Προσφορά ανθρωπιάς από τους Βοιωτούς Αστυνομικούς στο Γηροκομείο Θήβας

astinomikoi viotai anthropia

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας σε αγαστή συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας, παρουσία του Δ/ντή της Δ.Α. Βοιωτίας κ. Τρικαλίτη Νικολάου, επισκέφθηκαν σήμερα 20/12/2018 το Γηροκομείο ΟΧΕΚ (Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση Κυριών Θηβών) και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα.

Την αντιπροσωπεία της Ενώσεως και της Διευθύνσεως Αστυνομίας Βοιωτίας υπεδέχθη η Πρόεδρος του Γηροκομείου κυρία Βάσω Λάσπη, ενημερώνοντάς μας για την ιστορία και την κοινωνική προσφορά του Ιδρύματος. 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας συνεχάρη την Πρόεδρο του Γηροκομείου κυρία Βάσω Λάσπη και όσους συμβάλλουν στο δύσκολο έργο της, για την υπομονή, επιμονή και δύναμη της ψυχής τους. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά, καθότι ως γνωστόν ‘’δις παίδες οι γέροντες’’, φίλες και φίλους μας οι οποίοι φιλοξενούνται στο Γηροκομείο ΟΧΕΚ, για τη δύναμη, τη χαρά και τα χαμόγελα που μας προσέφεραν απλόχερα σήμερα, υπενθυμίζοντάς μας παράλληλα ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην υπηρεσιακή καθημερινότητα, επιβάλλεται να επιτελούμε με κάθε τίμημα το λειτούργημα μας, την ανιδιοτελή προσφορά στην ελληνική κοινωνία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης

Σχετικά