Άγριο έγκλημα: Δεκατριάρχονος κατέσφαξε ανάπηρη γυναίκα για 2 ευρώ

13xronos rosia

Πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα με θύμα μια ανάπηρη ηλικιωμένη γυναίκα είδε το φως της δημοσιότητας σε χωριό του Τσελιάμπινσκ, στην κεντρική Ρωσία.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές, ένας 13χρονος εισέβαλε στο σπίτι μιας 78χρονης γυναίκας που βρισκόταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και υπό την απειλή μαχαιριού της ζήτησε χρήματα.

Όταν εκείνη του απάντησε πως δεν έχει, την μαχαίρωσε 60 φορές στο πρόσωπο και στο σώμα της, ενώ έφτασε στο σημείο να της κόψει μέχρι και το στήθος.

Η άτυχη γυναίκα ήταν γιαγιά ενός φίλου του 13χρονου μαθητή. Πριν της επιτεθεί και την κατακρεουργήσει, τον είχε αναγνωρίσει και του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι της.

Μετά το φονικό ο ανήλικος έψαξε και βρήκε 150 ρούβλια – κοντά στα 2 ευρώ, τα οποία χρησιμοποίησε αργότερα για να βάλει χρόνο ομιλίας στο κινητό του τηλέφωνο.

Το πτώμα της ηλικιωμένης εντοπίστηκε από γείτονες το επόμενο πρωί.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως ο 13χρονος μαθητής συνελήφθη και κρατείται σε ασφαλή μονάδα για ανήλικους εγκληματίες.

«Διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν τα κίνητρά του. Ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημα και παραδέχθηκε ότι έκλεψε 150 ρούβλια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχετικά