ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

καραμπελα-001

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 17-23/12

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Μια όμορφη εβδομάδα με διάχυτο ρομαντισμό, υπερβολή και έρωτα.  

ΚΡΙΟΣ.  Κάνετε τις τελευταίες ενδοσκοπήσεις και βλέπετε ότι κάποια πράγματα δεν ήταν μόνο γεγονότα που επηρεάστηκαν από εξωγενείς παράγοντες, αλλά ήταν και καταστάσεις που τις δημιουργήσατε μόνοι σας. Το αίτιο είναι η ψυχική αποδιοργάνωση, ίσως πιο εύκολα μπορείτε να αντιδράσετε σε απευθείας «επιθέσεις» από άλλους, άλλα δύσκολα να αντιμετωπίσετε τις δικές σας εσώψυχες ανησυχίες ή φοβίες. Θέλετε να έχετε φανερές μάχες, γιατί ξέρετε να αντιμετωπίζετε κατά μέτωπο τις καταστάσεις. Στην αρχή της εβδομάδας θα δώσετε την μάχη και θα την κερδίσετε ,αν ξεδιαλύνετε τί από τα δύο σας εμποδίζουν να φτάσετε τους στόχους σας, οι δικές σας προσωπικές φοβίες ή οι κρυφοί αντίπαλοι.  Εσείς του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε καταπληκτικές ιδέες που θα έχουν την άμεση αποδοχή, είναι ένα διάστημα που θα μπορέστε να επηρεάσετε με την ευστροφία σας τους άλλους γύρω σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο θα ζήσουν μια κρυφή ερωτική «φαντασίωση» ή θα λειτουργήσουν με ρομαντισμό και φαντασία.

ΤΑΥΡΟΣ.  Ενώ έχετε μια εσωστρέφεια, στην αρχή της εβδομάδος θα κινηθείτε δυναμικά για να βγάλετε εις πέρας ένα πολύ σημαντικό σχέδιο. Πρέπει να ξέρετε ότι από τον τρόπο που θα ενεργήσετε θα έχετε και τα ανάλογα αποτελέσματα, δεν χρειάζεται ένταση, αναπτύξτε σωστά τα σχέδια σας και μην κάνετε παράτολμες κινήσεις. Αρχίζετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα σε ένα φόντο κρυφό, αυτό μπορεί να το κάνετε εσείς ή άλλοι για εσάς, πρέπει να προσέξετε γιατί θα υπάρχει η τάση της υπερβολής «μην υπέρ αναλύετε». Επίσης μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα για κάποια χρήματα ενδεχομένως που περιμένετε από κρυφές πηγές ή κληρονομικά. Εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος του ζωδίου θα έχετε ξαφνικές ανατροπές και ανακατατάξεις για να επικρατήσετε σε μια ομάδα, είτε με τις ιδέες σας είτε με την φυσική σας παρουσία. Το δεύτερο δεκαήμερο θα ζήσει ρομαντικές στιγμές με ευχάριστες παρέες και φυσικά με τον σύντροφο σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Γενικά για όλους θα είναι μια δημιουργική και χαρούμενη εβδομάδα αρκεί να μην είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Οι γεννημένοι τέλος του 2ου δεκαημέρου και αρχές 3ου ( 11-12/6) θα έχουν έντονες αντιπαραθέσεις στην κοινωνική τους ζωή ή στην καριέρα τους και θα πρέπει να είναι έτοιμοι για κάποιο σκοπό που θέλουν να πετύχουν να έχουν και απόλυες εκτός από τα κέρδη που μπορεί να αποκομίσουν. Κάνετε αλλαγές σε συνεργασίες και σε διαπροσωπικές σχέσεις  που τόσο καιρό φοβόσασταν να ξεφύγετε και να εκφραστείτε, ίσως είναι και μια ευκαιρία να μπείτε σε άλλες ομάδες και σε άλλες σχέσεις. Εσείς που είστε γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα έχετε ευχάριστη καθημερινότητα αλλά μην υπερβάλετε, γιατί λόγω της παρέας μπορεί να μην αποφύγετε τις καταχρήσεις. Η πανσέληνος θα σας δείξει μια αστάθεια στα οικονομικά στο τέλος της εβδομάδας, άρα αυτό το διάστημα θα πρέπει να επικεντρωθείτε και σε αυτό τον τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Δίνετε μάχη για τις σχέσεις σας και τελικά τις κερδίζετε, καταφέρνετε να επικρατήσετε αλλά το κάνετε με τέτοιο πάθος που αναρωτιούνται οι άλλοι που βρίσκετε τόση δύναμη. Εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε ανατροπές σε εργασιακά θέματα ή βρίσκετε μια λύση για να δείξετε τι αξίζετε στους προϊσταμένους σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε ώστε να έχετε μια ευχάριστη καθημερινότητα. Εκτός από όλα αυτά που δείχνουν μια ορθολογική αντιμετώπιση των καταστάσεων που ζείτε, υπάρχει και η άλλη πλευρά του εαυτού σας που σας κάνει αθεράπευτα ρομαντικούς με το ταίρι σας. Θα περάσετε όμορφα με ρομαντικά ειδύλλια, θα θέλετε να προσφέρετε και γίνεστε υπέρμετρα δοτικοί με αγάπη στους συνανθρώπους σας μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Πολύ πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι. Άλλο ένα θετικό είναι να βρείτε λύσεις σε θέματα υγείας που σας απασχολούν.  

