
ΚΡΙΟΣ. Με την Σελήνη απέναντι σας δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στους άλλους που έχουν σήμερα μια αστάθεια, και έτσι εσείς μπορείτε να επωφεληθείτε. Επίσης η Αφροδίτη δείχνει ότι θα έχετε καλύτερη μεταχείριση από σύντροφο, συνεργάτες κτλ.
ΤΑΥΡΟΣ. Αστάθεια και εκνευρισμό μπορεί να έχετε στην καθημερινότητα καθώς και στον εργασιακό χώρο. Θα θέλατε σήμερα να ξεκουραστείτε αντί να πηγαίνατε για δουλειά. Όμως εκεί θα επικεντρωθείτε σήμερα και θα τα καταφέρετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ. Το μέλημα σας είναι να περάσετε καλά, κάτι το οποίο είναι εφικτό σήμερα. Η ατμόσφαιρα πιο ανάλαφρη και η συνεννόηση γίνετε αβίαστα. Μη ξεχάσετε ότι είναι Δευτέρα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις σας, το σπίτι και η οικογένεια σας θα σας προσφέρουν την θαλπωρή που χρειάζεστε. Πιθανόν να έχετε και μια ευχάριστη συνάθροιση με οικεία πρόσωπα.
ΛΕΩΝ. Καλή μέρα για να συναντήσετε φίλους, γνωστούς κτλ. Μικρές διαδρομές και επικοινωνία θα σας βγάλουν από τα συνηθισμένα. Αν και μπορεί να υπάρξει μια μικρή αστάθεια με τους γύρω σας, παραβλέψετε την. Περάστε όμορφα.
ΠΑΡΘΕΝΟ. Τι έχεις και τι θα δώσεις, είναι αυτό που σε απασχολεί σήμερα. Όμως πολύ φοβάμαι ότι θα κάνεις κάποια έξοδα για δική σου ευχαρίστηση, αφού εδώ και πολύ καιρό ήθελες να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου.
ΖΥΓΟΣ. Θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου, έχεις ανάγκη να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου. Φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση, άλλωστε είναι τόσο σημαντική για σένα. Σε ενδιαφέρει κατά βάθος η γνώμη των άλλων.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Μαζεμένοι θα είστε σήμερα. Αιτία η μελαγχολίας και η απαισιοδοξία. Θα αντιδράτε λίγο απότομα. Μάλλον έχετε να αντιμετωπίσετε φοβίες για οικονομικά θέματα και γίνετε κυματοθραύστης η οικογένεια.
ΤΟΞΟΤΗΣ. Συγκεντρώσεις με παρέες πιθανόν στο σπίτι σας, το θεωρώ κάτι σαν μικρή συνέλευση που εκεί θα πρέπει να αναπτύξετε τις ιδέες σας. Πρόσεξε τις συγκρούσεις σε περίπτωση που υπάρχουν αντιρρήσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Πρέπει να μοιράσεις το χρόνο σου μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Αυτό για σένα είναι δύσκολο αυτή την περίοδο γιατί η δουλειά σε κερδίζει. Όμως το τελευταίο διάστημα εργάζεσαι σκληρά και η καταξίωση είναι πολύ κοντά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Επαφές και ταξίδια πραγματικά είτε ταξίδια στην γνώσης. Διδασκαλία και μελέτη με περιεχόμενο ιδεολογικό. Επικοινωνήστε και εκφράστε της απόψεις σας. Αγωνιστείτε και κερδίστε ότι αγαπάτε.
ΙΧΘΥΕΣ. Πιέζεστε σήμερα από τα οικονομικά σας. Όμως και από ερωτικής πλευράς έχετε ένταση. Δύο τινά υπάρχουν να βρείτε χρήματα από κρυφές πηγές, και να ζήσετε ένα πάθος. Χρειάζεται να είστε λίγο πιο διπλωματικοί για να φτάσετε τους στόχους σας.

Σχετικά