Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Καυτά φιλιά σε βραδινή τους έξοδο!

rouvas zigouli

Στο νυχτερινό κέντρο «Άνοδος» διασκέδασε ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη. Το λαμπερό ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη που εκτός από συνεργάτες με τον Σάκη είναι και καλοί φίλοι. Ο Σάκης και η Κάτια καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας ήταν αγκαλιασμένοι και συνεχώς αντάλλαζαν καυτά φιλιά. Το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με καλή παρέα.

Έπειτα από μια σχέση που μετράει 15 χρόνια και έχοντας αποκτήσει 4 πανέμορφα παιδιά το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από ένα χρόνο. Ο Σάκης και η Κάτια είναι πολύ ευτυχισμένοι και αυτό φαίνεται σε όλες τους τις εξόδους. Ο ένας δεν παίρνει τα μάτια του από τον άλλον και το χαμόγελο είναι πάντα ζωγραφισμένο στα χείλη τους.

Ο Σάκης εκτός από το να είναι κριτής στο «The Voice», θα τραγουδάει και στους θαυμαστές του στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο. Οι δυο αγαπημένοι τραγουδιστές θα συνεργαστούν ξανά μετά από 19 χρόνια και αναμένεται να γίνει… πανικός! Την πανέμορφη Κάτια δεν την βλέπουμε και πολύ συχνά αφού έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των τεσσάρων παιδιών τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αν και δεν κάνει συχνά εξόδους, διασκέδασε στο κέντρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης δεν δίστασε να σηκώσει τον Σάκη μαζί του στην σκηνή και να τραγουδήσουν μαζί.

Το ζευγάρι ήταν ντυμένο casual και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, αφού ο κόσμος του αγαπάει όσο κανένα άλλο ζευγάρι της showbiz.

Σχετικά