ΛΕΩΝ.  Στην αρχή της εβδομάδας εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαήμερου 11-14/8, θα φέρετε εις πέρας ένα σημαντικό ζήτημα που έχει να κάνει με την εργασία που μετά από αγώνα «με θεμιτά και αθέμιτα μέσα» θα φέρει μια οικονομική ανταμοιβή. Όμως πρέπει να προσέξετε την ένταση που μπορεί να δημιουργήσει ψυχοσωματικά θέματα. Εσείς στις τελευταίες μέρες του ζωδίου αλλάζετε για χάρη της δουλειάς κάποια σχέδια, και αυτό σας προσφέρει ικανοποίηση. Ρομαντική διάθεση θα επικρατεί στο οικείο σας περιβάλλον, αλλά υπάρχει και μια διάχυτη μυστικότητα ή μυστήριο. Η σύνοδος του Δία με τον Ερμή σας δίνει ευχάριστες συναντήσεις με ερωτικούς συντρόφους, χαρούμενες διαδρομές και ίσως είναι μια ευκαιρία για ένα ταξίδι λίγο πιο μακρινό από τα συνηθισμένα. Αρχίζετε να επικοινωνείτε πιο άνετα με τα παιδιά σας, αλλά και με τους γύρω σας. Θα ακούσετε νέα που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Μάλλον κάνετε την επανάσταση σας, εσείς που έχετε γεννηθεί τελευταίες μοίρες του ζωδίου, αυτό θα σας προφέρει ένα είδος ικανοποίησης γιατί μπορεί να αλλάξετε κάτι που δεν σας άρεσε στον οικείο σας χώρο. Γενικά είναι μια εβδομάδα που όλοι μπορεί να κάνετε τις υπερβάσεις σας και να καταφέρτε να επικρατήσετε είτε πρόκειται για αισθηματικά θέματα, είτε πρόκειται για κοινωνικές συναναστροφές. Όμορφες στιγμές με το σύντροφο και κατανόηση από τους συνεργάτες ή τους συνεταίρους. Σας αρέσει να μιλάτε αλλά αυτή την εβδομάδα θα το παρακάνετε, όχι ότι αυτό είναι κακό, ίσως οι συνθήκες το καλούν. Θα μετακινήστε συνεχώς και μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού. Πιθανό να έχετε επισκέπτες ή να θα έχετε νέα από τους οίκους σας που θα σας χαροποιήσουν. Φαίνετε ότι μερικές φορές τα άτομα της οικογένειά σας, θα υπερβάλουν λίγο στον τρόπο που χειρίζονται το λόγο, όμως και εσείς μπορεί να κάνετε το ίδιο. Όταν δείτε ότι η συζήτηση ξεφεύγει από τα θεμιτά πλαίσια οφείλετε να είστε πιο συγκρατημένοι.

