Ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων βράβευσε τους μαθητές που έγιναν φοιτητές-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

vrabeisi foititon aliartos

Τους πρωτοετείς  φοιτητές, του Δήμου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας στις πανελλαδικές εξετάσεις του καλοκαιριού, βράβευσε την Παρασκευή 28-12-2018,ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων, παραδοσιακά – όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

Σε μια λιτή, όμορφη γιορτή,στο κατάμεστο  Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου, ο Δήμος τίμησε κάθε ένα από τα παιδιά δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς τους, που γέμισαν και αυτοί την αίθουσα, να τα καμαρώσουν για ακόμα μια φορά ως νέους στα πρώτα βήματα της ενήλικης σταδιοδρομίας τους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν 50 νέοι φοιτητές,επτά αθλητές του Δήμου που  διακρίθηκαν σε αθλητικές διοργανώσεις και η φοιτήτρια Ξανθή Μπαμπούλα που με την ερευνητική ομάδα του Πολυτεχνείου Πάτρας πήραν το 1ο και 2ο διεθνές βραβείο στη ρομποτική στην Εσθονία.

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης στο χαιρετισμό του συνεχάρη τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και τους ευχήθηκε να κάνουν πραγματικότητα όλα τα όνειρά τους, καθώς και να μη σταματήσουν ποτέ να διεκδικούν τη ζωή που τους αξίζει. Επίσης συνεχάρη τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας για την ανεκτίμητη συμβολή τους στην επιτυχία των παιδιών.

 Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά