Τους νέους φοιτητές βράβευσε ο Δήμος Ορχομενού

foitites orxomenos

  ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ, ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΤΟΥΣ 2018

Το βράδυ της Πέμπτης 3/1/2019, ο Δήμος Ορχομενού, στην καθιερωμένη πλέον τελετή, βράβευσε τους τελειόφοιτους/τες έτους 2018 (αλλά και προηγουμένων ετών) των Λυκείων του Δήμου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι φοιτητές/τριες, οι οικογένειες και οι φίλοι τους, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού.

     Πρώτος ο Λυκειάρχης του Λυκείου Ορχομενού κ. Γιάννης Κωτσαλάς διατύπωσε την χαρά του που για δεύτερη φορά συμμετέχει στην εκδήλωση για τους επιτυχόντες του Λυκείου στο οποίο και ο ίδιος φοίτησε, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και επεσήμανε πως δεν πρέπει να εφησυχάσουν αλλά αντιθέτως να εντείνουν την προσπάθειά τους για γρήγορη αποπεράτωση των σπουδών τους. Στη συνέχεια η διευθύντρια του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις του Ακραιφνίου κ. Δάφνη Τουλούδη, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων  υποχρεώσεων αν και το ήθελε πολύ, μετέφερε την αγάπη και τις ευχές της προς όλους. Τέλος ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος μίλησε για τον αγώνα των παιδιών αλλά και των γονιών τους, τους ευχήθηκε να πετύχουν τα όνειρά τους και να θυμούνται πάντα τον τόπο τους, ο οποίος τους έχει ανάγκη.

Ακολούθησε η βράβευση και κέρασμα όλων των παρισταμένων με γλυκά και αναψυκτικά.

Ευχαριστίες προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Ορχομενού και ειδικότερα προς την πρόεδρό του κ. Λίτσα Παπουτσή  για την πολύτιμη βοήθειά της.

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Λυκειάρχης Ορχομενού κ. Ιωάννης Κωτσαλάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λάμπρος Ρόδης, ο αντιδήμαρχος κ.  Ιωάννης Κόκκινος, οι πρώην αντιδήμαρχοι κ.κ. Ιωάννης Νταβαλούμης, Ιωάννης Φουρτάκας,  Αλέξανδρος Ζυγογιάννης, Χρήστος Μπαμπλέκος και  Λουκάς Μέττας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Επαμεινώνδας Τσιγαρίδας, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Βούτσας και ο μαθηματικός του Λυκείου Ορχομενού κ. Ιωάννης Χελιώτης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ορχομενού

Σχετικά