ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ

καραμπελα-001

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ 28/12/18

Κατερίνα Καράμπελα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2018, έχουμε μια τελευταία όψη μεταξύ δύο πλανήτων που παραπέμπουν στο ίδιο αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει γιατί η «γλυκιά» Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό και η όψη της είναι με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Εδώ η εξουσία θα ευνοεί και θα ευλογεί τα «γένια» της. Εάν δώσουμε την περιγραφή και τον χρωματισμό από το ζώδιο που βρίσκεται ο κάθε πλανήτης τότε συνδυαστικά όταν παντρέψουμε αυτούς τους πλανήτες τότε θα βγάλουμε το αποτέλεσμα.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό βγάζει πάθος στο έπακρο, όχι μόνο ερωτικό αλλά και πάθος για οικονομική ευμάρεια. Το θέμα είναι με πιο τρόπο; Ο τρόπος είναι μυστικός και πολλές φορές αδιέξοδος για αυτό και επικίνδυνος ως ένα βαθμό. Η ερωτική κατάκτηση ή η οικονομική απολαβή είναι στόχος που θα επιτευχθεί με την πιο επικερδή επιλογή. Οι οικονομικές  επεκτάσεις γίνονται εύκολα και σχετίζονται με επενδύσεις, φυσικό πλούτο και υπόγειες απολαβές ή από ασφάλειες, χρηματιστήριο κτλ. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μας δείχνει την δύναμη και την εξουσία που μεταμορφώνεται συθέμελα με μοιραία γεγονότα όλα αυτά τα χρόνια. Όμως συνεχίζει και κρατά τα σκήπτρα της σκληρότητας αλλά και της φιλοδοξίας, έτσι ώστε να επιβληθεί και τελικά να κατακτήσει την κορυφή. Ο τρόπος μόνο άλλαξε δηλαδή τα μέσα όπως η ισχύ, η ενέργεια, η οικονομία κτλ. Κάποιοι ηγέτες έχουν την δύναμη να επιβάλλονται, άλλοτε με την (μεταφυσική) και άλλοτε με τον εκβιασμό (συνειδήσεων) ή την βία (όλα αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο). Με αυτή την όψη θα δοθούν χρήματα από τους ηγέτες αυτό το διάστημα ή θα γίνουν επεκτατικές επιχειρηματικές δραστηριότητες με απώτερο σκοπό την προώθηση των γραμμών εξουσίας και την μέγιστη εξοικονόμηση πόρων. Γενικά όμως κάθε οικονομική και επεκτατική ενέργεια αυτό το μικρό διάστημα (γρήγορη όψη) θα στεφθεί με επιτυχία.        

Σε προσωπικούς χάρτες  ισχύει το ίδιο, μόνο που εδώ έχουμε έκδηλα και συναισθηματικό (ερωτικό) στοιχείο.  Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια τις Γής, τέλος δευτέρου δεκαημέρου και αρχές τρίτου, δευτερεύοντος τα ζώδια του Νερού (Υ.Γ. ο προσωπικός χάρτης δείχνει αν σας βοηθά να βιώσετε ή όχι τις όψεις). Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά σε ποιο τομέα θα ευνοηθούν.

ΚΡΙΟΣ.  Κέρδη από μυστικές συμφωνίες για επίτευξη στόχων στην καριέρα, οικονομικές απολαβές από έσοδα που δεν φαίνονται ή βοήθεια από ερωτικό σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ. Συνεργασίες θα αποδώσουν οικονομικά οφέλη, όπως επίσης θα γίνουν αποδεκτές οι ιδέες σας από τον σύντροφο σας, ο οποίος πιθανόν δείξει το πάθος του για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Στον εργασιακό χώρο θα βρείτε βοήθεια που θα σας λύσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Μπορεί σε μορφή μπόνους να έχετε εξτρά έσοδα. Ενδιαφέρον ερωτικό θα σας εκφράσουν άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Κάθε δημιουργική δραστηριότητα θα έχει επιτυχία. Θα αισθανθείτε ότι έχετε το πάνω χέρι στην ερωτική σας σχέση, όπως επίσης και το πάθος του συντρόφου σας προς εσάς θα είναι έκδηλο.

ΛΕΩΝ. Αν δεν χάσετε το μέτρο μπορείτε να έχετε όφελος από την οικογένεια, ηθικό ή οικονομικό, αλλά και όλο αυτό θα σας κάνει να ηρεμήσετε από την ταραχώδη καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Εύνοια από το περιβάλλον θα σας βοηθήσει να περάσετε πιο όμορφα και να βρείτε μέσα από αυτό ίσως άτομα που θα σας ελκύουν ερωτικά. Είναι μια ανάπαυλα από τις δυσκολίες που μπορεί να είχατε πρότινος.

ΖΥΓΟΣ. Τα οικονομικά σας μπορεί να πάνε ακόμα καλύτερα από έσοδα που θα έχετε από οικογένεια (κληρονομικά, ακίνητα κτλ). Εύνοια από το χώρο του σπιτιού με δυσκολία, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Προσπαθείτε να τα «βρείτε» με το περιβάλλον σας, όπως συγγενείς, γείτονες κτλ. Είναι μια καλή περίοδος να κάνετε ανακωχή και να έχετε τα οφέλη που μπορεί να είναι οικονομικά αλλά και συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Ερωτικά μια κρυφή σχέση μπορεί να σας αλλάξει τα δεδομένα, αλλά μπορεί να υπάρχουν και μυστικά οικονομικά οφέλη. Έχετε την τάση να αισθάνεστε απογοητευμένοι, αλλά τώρα κατά βάθος δεν έχετε λόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Ομάδες που συνεργάζεστε θα σας βοηθήσουν να βγείτε λίγο από το καβούκι σας. Ενδιαφέρονται για εσάς και προωθούν τις ιδέες σας. Ίσως κάποιος να σας δείξει ότι ενδιαφέρεται και ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Παρασκηνιακά κινούνται θέματα που έχουν σχέση με την καριέρα και τους στόχους σας. Έσοδα από κέντρα εξουσίας, θα έχετε όφελος μυστικά. Ίσως ένα άτομο λίγο αυταρχικό να αισθάνεται ερωτικά για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ. Εύνοια από ιδεολογικούς και πνευματικούς χώρους. Κάτι μπορεί να σας αλλάξει τον τρόπο που λειτουργείτε, γνωρίζοντας διαφορετικές κουλτούρες, εύνοια επίσης σε ταξίδια με ερωτικούς συντρόφους.            

Σχετικά