Η ΘΙΣΒΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ

thisvi-

Η ΘΙΣΒΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΔΗΜΟ -ΘΗΒΑΙΩΝ

Διευκρινιστική επιστολή 26-11-2018

Πρώτων ] Η ΕΝΟΤΗΤΑ –ΘΙΣΒΗΣ μετά την ενημέρωση από τον αρμόδιο πρόεδρο της [ ΔΕΥΑΘ ] Τον Δήμαρχο Θηβαίων. Τον Αντιδήμαρχο της Ενότητας. Τους Προέδρους τον τοπικών συμβουλίων και πλήθος κόσμου ,
Πήραμε την μόνη σωστή κατά την αντίληψη μας απόφαση -πρόταση . Να διαλυθεί η ΔΕΥΑΘ . ΟΤΑΝ έπαιρναν τα δάνεια δεν ενημερωθήκαμε σαν Ενότητα Θίσβης …
Η ΔΕΥΑΘ με τα μεγάλα χρέη που έχουν συσσωρευτεί εδώ και αρκετά χρόνια είναι αδύνατον να μπορέσει να λειτουργήσει , την απόσταση της Ενότητας χωρίς υποδομή χωρίς προσωπικό .
Δια μαγείας και μόνο θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό το προτεινόμενο έκτρωμα , εις βάρος των πωλητών της ενότητας . Θα επιφέρει καινούργια φέσια στον δήμο καινούργιες αυξήσεις στα τιμολόγια . Και ρωτάτε κανείς ποιος θα τα πληρώσει , τα παλιά χρέη που ανέρχονται σε 15 .οοο.οοο συν τα καινούργια που θα δημιουργηθούν από το προσωπικό που θα προσλάβετε για να λειτουργήσετε της ενότητες .
Διέρρευσε ότι η ενότητα Θίσβης ενέδωσε στην πρόταση της ΔΕΥΑΘ .
Το λάβαμε σαν πρωταπριλιάτικο αστείο και στο κάτω – κάτω δεν μας εκπλήσσει . Αυτή η Δημοτική Αρχή έχει χάσει και το μέτρο !

Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Η ΘΙΣΒΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ
2] Αντί ο Δήμαρχος να μην επιτρέψει να ξεκινήσει το έργο —
ΘΙΣΒΗ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Άφησε να ολοκληρωθεί το έργο . Και να συνεχίζουν να περνούν τα βαρέως τύπου φορτηγά από το αρχαίο γεφύρι με συνέπεια να υποστεί την πλήρη καταστροφή. Και ο πολιτισμός μας δεν την ξέρει την λέξη αυτή . Ζήτω το κέρδος !!!!
Για να μην τον αδικήσω έστειλε επιστολή κατόπιν εορτής δήθεν τάχα ότι ενδιαφέρετε για το γεφύρι . στην ΔΙΑΒΙΠΕ ΘΙΒ
Πάλι έκανε λάθος , στην περιφέρεια έπρεπε να την στείλει την επιστολή . Αυτή έφτιαξε το έργο .
Άρα και η περιφέρεια είναι συνυπεύθυνη στο κακούργημα, γιατί περί κακουργήματος πρόκειται .
Κύριοι της περιφέρειας έχετε πλάνο που είναι το αρχαίο γεφύρι και γνωμοδοτήσατε να γίνει αυτό το έκτρωμα . πρέπει να σας συγχαρούμε με την επιλογή σας αυτή . Και συνάμα να σας αποστείλουμε ένα ιστορικό βιβλίο ίσως !! κάτι μάθετε .
Η Θίσβη δεν τρώει το παραμύθι σας . Ντροπή σας

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ .
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ
ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΣΑΛΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Τ.Κ ΘΙΣΒΗΣ

Σχετικά