Χριστούγεννα στη Λιβαδειά – Συναυλία του “Duo New Visions” από το Μιλάνο

xristougena livadeia

Μια πολύ σημαντική και σπάνια συναυλία υψηλών προδιαγραφών διοργανώνει την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 στις 19:30 στην αίθουσα του Θολωτού στην Κρύα, ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο ΕλληνοΪταλικό Σύλλογο Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων. 

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί το καταπληκτικό ιταλικό ‘’DUO NEW VISIONS’’ (κλαρινέτο-πιάνο) από το Μιλάνο σε μια ανεπανάληπτη συναυλία υψηλού επιπέδου, που περιλαμβάνει έργα των Gioacchino Rossini, Astor Piazzolla, Lodi Luka, Giorgio Colombo Taccani, Carlo Boccadoro, Vincenzo Palermo, Pedro Iturralde, , Carlo Galante και Serban Nichifor.

Το ‘’DUO NEW VISIONS’’ αποτελείται από δύο εξαιρετικούς ερμηνευτές με πολύ σπουδαία καριέρα, πολλά βραβεία και διακρίσεις στην Ιταλία και το εξωτερικό, που συνδυάζουν την κλασσική με την σύγχρονη και την παραδοσιακή μουσική της Ανατολικής Ευρώπης.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και φροντίδα της μετάκλησης και του ρεσιτάλ έχει ο Μαέστρος και καθηγητής Νίκος Ευθυμιάδης, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ελληνοιταλικού Συλλόγου.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο κορυφαίος, Αλέξης Κωστάλας, μία από τις σημαντικότερες πνευματικές προσωπικότητες της σύγχρονης Ελλάδας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά