Tα Ζώδια σήμερα

καραμπελα-001

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 9/11/18
Από την Κατερίνα Καράμπελα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.
Καλημέρα σας. Σήμερα η Σελήνη είναι στον Τοξότη και η Αφροδίτη R από το Ζυγό κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο.
ΚΡΙΟΣ. Πιο ανάλαφρη μέρα, θα περάσετε όμορφα αν βρεθείτε με παρέα. Αν όχι μπορείτε με τον σύντροφο ή συνεργάτες να αναπολήσετε σε παλιές καλές στιγμές ή εμπειρίες που είχατε από κοινού.
ΤΑΥΡΟΣ. Πρέπει σήμερα να ασχοληθείτε με θέματα εργασίας, μήπως βρείτε μια μέση οδό για προβλήματα που σας απασχολούν καθημερινά. Αν ένα πρόσωπο σας ενδιαφέρει ακόμα θα κάνετε μια καινούργια κρούση.
ΔΙΔΥΜΟΣ. Γυρίζετε πίσω στο άτομο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, παρόλο που ξέρετε από την αρχή πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις. Περάστε όμορφα χωρίς να στέκεστε στα αρνητικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Επανέρχεστε για να ταχτοποιήσετε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μάλλον υπάρχουν υποθέσεις που τις είχατε αφήσει, και τώρα τις φέρνετε στο προσκήνιο. Φίλοι από τα παλιά μπορεί να σας επισκεφτούν.
ΛΕΩΝ. Ο περίγυρο σας (συγγενείς, φίλοι κτλ.) προσπαθεί να γεφυρώσει διαφορές, ακόμα και αν θα θέλατε να ενδώσετε, θα βρείτε αντιμέτωπο το σύντροφο σας. Δεν είναι άσχημα να βρείτε την χρυσή τομή.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Το θέμα είναι πως μπορείτε από την εργασία σας να αποκομίσετε μεγαλύτερο οικονομικό όφελος, είναι κάτι που από καιρό σας απασχολεί. Από την άλλη κάποια άτομα μπορεί να σας πάνε κόντρα μήπως ενδόμυχα υπάρχει ερωτισμός;
ΖΥΓΟΣ. Σήμερα υπάρχει έντονη τάση να γυρίσετε πίσω σε ένα συναίσθημα «έναν έρωτα» από τα παλιά. Αν κάνετε πράξη την πρόθεση σας και προσεγγίσετε το άτομο αυτό θα περάσετε όμορφα, όμως δεν θα λείψουν οι κόντρες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Αναμοχλεύονται παλιές οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Έχετε και την αντιπαλότητα με τους οικείους σας. Μην κάνετε το λάθος και πιστέψετε ότι εύκολα θα σας συγχωρέσουν παλιότερες «αμαρτίες».
ΤΟΞΟΤΗΣ. Όπως και να έχει θα περάστε όμορφα, με παρέες και φίλους από παλιά. Υπάρχει και το ενδεχόμενο μια ερωτικής περιπέτειας ή ενός φλερτ, τώρα κατά πόσων αυτό θα έχει συνέχεια θα εξαρτηθεί, και από την κριτική των άλλων.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Αν και από εδώ και πέρα, πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν θα δρουν παρασκηνιακά, εσείς σήμερα έχετε να διαφυλάξετε τα οικονομικά σας. Παρακινιέστε, «παρασύρεστε» από ιδέες που δεν σας ωφελούν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Έχεις το θάρρος της γνώμης, έχεις και την δύναμη να αναπτύξεις τις ιδέες σου. Όμως σήμερα μπορεί να θέλεις να αγωνιστείς και για ένα άτομο που διαφέρετε ριζικά, εάν μπορούσατε να ταξιδέψετε ή να μιλήσετε για τα σχέδια σας θα περνούσατε όμορφα.
ΙΧΘΥΕΣ. Να ξέρετε ότι δεν σκέπτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο όπως εσείς. Για σήμερα ή κάτι κρυφό ερωτικά θα σας συναρπάσει, αλλά δεν θα έχει συνέχεια ή οι φόβοι σας ότι κάτι γίνετε και σας ρίχνουν οικονομικά έχει μια υπόσταση.

Σχετικά