Τρίκαλα: Φωταγωγήθηκε το ψηλότερο φυσικό έλατο της Ελλάδας

trikala dentro

Με τη ρίψη δεκάδων βεγγαλικών, μουσική και χρώμα Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα φωταγώγησαν σήμερα το βράδυ το δέντρο τους.

Το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα, μια σεκόγια 33 μέτρων που στέκει στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, εισάγει τον δήμο, την πόλη, τους επισκέπτες, τους Τρικαλινούς, στη γιορτή της αγάπης, τα Χριστούγεννα.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, έδωσε το σύνθημα για να απλωθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη, με μια γιορτή για όλους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές, για τους επισκέπτες, για μικρούς και μεγάλους.

Τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα είναι μια ξεχωριστή γιορτή, καθώς εκτός από τα πατροπαράδοτα έθιμα, που έχουν μείνει αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου, ο Μύλος των Ξωτικών φωτίζει και χαμογελά σε μικρούς και μεγάλους. Με κεντρικό θέμα τα «Χριστούγεννα του Κόσμου» και δωρεάν είσοδο, ο 8ος Μύλος των Ξωτικών φιλοξενεί τους επισκέπτες με το χαμόγελο και τις δωρεάν εκδηλώσεις μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019.

Μια σεκόγια ύψους 33 μ. είναι το χριστουγεννιάτικο έλατο των Τρικάλων -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣΜια σεκόγια ύψους 33 μ. είναι το χριστουγεννιάτικο έλατο των Τρικάλων -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Το ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο έλατο στην Ελλάδα -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

 

Εντυπωσιακά φωταγωγημένος και ο ποταμός Ληθαίος  -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

ΣΕντυπωσιακά φωταγωγημένος και ο ποταμός Ληθαίος -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣΜικροί και μεγάλοι έσπευσαν να φωτογραφήσουν το δέντρο  -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣΜικροί και μεγάλοι έσπευσαν να φωτογραφήσουν το δέντρο -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣΔεκάδες βεγγαλικά και πυροτεχνήματα φώτισαν τα Τρίκαλα  -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣΔεκάδες βεγγαλικά και πυροτεχνήματα φώτισαν τα Τρίκαλα -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣΓιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη των Τρικάλων  -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣΓιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη των Τρικάλων -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Σχετικά