ΚΑΤΑ…ΔΡΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ από τους “Αλιαρτίστας”

aliartistas

ΚΑΤΑ…ΔΡΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ

Στις 25 Νοεμβρίου στο Ελευθεροχώρι Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε αγώνας trail στο όρος Καλλίδρομο με 2 διαδρομές, 14χλμ και 24χλμ. Οι Αλιαρτίστας αποφάσισαν να κάνουν τρανταχτή εμφάνιση με αποστολή 18 ατόμων! Η ομάδα ξεκίνησε ορεξάτη παρά το παγερό χειμωνιάτικο πρωινό και ανυποψίαστη για την κατάσταση του ορεινού τερέν που δεν ήταν και το ιδανικό λόγω των καιρικών συνθηκών. Η λάσπη ήταν κυρίαρχο στοιχείο στο μεγαλύτερο μέρος των διαδρομών μετατρέποντας ορισμένα δύσβατα σημεία σε αρκετά επικίδυνα. Το κρύο ήταν τσουχτερό, ειδικά στις κορυφές, παρά τα ανηφορικά μονοπάτια που είχαν προηγηθεί. Μας αντάμειψε όμως η φυσική ομορφιά του αλπικού τοπίου με τα έλατα, τις λίμνες και τα πολυάριθμα ρυάκια και πηγές. Μετά από όλες αυτές τις δοκιμασίες η θέα της αψίδας του τερματισμού έφερε πίσω τα χαμόγελα στα κουρασμένα μέλη της ομάδας μας. Η θερμή και φιλόξενη υποδοχή με τα τοπικά εδέσματα έβαλε τους διοργανωτές στην καρδιά μας!

Στον αγώνα των 24χλμ συμμετείχαν οι Βαγγέλης Αρβανίτης,Χρήστος Κόκκαλης,Γιώργος Τσιώλης,Σπυριδούλα Παλαντζά και Μαρία Δρίτσα.Στον αγώνα των 14χλμ συμμετείχαν οι Πέγκυ Παπακωνσταντίνου,Γιώργος Ζυγογιάννης,Δημήτρης Αρβανίτης,Τάσος Σταμούλης,Θανάσης Κατσούλας,Γιώργος Αραπίτσας,Κώστας Μπεζαίτης,Βασίλης Κολοβός,Γιώργος Καλαμπαλίκης, Παναγιώτης Κατρισιώσης , η Ελένη Μωραίτη που κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία της, ο Σπύρος Μπουζίκας που ήταν τρίτος στην κατηγορία του και ο Γιώργος Αργύρης, επίσης τρίτος στην κατηγορία του.

Την ίδια μέρα στη Μεταμόρφωση Αττικής πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου 5χλμ “Αρβανίτεια 2018” προς τιμήν του βαλκανιονικη Κώστα Αρβανίτη που συμμετείχε ο Αλιαρτίστας Δημήτρης Μάνδαλος.

Επόμενο ραντεβού την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στη Πάρνηθα “Platanopigi trail race” (10χλμ -18χλμ).

#Aliartistas

 

 

 

 

 

 

Σχετικά