Tα ζώδια της Τρίτης από την Κατερίνα Καράμπελα

καραμπελα-001

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  20/11/18

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Καλημέρα σας. Σήμερα ο Άρης από τους Ιχθύες κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη, η Σελήνη βρίσκετε στον Κριό.

ΚΡΙΟΣ.  Ένταση θα έχετε αλλά και επιμονή. Μετριάστε λίγο τον φανατισμό σας, αφήστε για λίγο τις συζητήσεις για ιδεολογικά θέματα. Δύσκολα σας βλέπω να κάνετε πίσω. Δώστε έμφαση στην γνώση.

ΤΑΥΡΟΣ.  Σήμερα θα αισθανθείτε ότι οι παρέες (ομάδες) σας πολεμούν. Θέλετε να εξασφαλίσετε οικονομική σταθερότητα, αλλά πρέπει να μην έχετε έπαρση. Έχουν και οι άλλοι δικαιώματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Εκεί που πρέπει να δώσετε την προσοχή σας είναι η επαγγελματική σας ανέλιξη. Έχετε καλούς συνεργάτες ή συνεταίρους μην χαλάσετε τις καρδιές σας με το να ανταγωνίζεστε. Μετριοπάθεια για να αποφύγετε εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Η μέρα απαιτεί φρόνηση. Στον εργασιακό χώρο ίσως υπάρξει ένταση, με αφορμή κάτι ασήμαντο μπορεί, να βγει ανταγωνισμός. Ίσως να προέρχεται όλο αυτό γιατί νομίζετε ότι έχετε δίκιο, αν υπερβάλετε θα το χάσετε.

ΛΕΩΝ.  Δώστε όλη σας την ενέργεια στο συναίσθημα, κάντε την ένταση δημιουργία. Ερωτικά είστε λίγο υπερβολικοί. Μην υπερβάλετε με τις απολαύσεις. Κάντε μια δυναμική καλλιτεχνική αρχή βγάλτε την ένταση θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Μεταξύ του συντρόφου και της οικογένειας θα πρέπει να γίνετε διαμεσολαβητές. Έχετε κόντρες που πρέπει να αντιμετωπίσετε, βάλτε σε μια σειρά τις προτεραιότητες σας.

ΖΥΓΟΣ.  Θέλετε τόσο πολύ να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που σας ευνοεί, αλλά η καθημερινότητα είναι λίγο δύσκολη. Επικοινωνείτε γρήγορα και εκνευρίζεστε, που δεν σας καταλαβαίνουν. Αποφύγετε τις υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Αυξημένα έξοδα. Μήπως γίνεστε σπάταλοι για να ικανοποιήσετε κάποιες ανάγκες σας ερωτικές ή κάποια δημιουργικά εγχειρήματα. Καταναλώνετε με υπερβολή. Προσοχή σε χρήματα που δίνετε για νομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Το σπίτι και η οικογένεια σας θα βρεθεί στο επίκεντρο. Μη υπερβάλετε και χάσετε τον έλεγχο. Μπορεί να προκύψουν κάποιες διαφωνίες με τα οικεία πρόσωπα ή κάποιες ζημιές στο ακίνητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Αισθάνεστε ότι δέχεστε επίθεση από το κοντινό σας περιβάλλον. Μην ανταποδίδετε σήμερα, γιατί έχετε πολλά απωθημένα και «την τρίχα θα την κάνετε τριχιά» . Μπορεί να ακούσετε υπερβολές που θα σας πληγώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Αγωνίζεστε υπέρμετρα για τα κεκτημένα σας. Μπορεί να βρείτε αντιμέτωπη μια ολόκληρη ομάδα, είστε σε θέση να τους χειριστείτε; Μην κάνετε έξοδα και μην εμπλέκετε στα οικονομικά σας τις παρέες. Μην κάνετε συμφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ. Θα τηρήσετε μια επιθετική στάση στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δεν υπάρχει λόγος για τόσο εκνευρισμό. Αφήστε την μέρα να φύγει και με πιο ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να διεκδικήσετε μια θέση στην «ιεραρχία».

Σχετικά