Tα ζώδια σήμερα από την Κατερίνα Καράμπελα

καραμπελα-001

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 7/12/18
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.
Σήμερα Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ο Άρης κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και τετράγωνο με την Σελήνη. Τι πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο με αυτή την όψη για να πάνε όλα καλά.
ΚΡΙΟΣ. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ψυχική σας αποδιοργάνωση. Μην αφήσετε την απαισιοδοξία να υπερισχύσει. Έχετε την δύναμη να ανταπεξέρθετε, αρκεί να λειτουργήσετε ορθολογικά.
ΤΑΥΡΟΣ. Πρέπει να αφήσετε για σήμερα την επιθετική συμπεριφορά, γιατί δεν μπορείτε να δείτε καθαρά το συμφέρον σας μέσα σε μια ομάδα και πιθανόν να αργότερα να απογοητευθείτε.
ΔΙΔΥΜΟΙ. Λάθος χειρισμός θα σας κοστίσει σε θέματα καριέρας, πολύ πιθανόν και σε συνεργασίες. Να ξέρετε ότι η δημόσια εικόνα σας βρίσκετε υπό αίρεση. Επικεντρωθείτε στον στόχο σας χωρίς να είστε επιθετικοί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Οργανώστε και βάλτε σε μια τάξη τις ιδέες σας. Ο φανατισμός δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν, αντίθετα σε εσάς θα δυσκολέψει την καθημερινότητα σας. Κάθε μακρινό ταξίδι μπορεί να έχει απρόοπτα.
ΛΕΩΝ. Διάφορες εμμονές θα σας ταλαιπωρήσουν. Προσοχή σε οικονομικά που έχουν σχέση με τα χρήματα άλλον όπως και σε ερωτικά θέματα γιατί φαίνετε να χάνετε τον αυτοέλεγχο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες μπορεί κάτι να κρύβεται που θα σας απασχολήσει αργότερα. Ίσως έχετε ένταση σε σχέσεις με συνεργάτες ή σύντροφο που θα έχουν άμεση σχέση με τις ισορροπίες μέσα στην οικογένεια.
ΖΥΓΟΣ. Προσέχετε την ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί στην καθημερινότητα. Όλο αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ψυχική και σωματική σας υγεία. Μην επιτίθεστε στον περίγυρό σας, δεν φταίνε πάντα οι άλλοι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Έντονες αντιπαραθέσεις για μυστικούς ή ρομαντικούς έρωτες, μην κάνετε έξοδα υπέρμετρά για να καλύψετε συναισθηματικά κενά. Η δημιουργικότητα σας πρέπει να διέπετε και από μια λογική βάση.
ΤΟΞΟΤΗΣ. Σήμερα ίσως έχετε την αποκάλυψη ενός μυστικού ή πιθανόν να έχετε αναμνήσεις που θα σας ταράξουν ψυχολογικά. Αν κάνετε ανακαινίσεις να είστε έτοιμοι για απρόοπτα στο χώρο του σπιτιού.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Πολλά αρνητικά σχόλια από άτομα που συναναστρέφεστε θα σας χαλάσουν την διάθεση και δυστυχώς πολλά από αυτά, είναι κακόβουλα ψέματα. Προσέχετε γιατί υπάρχουν άνθρωποί που σας κάνουν τους φίλους αλλά δεν είναι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Σήμερα αυτό που θέλει προσοχή είναι τα οικονομικά σας, όσο και αν αγωνίζεστε στην δουλεία σας, κάποιοι άλλοι «κατά την γνώμη» σας παίρνουν περισσότερα από ότι αξίζουν. Επίσης να προσέχετε τα έξοδα και τις απάτες εναντίον σας.
ΙΧΘΕΙΣ. Υπέρμετρος ζήλος για τους στόχους σας έχετε σήμερα, σκεφτείτε λίγο περισσότερο προτού δράσετε. Έχετε την δυναμική που χρειάζεστε αλλά μην την διοχετεύετε σε λάθος σε λάθος πράγματα. Μην υπονομεύετε τους άλλους.

Σχετικά