ΖΥΓΟΣ.  Οικογενειακά θέματα πρέπει να βρουν λύσεις, ακόμα και αν χρειαστεί να έχετε  απώλειες. Πολλές φορές, από ότι να χρονίζει μια κατάσταση και να την συντηρούμε έστω και «άρρωστη», καλύτερα είναι να εκλείπει. Ίσως πάρετε κάποιες δραστικές αποφάσεις για ακίνητα. Μπορεί να πάρετε χρήματα από την δουλειά σας που δεν περιμένατε, τα οικονομικά αρχίζουν και δεν σας απασχολούν τόσο έντονα όσο πρότινος. Η σύνοδος του Δία με τον Ερμή σας κάνει υπερβολικά ομιλητικούς και γενικά επικοινωνιακούς. Έχετε εύνοια από το καθημερινό σας περιβάλλον. Θα ακούστε νέα που θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες και θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο αισιόδοξα. Συνεχείς μετακινήσεις και επικοινωνία και επαφές με το καθημερινό σας περιβάλλον (συγγενείς, γείτονες, αδέρφια κτλ.) . Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ θα έχετε μεγάλη άνοδο, όπως και αν ασχολείστε με στην συγγραφή άρθρων κτλ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Όλοι σας βλέπουν πολύ συμπαθητικούς, και πολλές φορές αυτή την εβδομάδα θα σας βρίσκουν και ερωτικά ενδιαφέροντες. Έτσι μην αποκλείετε μια ερωτική εξομολόγηση, άλλη μία περίπτωση είναι να αισθανθείτε έντονο ρομαντισμό και να λειτουργήσετε δημιουργικά. Επίσης ευνοούνται οι συζητήσεις για ένα οικονομικό εγχείρημα, έντονη κινητικότητα για να πετύχετε οικονομικά οφέλη. Εσείς μόνο στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε ανατροπές με έκτακτα έξοδα στην καθημερινότητα. Θέλει λίγη προσοχή με πιο τρόπο απαιτείτε από τον ερωτικό σας σύντροφο κάποια πράγματα γιατί μπορεί να γίνετε πιεστικοί. Παρά ταύτα θα κατορθώστε να επιβληθείτε ή αντίστροφα ο ερωτικός σας σύντροφός μπορεί να καταφέρει να σας πείσει, και στις δύο περιπτώσεις μετά από μία «μάχη» θα υπάρξει ανακωχή. Γενικά θα είναι μια έντονη εβδομάδα και σε συναισθηματικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο, δεν έχετε παρά να το ζήσετε !

