Tα Ζώδια σήμερα από την Κατερίνα Καράμπελα

καραμπελα-001

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΟΒΛΕΨΕΙΣ 8/11/18

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.
Να έχετε μια όμορφη μέρα. Ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας αναφέρω σήμερα τα οφέλη που θα αποκομίσει το κάθε ζώδιο με αυτή την διέλευση. Η Σελήνη από τον Σκορπιό στις 20.59 εισέρχεται και αυτή στον Τοξότη.
ΚΡΙΟΣ. Ο Δίας σας προτρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να γνωρίσετε διαφορετικές κουλτούρες. Αρχίστε να γίνεστε πιο διανοούμενοι. Ευκαιρία να αρχίσετε πάλι να μαθαίνετε καινούργια πράγματα. Όλη αυτή η χρονιά ευνοεί τα ταξίδια. Αποφύγετε όμως τον φανατισμό.
ΤΑΥΡΟΣ. Όλη την διάρκεια που ο Δίας θα βρίσκετε σε αυτή την θέση, θα έχετε μεγάλα οικονομικά οφέλη από κληρονομίες, ασφάλειες και δικαστικές εκκρεμότητες πχ διαζύγιο. Πρέπει όμως και εσείς να αρχίσετε να εμβαθύνετε και να μην στέκεστε στην επιφάνεια, έτσι ώστε να αποκομίσετε το πραγματικό όφελος.
ΔΙΔΥΜΟΙ. Ανταπόκριση και βοήθεια σε όλα τα επίπεδα θα έχετε από τον σύντροφο ή τα άμεσα συνδεδεμένα με εσάς άτομα πχ συνεργάτες, συνέταιροι. Θα διδαχτείτε από τους άλλους. Μπορείτε αυτό το διάστημα, δηλαδή μέχρι το φθινόπωρο που θα είναι ο Δίας στον Τοξότη να κάνετε μια καλή συνεργασία ή γάμο. Προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πράγματα ως δεδομένα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Μια καθημερινότητα πιο εύκολη. Εργασιακά θα υπάρχει βελτίωση και βοήθεια, αν ψάχνετε για δουλεία πολύ πιθανόν να τα καταφέρετε. Με χαρά θα παρέχετε τις υπηρεσίες σας, γενικά θα λειτουργείτε πιο εύκολα τα πρακτικά θέματα. Καλύτερη υγεία. Μην αφεθείτε στην ευκολία προσπαθήστε και εσείς!
ΛΕΩΝ. Αισιοδοξία και δημιουργία που θα αντανακλά και στο περιβάλλον σας. Αισθηματικά (ερωτικά) αρχίζετε και απολαμβάνετε την ζωή. Όλες οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται αυτό το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκετε στον Τοξότη. Ίσως να υπερβάλετε στην διασκέδαση, αλλά αν το έχετε ανάγκη…
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Ομπρέλα προστασίας η οικογένεια σας, ότι αφορά τα ακίνητα μπορείτε να πετύχετε μια ρύθμιση. Επίσης να ανανεώσετε όπως θέλετε εσείς το σπιτικό σας, έτσι ώστε να περνάτε όμορφα μέσα σε αυτό. Πολύ πιθανόν να φιλοξενήσετε άτομα ή να δέχεστε κόσμο. Η σχέσεις με τους γονείς βελτιώνονται.
ΖΥΓΟΣ. Σε εσάς ο Δίας θα δώσει εύνοια στην επικοινωνία, σπουδές, μελέτη και πιθανή αγορά μεταφορικού μέσου. Εύνοια σε συγγραφή και διδασκαλία. Τα άτομα από το καθημερινό σας περιβάλλον (αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες κτλ.) θα σας βοηθούν. Θέλει προσοχή να μην αποσπάστε και να μην έχετε αλαζονεία σε ότι αφορά τις γνώσεις σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Με άνεση μπορείτε να αυξήσετε τα οικονομικά σας, συμμετέχοντας σε επιχειρήσεις ή εκδόσεις, γενικά όμως και κάθε είδους δραστηριότητα που μπορεί να σας αποφέρει κέρδος. Φροντίστε να είστε δοτικοί με τους συνανθρώπους σας. Μην σπαταλήσετε εύκολα τα κέρδη σας η εύνοια είναι μέχρι το φθινόπωρο.
ΤΟΞΟΤΗΣ. Μην φοβηθείτε να δείξετε την προσωπικότητα σας. Ο Δίας είναι για όλους ευεργέτης, σε σας αντιπροσωπεύει κάθε είδους ανάπτυξη. Θα είστε πιο αισιόδοξοι και δημιουργικοί μην αφήσετε αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο. Η παρουσία σας θα γίνετε αισθητή. Πνευματική ανανέωση και γνώση. Προσοχή στην έπαρση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Είστε άνθρωπος της ύλης και μερικές φορές σκέπτεστε ψυχρά, ο Δίας στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να δείτε από μια άλλη οπτική γωνία την ζωή. Θα γίνετε αλτρουιστές, μπαίνετε σε μια ενδοσκόπηση που θα σας αποκαλύψει πολλές αλήθειες. Θα έχετε έντονη διαίσθηση. Διδασκαλία και εμβάθυνση σε πνευματικά θέματα. Βοήθεια σε εγκλείστους χώρους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Τα οφέλη του Δία θα τα «εισπράξετε» από ομάδες κάθε είδους (συλλόγους, κόμματα, ομοσπονδίες κτλ.). Μέσα από δική σας παρότρυνση βοηθάτε την ομάδα να προχωρήσει. Αυτή την περίοδο θα αισθανθείτε ότι ανήκετε κάπου. Είναι μια πολύ καλή θέση, γνωριμίες σας εντάσσουν και σας προωθούν. Οι ιδέες είναι ο λόγος που μπορεί να πρωτοστατήσετε σε μια ομάδα. Προσοχή στον φανατισμό.
ΙΧΘΥΕΣ. Ο Δίας στον Τοξότη σου δείχνει που πρέπει να ρίξεις το βάρος και αυτό δεν είναι άλλο από την καριέρα. Πολύ πιθανόν να βρεθούν άνθρωποι κύρους που θα σας βοηθήσουν να γίνουν πράξη οι φιλοδοξίες σας. Επειδή όλα θα σας πηγαίνουν κατ’ ευχή μην επαναπαυτείτε στις δάφνες σας.

Σχετικά