Το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς έψαλε τα Κάλαντα στον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο

kalanta mitropoli

Το Μουσικό Σχολείο Λεβαδείας έψαλε τα Κάλαντα στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν σήμερα, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο οι μαθητές του νεοσύστατου Μουσικού Σχολείου Λεβαδείας. Τα παιδιά μαζί με την Διευθύντρια και τους καθηγητές τους

επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο στο Γραφείο του και έψαλαν τα κάλαντα, ύμνους των Χριστουγέννων καθώς και παραδοσιακά τραγούδια. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα παιδιά για την πρόοδο τους σε τόσο μικρό διάστημα από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Μουσικό Σχολείο, αφού απέδωσαν πολύ ωραία τα κάλαντα, τους ύμνους και τα παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και τους καθηγητές τους για το έργο που επιτελούν.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη των μαθητών καθώς και για τη λειτουργία Μουσικού Σχολείου στο Νομό μας και κάλεσε τα παιδιά να αγαπήσουν τη μουσική και να εντρυφήσουν ιδιαίτερα στην παραδοσιακή μουσική της πατρίδας μας. Ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε τετράδια μουσικής και γλυκά στους μαθητές και τους ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το νέο έτος.

imtl.gr

Σχετικά