Συνελήφθη ο επικίνδυνος ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια

listis vilia

Συνελήφθη ο επικίνδυνος ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια, ο οποίος είχε δραπετεύσει τα ξημερώματα της Τρίτης από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Ο 40χρονος Αλβανός δραπέτης είχε βρει καταφύγιο σε διαμέρισμα συγγενικού του προσώπου και δεν αντέδρασε κατά τη σύλληψή του καθώς φαίνεται να αιφνιδιάστηκε πλήρως.

Μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν δύο ακόμη άτομα μεταξύ των οποίων και ένα συγγενικό πρόσωπο του δραπέτη.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν το διαμέρισμα για τυχόν επιπλέον στοιχεία και χρήματα που μπορεί να κρύβει εκεί ο ληστής.

Ο 40χρονος είχε αποδράσει τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττική κόβωντας με σύρμα το εξωτερικό κάγκελο και ξεκολλώντας το εσωτερικό που ήταν κολλημένο πάνω στο σοβά. Οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει, τότε, να αποτρέψουν απλά την απόδραση του δεύτερου ληστή που είχε συλληφθεί και βρισκόταν στο κελί.

Ο 40χρονος Αλβανός κρατούνταν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής καθώς είχε συλληφθεί στις 27 Νοεμβρίου για την ένοπλη ληστεία που είχε διαπράξει με άλλους δύο συνεργούς του στα ΕΛΤΑ Βιλίων Αττικής. Μάλιστα, ο συγκεκριμένο είχε συλληφθεί κατά τη σύλληψή του, κατά την ανταλλαγή πυρών με αστυνομικό που τον κυνηγούσε για να τον συλλάβει.


Σχετικά