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Ευκαιρίες σας παρουσιάζονται σε όλα τα επίπεδα, αρκεί να μπορέσετε να διαλέξετε τις κατάλληλες για σας. Αισιοδοξία και αυξημένη κινητικότητα σας βοηθούν να είστε ακόμα μια φορά στο επίκεντρο, το μυαλό σας βρίσκετε σε εγρήγορση και κάθε τι που σας κινεί το ενδιαφέρον το μελετάτε. Μιλάτε ακατάπαυστα και έχετε γύρω σας ανθρώπους που προσπαθούν να σας παρακολουθήσουν, λίγη προσοχή στο πως εκφράζεστε. Γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντός, γι’ αυτό δείξτε την πνευματικότητά σας και την εξυπνάδα χωρίς να φλυαρείτε ακατάπαυστα. Στης 21/12 θέλει προσοχή, μην ωραιοποιείτε θέματα σχετικά με οικεία πρόσωπα, ενώ η ατμόσφαιρα γίνετε πιο γλυκιά και ρομαντική, παρόλα αυτά κρατήστε και μία επιφύλαξη. Εσείς που έχετε γεννηθεί 11-15/12, δίνετε την μάχη για οικονομικά θέματα που απασχολούν την οικογένεια ή ένα ακίνητο σε σχέση με το πώς το βλέπετε εσείς και πώς οι δικοί σας άνθρωποι. Θα υπάρξει λύση αλλά θα έχετε και απώλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Μπορεί αυτό το διάστημα να μεγεθύνονται οι φόβοι σας, μπορεί όμως και να μεγαλώνει η πνευματική σας συνείδηση. Εμβαθύνετε τόσο πολύ στα προβλήματα των άλλων που σας δημιουργούνται ανασφάλειες και φοβίες. Το παρασκήνιο είναι μεγάλο, πολλά λέγονται πίσω από την πλάτη σας. Εσείς πρέπει ξέρετε ότι θα βρεθεί  λύσει σε κάθε αδιέξοδο, μην μένετε μόνο στο τι μπορεί να λέγετε, αλλά πόση αξία έχετε για να ασχολούνται μαζί σας και να σας σχολιάζουν. Δίνετε την μάχη και την κερδίζετε, φαίνετε καθαρά η επίθεση από τον περίγυρο σας δεν είναι αμελητέα, αλλά μπορείτε να αμυνθείτε (σίγουρα θα υπάρχουν παράπλευρες απώλειες). Ομάδες ανθρώπων γοητεύονται από τους στόχους σας, μάλλον σας έχουν ωραιοποιήσει, δεχτείτε απλά τα κομπλιμέντα τους. Στις 22/12 αρχίζει η περίοδο των γενεθλίων σας( χρόνια πολλά) και έχουμε την νέα Σελήνη, όλη αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδος, εσείς που έχετε γεννηθεί τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου, θα δώσετε μια μάχη για τα κεκτημένα σας και θα πετύχετε οικονομικά οφέλη που δεν θα φαίνονται. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος  να σας πιέσουν για να κάνετε ιδεολογικές αναμορφώσεις και σε αυτό το θέμα θα έχετε παράπλευρες απώλειες. Επίσης θα έχετε και μια ανατροπή (δεν θα την έλεγα δύσκολη) που αφορά εκ νέου μια στροφή από μέρους σας σε κάποιους άλλους χώρους που θα δεχθούν τον τρόπο που επικοινωνείτε και γίνεστε αποδεκτοί. Άτομα κύρους γοητεύονται από εσάς για τον «ηθικό» τρόπο που βλέπετε τα πράγματα όπως επίσης και τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας. Θα έχετε ανθρώπους που θα έχουν ενδιαφέρον αισθηματικής φύσεως για εσάς, αλλά και εσείς θα είστε πιο δοτικοί και ρομαντικοί (αυτό πιο πολύ για το δεύτερο δεκαήμερο).

ΙΧΘΥΕΣ.  Όλο αυτό το διάστημα βρισκόσασταν σε επιθετική στάση απέναντι στους άλλους, τώρα καταφέρνετε να προσεγγίσετε άτομα από άλλες κουλτούρες ή άλλο τρόπο σκέψης και να βρείτε μια χρυσή τομή. Θα έχετε την αγάπη και τον έρωτα από ανθρώπους που μάλλον τους γοητεύετε με το μυστήριο που διαχέεται από την προσωπικότητά σας. Το ίδιο διάστημα έχετε επικεντρωθεί στο να πετύχετε τους στόχους σας. Μερικές φορές υπερβάλετε στο να μιλάτε συνέχεια, για το πώς θα ανέβετε κοινωνικά και πως θα φτάσετε στην κορυφή της ιεραρχίας. Από ότι φαίνεται έχετε εύνοια για να φτάσετε τους στόχους σας, μην υπερβάλετε στον τρόπο που εκφράζεστε γιατί μπορεί να θεωρηθείτε αρχομανείς. Πολλές ευκαιρίες θα έχετε από συναντήσεις και μετακινήσεις.                                                                                    

Σχετικά