Διήμερες Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Νηπιαγωγείου Θεσπιών

nipiagogeio thespion

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από μαθητές, γονείς και απλό κόσμο ολοκληρώθηκε το διήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Νηπιαγωγείου Θεσπιών.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου η καλεσμένη συγγραφέας και πρώην Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κα. Αγγελική Θάνου, μάγεψε με την αφήγηση του παραμυθιού της «Ο Αη Βασίλης, οι φεγγαρένιοι μανδύες και ένα μυστικό» των εκδ. Ήρα Εκδοτική,  μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ιατρού Βασιλείου Κάπρου» στο παλιό Δημαρχείο Θεσπιών.

Την αφήγηση συνόδευε με μουσική και τραγούδι η κα. Ντίνα Αρμενιάκου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δ.Ε. Θεσπιών, ο αντιπρόεδρος, η Πρόεδρος του πολιτιστικού και περιβαλλοντικού συλλόγου «Δημόφιλος», εκπαιδευτικοί και το προεδρείο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

 Η εκδήλωση ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη, στο πρώτο το κοινό απόλαυσε την αφήγηση της κας. Θάνου με τη συνοδεία μουσικής και στο δεύτερο μέρος οι παρευρισκόμενοι είδαν σε προβολή το χριστουγεννιάτικο βιβλίο που δημιούργησαν οι μικροί  μαθητές του Νηπιαγωγείου εμπνευσμένοι από  εκείνο της κας. Θάνου.

 Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας πρόθυμη συζήτησε με τους μικρούς μαθητές και υπέγραψε το βιβλίο της. 

Σχετικά