Απαγόρευση φορτηγών λόγω χιονιού σε Βοιωτία και Εύβοια

kikloforia xioni

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται, από την Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς σε Βοιωτία και Εύβοια λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση), με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων, λόγω χιονοπτώσεων, ισχύουν προσωρινές απαγορεύσεις κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων, ύστερα από σχετική Απόφαση της Δ.Α. Φθιώτιδας, σήμερα                   (07-01-2019) και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας (Αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ), από 121,250 χ/θ (κόμβος Μαρτίνου), έως 210 χ/θ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α.ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΠΑΘΕ και στα δυο ρεύματα από 67,5ο έως 121,2ο χλμ. έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων από 16:00 ώρα

Επ. Ο. Αράχωβας – Επταλόφου, από 1ο έως 17ο χλμ (Θέση Σταυρός) έως Χ/Κ Παρνασσού έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων.

Δ.Α.ΕΥΒΟΙΑΣ

Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού από 16ο χλμ έως 47ο χλμ έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων.
Επ.Ο δίκτυο αρμοδιότητας Α.Τ. Κύμης.

Σχετικά