ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

permissos.gr

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  7- 13/1/19

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Καλή εβδομάδα. Για να Χτίζουμε κάθε μέρα μια γέφυρα θέλει δύναμη για να χτίζουμε ένα τοίχο θέλει φόβο. Ο φόβος είναι πλασματικός στο μυαλό μας. Η δύναμη προέρχεται από τα συναισθήματα και βγαίνει από την καρδία μας.    

ΚΡΙΟΣ.  Ο επαγγελματικός στίβος για εσάς γίνεται αρένα που θέλετε να υπερισχύσετε. Από την αρχή θα υπάρχουν κόντρες που μάλλον εσείς τις δημιουργείτε, γιατί πολύ πιθανόν αισθάνεστε ότι αδικήστε και δεν αφήνετε πλέον να μπει κάτι εμπόδιο στους στόχους σας. Πιέζεστε από πρόσωπα κύρους και εξουσίας (πατέρας, προϊστάμενος, νόμος κτλ.) και σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό. Η οποιαδήποτε εμπλοκή σας σε θέσεις εξουσίας (πολιτική, ιεραρχία κτλ)  πρέπει να διέπονται από πειθαρχία και σύνεση. Το θέμα είναι να μην δεχθείτε περιορισμούς άνευ όρων και να αναλάβετε τις ευθύνες σας, όλο αυτό μπορεί να μειώσει τον αυθορμητισμό σας, αλλά είναι απαραίτητο για να φτάσετε τους στόχους σας. Παρόλα αυτά μην υπερβάλετε γιατί το μυαλό σας πάει πιο μακριά από ότι χρειάζεται στην πραγματικότητα, μετριάστε τις φοβίες σας γιατί οι υπερβολές και η φαντασία δεν βοηθούν την αισιοδοξία που πρέπει απαραίτητα να έχετε αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας έρχεστε να διευθετήσετε νομικά θέματα ή να αντιμετωπίσετε δογματικά, ιδέες που σας προκαλούν φοβίες. Η αναστάτωσή θα είναι κυρίως ψυχολογική, όμως πρέπει να έχετε και στο πίσω μέρος τους μυαλού σας και κρυφές λεκτικές επιθέσεις από άτομα με διαφορετική νοοτροπία από την δικιά σας. Μετέπειτα ισχυροποιείτε την θέση σας, ύστερα βέβαια από πιέσεις που μπορεί να έχετε για να γίνετε πιο μεθοδικοί και τυπικοί στα σχέδια όσο αφορά την μέθοδο που θα ακολουθήσετε έτσι ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Επίσης μια μικρή προσοχή σε μεγαλεπήβολα σχέδια που γίνονται από ομάδες, παρέες, συλλόγους κτλ. γιατί μάλλον αποσκοπούν σε δικά τους συμφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια λεκτική επίθεση που ίσως δεν το περιμένατε από κάποιους συλλογικούς χώρους ή ένταση με φίλους που ως τώρα συμπορεύεστε. Προσοχή στην καυστικότητα που χειρίζεστε το λόγο ή τα πικρόχολα σχόλια που μπορεί να ειπωθούν. Ίσως να κάνετε υπόγειες ενέργειες για να καταφέρετε να κερδίσετε οικονομικό όφελος και το αντίθετο δηλαδή, οι άλλοι προς εσάς και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεται προσοχή ώστε να μην υπάρχει εκμετάλλευση που θα σας ζημιώσει. Σε γενικές γραμμές πρέπει να βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα τις απογοητεύσεις που θα αισθανθείτε από κινήσεις που θα κάνουν οι άλλοι προς εσάς με σκοπό να επωφεληθούν. Μην γίνετε ευκολόπιστοι και εξετάστε καλά μια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό ώστε να εξασφαλίσετε την καριέρα και τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.   Δεν θα αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τους συνεταίρους (συνεργάτες) ή σύντροφο για επαγγελματικές σας επιλογές. Έχετε απέναντι σας σκληρούς διαπραγματευτές το αν θα μείνετε να υποστείτε τις πιέσεις που θα ασκηθούν ή θα αποχωρήσετε έχει άμεση σχέση και με τον προσωπικό σας χάρτη. Το να διαλυθεί μια σχέση ή μία συμφωνία (συνεταιρισμός) είναι πολύ πιθανό. Ίσως να ακούσετε σκληρά λόγια ή κριτική από άτομα που ξέρετε ήδη την γνώμη τους όμως δεν παύουν να σας στεναχωρούν.  Η καθημερινότητα είναι διαφορετική τώρα λειτουργείτε με διαφορετική νοοτροπία και βάζετε στην ζωή σας ανθρώπους με διαφορετικές ιδέες από τις δικές σας. Προσοχή μήπως έχετε μεγάλες προσδοκίες που μπορεί να μην γίνουν πραγματικότητα και τότε μπορεί να πέσετε από τα σύννεφα, καλό είναι λοιπόν να πατάτε γερά στην γη. Η καθημερινότητα αλλάζει και γίνεται πιο όμορφη όπως και οι συνθήκες στην εργασία πιο ευχάριστες.                  

ΛΕΩΝ.  Η καθημερινότητα και θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να μετακινηθείτε για λόγους δημοσίων σχέσεων, όπως επίσης μπορεί να έχετε ένταση στον εργασιακό χώρο γιατί θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε κάποιο θέμα. Πολλά θα αναθεωρηθούν στην καθημερινότητα ή στον εργασιακό χώρο όλα αυτά μπορεί να σας πιέσουν με αποτέλεσμα να κουραστείτε λίγο περισσότερο. Κάποιος προϊστάμενος ή συνάδελφος θα γίνει αιτία να αισθανθείτε άβολα γιατί ίσως να θέλει να επιβάλει την γνώμη του. Στο τέλος της εβδομάδας δεν μπορείτε να λειτουργήσετε πρακτικά και το συναίσθημα υπερισχύει της λογικής, μην φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν προσπαθήστε να έχετε σωστή κρίση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Τις 11/1 εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο θα έχετε λεκτικές αντιπαραθέσεις με αγαπημένα πρόσωπα που θα έχουν άμεση σχέση με τα οικονομικά. Ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα αποφασίσετε να τελειώσετε μια σχέση (ερωτική) ή ένα δημιουργικό έργο γιατί δεν σας εκφράζει πια, η δύναμη της θέλησης είναι μεγάλη και για αυτό δεν θα να δεχτείτε παρεμβάσεις. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να παθιαστείτε με ανθρώπους που έχουν μεγάλη επιρροή επάνω σας (ίσως ερωτική). Εσείς είστε άνθρωποί με λογική και καλό είναι να μην επιτρέψετε στην παρούσα φάση να σας παρασύρουν, με υποσχέσεις είτε για μια συνεργασία είτε για οικογενειακά θέματα και να αρχίσετε να  βλέπετε «τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

ΖΥΓΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας με τον σύντροφο ή μέλη της οικογένειας θα έχετε μικρές αντιπαραθέσεις. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον ίσως κάποια θέματα που χρονίζουν να πάρουν μια δύσκολη τροπή, πρώτον διότι εδώ και καιρό αισθάνεστε καταπιεσμένοι από κάποια μέλη του σπιτιού και δεύτερον δεν σας εκφράζει το ήθος και ο τρόπος συμπεριφοράς. Προσοχή στις ρίξεις γιατί πολύ πιθανόν να είναι οριστικές. Ο περίγυρος σας στηρίζει αλλά μην έχετε και αυταπάτες ότι όλοι μπορούν να σας βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές ή στα εργασιακά θέματα. Η Αφροδίτη όμως που μπαίνει και αυτή στον οίκο τις επικοινωνίας, θα σας φέρει ευχάριστα νέα για αρχή σε εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις σας και μην μπλέκετε την φιλία ή τους συγγενείς με τα εργασιακά θέματα γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αρχίζουν και γίνονται δυσβάστακτα καταπιεστικοί οι άνθρωποι γύρω σας, μήπως πρέπει να διακόψετε με κάποιους τις «διπλωματικές» σχέσεις; Γίνεστε επιφυλακτικοί και κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας. Μπορείτε αυτό το διάστημα να εμβαθύνετε και να είστε πιο μεθοδικοί στην μελέτη και στις σπουδές, στην αντίθετη περίπτωση θα σας γίνει βραχνάς οτιδήποτε δεν μπορείτε να στοιχειοθετήσετε. Όσο για τα οικονομικά σας ναι ! είναι με θετικό πρόσημο όμως μήπως πρέπει αυτή την εβδομάδα να μην ρισκάρετε με επενδύσεις;  Και ο λόγος είναι γιατί δεν έχετε σωστή κρίση.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Σε γενικές γραμμές είστε οι ευνοούμενοι με το Δία και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Τουλάχιστον είστε συμπαθείς σε όλους με την πρώτη ματιά, όμως εσείς ξέρετε ότι έχετε την «Αχίλλειο πτέρνα» που είναι τα οικονομικά σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο θα βρεθείτε αντιμέτωποί με διενέξεις μεταξύ εσάς και ανθρώπων που σας επιβάλουν κάποια οικονομικά ανοίγματα που δεν είναι επί του παρόντος. Έχετε επικεντρωθεί στο να μειώσετε τα έξοδα που αυτή την εποχή είναι περισσότερα από τα έσοδα και αυτό σας κάνει να πιέζεστε, μερικές φορές νομίζετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Εκτός των άλλων ίσως πάρετε και ένα ακόμα λογαριασμό που πρέπει να διεκπεραιώσετε χωρίς να μπορείτε να το αφήσετε για αργότερα. Γίνεστε πολύ ευαίσθητοι απέναντι στην οικογένεια και δοτικοί υπέρ του δέοντος (κάποιο λόγο θα έχετε).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα αντιμετωπίσετε την «επίθεση» των δικών σας ανθρώπων. Όσο και επικοινωνιακοί και αν είστε δεν θα αποφύγετε την αντιπαράθεση. Ενώ το δεύτερο δεκαήμερο, όλη η στάση σας δείχνει ότι προσπαθείτε να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας από τον έξω κόσμο. Μερικές φορές αυτό σας κάνει απρόσιτους και σοβαρούς όσο και να επικεντρώνεστε στον εαυτό σας δεν μπορείτε να διώξετε την μελαγχολία και την μετάλλαξη που βιώνετε όλο αυτό το διάστημα. Έχετε σοβαρή και άκαμπτη στάση απέναντι στους άλλους γιατί σκέπτεστε πιο ώριμα επειδή οι καταστάσεις (εμπειρίες) σας έχουν αναγκάσει να κρατάτε «στεγανά». Δύσκολα κανείς μπορεί να διαλευκάνει τι κρύβεται πίσω από το απρόσιτο βλέμμα σας. Αποφασίζετε να μειώσετε την επικοινωνία σας αλλά μέσα σας έχετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε για μεθοδέψετε τις σκέψεις σας. Μεγαλοποιείτε κάθε κουβέντα που θα ακούσετε και αυτό σας εμποδίζει να έχετε σωστή κρίση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Η δύσκολη όψη Άρη-Ερμή επηρεάζει πιο πολύ το πρώτο δεκαήμερο. Δείχνει κακόβουλα κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σας από ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρό σας. Ενώ αυτοί που γεννήθηκαν το δεύτερο δεκαήμερο δοκιμάζονται και απομονώνονται για να κάνουν ενδοσκόπηση και να βάλουν σε μια τάξη αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Νομίζει κανείς ότι είστε αναχωρητές, για κάτι που ως τώρα δεν φημιζόσασταν. Προσοχή στο οικονομικό σκέλος στις συμφωνίες για μεγαλόπνοα σχέδια με ομάδες. Οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου αναγκάζονται να βοηθήσουν άτομα που το έχουν ανάγκη. Έχετε μεγάλες ψυχικές αναμορφώσεις που σας δημιουργούν εντάσεις και δοκιμασίες. Επικεντρώνεστε πιο πολύ σε ότι σας φοβίζει ίσως γιατί θέλετε να φωτίσετε και να βρείτε τα βαθύτερα αίτια που διαμόρφωσαν τις εντάσεις το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου έχετε να αγωνιστείτε για οικονομικά θέματα και δεν αποκλείονται οι εντάσεις με ομάδες κάθε είδους. Το δεύτερο δεκαήμερο σας βρίσκει άκαμπτους και αυστηρούς συνομιλητές που ανήκετε σε μια ιδεολογία ή συμπορεύεστε για ένα κοινό σκοπό. Επίσης μπορεί ένα νέο να σας ψυχράνει και να σας κάνει να «κουμπωθείτε» και να χάσετε τον αυθορμητισμό σας. Έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια και αυτό είναι πολύ ωραίο αλλά μην υπερβάλετε στις προσδοκίες σας αυτό το διάστημα δεν βλέπετε καθαρά μέχρι που μπορεί να φτάσετε. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, βρίσκεστε μέσα σε μια δυνατή ομάδα που μπορεί να σας αλλάξει ή σε γενικές γραμμές να σας αναμορφώσει. Τώρα γίνεται η σύσταση μιας ομάδας που μπορεί να είναι σύλλογος, οργανισμός, ιδεολογική ομάδα (κόμμα) κτλ. που θα είναι φιλικά προσκείμενη προς εσάς, σε αντίθετη περίπτωση  λόγο του Πλούτωνα μπορεί και να μεταλλαχτεί σε κάτι διαφορετικό από την αρχική της μορφή.                                                                                                                                        

Σχετικά