Απόδραση έξι κρατουμένων από το Τμήμα Μεταγωγών

apedrasan-eksi-atoma-apo-ti-dieuthunsi-allodapwn-ta-ksimerwmata.w_l

Έξι άτομα δραπέτευσαν πριν από λίγο από το Tμήμα Mεταγωγών, πηδώντας από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο έχει συλληφθεί.

Οι δραπέτες είναι αλλοδαποί. Πρόκειται για Αλγερινούς, Μαροκινούς και Σύρος, εκ των οποίων ο ένας έχει ήδη συλληφθεί. Πρόκειται για έναν εκ των Μαροκινών που συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Η απόδραση έγινε στις 4:50 τα ξημερώματα με τους έξι αλλοδαπούς να φεύγουν από παράθυρο στο δεύτερο όροφο του κτιρίου με την αστυνομία να ενημερώνεται για το περιστατικό στις 5:20.

Οπως μετέδωσε το Open TV, οι κρατούμενοι ήταν στο τμήμα αλλοδαπών κι επρόκειτο για κρατούμενους που βρίσκονταν υπό το καθεστώς της διοικητικής απέλασης.

Οι έξι αλλοδαποί, λύγισαν ένα σίδερο στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, έφτιαξαν αυτοσχέδια σκοινιά με τις κουβέρτες τους και κατάφεραν να πηδήξουν στο δρόμο και να διαφύγουν προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από έναν χρόνο, τον Ιανουάριο του 2018, πάλι από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη 22, στο κέντρο της Αθήνας, είχαν αποδράσει τρεις κρατούμενοι, κόβοντας τότε τα κάγκελα των κελιών τους και κατεβαίνοντας στο δρόμο φτιάχνοντας σκοινί με τα σεντόνια.

Σχετικά