Τ.Κ ΘΙΣΒΗΣ:Κάλπικη νίκη της ΔΕΥΑΘ

ΣΑΛΤΑΣ ΘΙΣΒΗ-

ΚΑΛΠΙΚΗ  ΝΙΚΗ   ΤΗΣ   ΔΕΥΑΘ        

ΣΤΟΝ    ΔΗΜΟ   ΘΗΒΑΙΩΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ   ΣΑΝ   ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  

                                        ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ 

ΔΕΝ   μπορεί   μια   χρεοκοπημένη    ιδιωτική   επιχείρηση    που  χρωστά    15.000.000

Εκατομμύρια   ευρώ   ο  Δήμος   να  κάνει   τα  στραβά  μάτια   σαν  να  έχουμε  μια   επιχείρηση    που  μπορεί   να   ανταπεξέλθει  στης   αποστάσεις    τον   70   χιλιομέτρων   χωρείς   προσωπικό    χωρείς  υποδομή    χωρείς   τον  μηχανισμό   για  να  λειτουργήσει  της  τρις    ενότητες   τον  11   χωριών   που  μεταξύ  τους    απέχουν   τουλάχιστον   70   χιλιόμετρα  .

Που  θα  σημαίνει   καινούργιες  δαπάνες   καινούργιο  προσωπικό   καινούργια  φέσια  στην   πλάτη   του  απλού  πολίτη    του  φτωχού   και  επαίτη  συνταξιούχου   που   ο  Δήμος   προσπαθεί   να  επιβάλει .

Πρόεδρε   του  Δημοτικού  Συμβουλίου    Θηβών    . Δήμαρχε    του   Δήμου    Θηβαίων

Με   κάλπικη   και  με   νοθεία    αφαιρώντας    τους  ψήφους   τον  11  Προέδρων   τον  Κοινοτήτων  .

Έχετε    καταλάβει   τη  κάνατε :;  Νομίζω   πως    ΟΧΙ !!!!! 

Υπάρχει   καιρός  ακόμη   να  διασωθείτε      σκεφτειτε το

Η  ιστορία    για  σας    θα  είναι   μαύρη  ,      

Ανοίξατε    πόλεμο   με  την   δημοκρατία     είστε  μικρή   να  τα  βάλετε  μαζί της  . Γιαυτό    μαζευτείτε ,   και  διορθώστε    την   εκτροπή    που   κάνατε  .    

Τ.Κ    ΘΙΣΒΗΣ 

Η ΘΙΣΒΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΔΗΜΟ -ΘΗΒΑΙΩΝ

Διευκρινιστική επιστολή 26-11-2018

Πρώτων ] Η ΕΝΟΤΗΤΑ –ΘΙΣΒΗΣ μετά την ενημέρωση από τον αρμόδιο πρόεδρο της [ ΔΕΥΑΘ ] Τον Δήμαρχο Θηβαίων. Τον Αντιδήμαρχο της Ενότητας. Τους Προέδρους τον τοπικών συμβουλίων και πλήθος κόσμου ,

Πήραμε την μόνη σωστή κατά την αντίληψη μας απόφαση -πρόταση . Να διαλυθεί η ΔΕΥΑΘ . ΟΤΑΝ έπαιρναν τα δάνεια δεν ενημερωθήκαμε σαν Ενότητα Θίσβης … 

Η ΔΕΥΑΘ με τα μεγάλα χρέη που έχουν συσσωρευτεί εδώ και αρκετά χρόνια είναι αδύνατον να μπορέσει να λειτουργήσει , την απόσταση της Ενότητας χωρίς υποδομή χωρίς προσωπικό .

Δια μαγείας και μόνο θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό το προτεινόμενο έκτρωμα , εις βάρος των πωλητών της ενότητας . Θα επιφέρει καινούργια φέσια στον δήμο καινούργιες αυξήσεις στα τιμολόγια . Και ρωτάτε κανείς ποιος θα τα πληρώσει , τα παλιά χρέη που ανέρχονται σε 15 .οοο.οοο συν τα καινούργια που θα δημιουργηθούν από το προσωπικό που θα προσλάβετε για να λειτουργήσετε της ενότητες . 

Διέρρευσε ότι η ενότητα Θίσβης ενέδωσε στην πρόταση της ΔΕΥΑΘ .

Το λάβαμε σαν πρωταπριλιάτικο αστείο και στο κάτω – κάτω δεν μας εκπλήσσει . Αυτή η Δημοτική Αρχή έχει χάσει και το μέτρο !

Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Η ΘΙΣΒΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

2] Αντί ο Δήμαρχος να μην επιτρέψει να ξεκινήσει το έργο —

ΘΙΣΒΗ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Άφησε να ολοκληρωθεί το έργο . Και να συνεχίζουν να περνούν τα βαρέως τύπου φορτηγά από το αρχαίο γεφύρι με συνέπεια να υποστεί την πλήρη καταστροφή. Και ο πολιτισμός μας δεν την ξέρει την λέξη αυτή . Ζήτω το κέρδος !!!!

Για να μην τον αδικήσω έστειλε επιστολή κατόπιν εορτής δήθεν τάχα ότι ενδιαφέρετε για το γεφύρι . στην ΔΙΑΒΙΠΕ ΘΙΒ

Πάλι έκανε λάθος , στην περιφέρεια έπρεπε να την στείλει την επιστολή . Αυτή έφτιαξε το έργο .

Άρα και η περιφέρεια είναι συνυπεύθυνη στο κακούργημα, γιατί περί κακουργήματος πρόκειται . 

Κύριοι της περιφέρειας έχετε πλάνο που είναι το αρχαίο γεφύρι και γνωμοδοτήσατε να γίνει αυτό το έκτρωμα . πρέπει να σας συγχαρούμε με την επιλογή σας αυτή . Και συνάμα να σας αποστείλουμε ένα ιστορικό βιβλίο ίσως !! κάτι μάθετε .

Η Θίσβη δεν τρώει το παραμύθι σας . Ντροπή σας

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ . 

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ

ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΣΑΛΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Τ.Κ ΘΙΣΒΗΣ

Σχετικά