Αστρολογικές Εβδομαδιαίες Προβέψεις από την Κατερίνα Καράμπελα

καραμπελα-001

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  14-20/1

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Η αγωνιστική σας διάθεση είναι προδιαγεγραμμένη, θα βγείτε από την απομόνωση γιατί τα γεγονότα θα είναι τέλεια που δεν θα έχετε περιθώρια αναβολών. Ο επαγγελματικός στίβος σας πιέζει να κάνετε βήματα μπροστά ακόμα και αν δεν ήταν στο άμεσο πρόγραμμα σας. Στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρχει επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας και παρά τους ενδόμυχους φόβους σας θα προχωρήσετε σε μια μυστική ή σιωπηλή συμφωνία. Θα υποστηρίξετε τις ιδέες σας με σθένος και θα βρείτε ανταπόκριση είτε από άτομα που ενστερνίζονται τις απόψεις σας είτε από ανθρώπους που έχουν πιο ανοιχτούς ορίζοντες. Δεν αποκλείετε να βρείτε και ερωτικό ή οικονομικό  ενδιαφέρων από ανθρώπους που ζουν σε μια άλλη χώρα ή να ταξιδέψετε για λόγους που θα εξυπηρετούν και τα δύο ενδεχόμενα (ερωτικά και οικονομικά). Τα νέα θα είναι καταιγιστικά και θα επηρεάσουν την πορεία και τους στόχους σας στην καριέρα το επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ.  Ευχάριστες επαφές με ομοϊδεάτες που θα σας εξιτάρουν την φαντασία με τις ιδέες τους. Μέσα στο πλάνο αυτό το διάστημα είναι και μυστικές ερωτικές ή οικονομικές σχέσεις που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο, ίσως να επωφεληθείτε οικονομικά από άλλους. Την ίδια στιγμή μπορεί να ακούσετε ένα νέο που θα σας αλλάξει τον τρόπο σκέψης. Το πιθανότερο είναι να σας αποκαλυφθεί μια ιδέα ή κάτι που μέχρι τώρα δεν το είχατε υποψιαστεί. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευτές μέρες του ζωδίου μπορεί να αισθανθείτε αναστάτωση ή μία ξαφνική απογοήτευση από κάποιο άτομο πολύ διαφορετικό από εσάς, καλό θα ήταν να μην αναστατώνεστε και να μην αντιδράτε σπασμωδικά. Έχετε δύναμη και μπορείτε να αντεπεξέρθετε στα περιστατικά που μπορεί να σας συμβούν αυτήν την εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Στην αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να προσέξετε γιατί όσο ωραία και αν σας τα λένε και μάλιστα τάχα μου εμπιστευτικά μπορεί να κρύβετε μια πλάνη, εκτός βέβαια αν είστε καλλιτέχνες όποτε θα έχετε μία πολύ καλή έμπνευση. Αργότερα ευνοείτε μια συνεργασία, κάντε τις κατάλληλες συμφωνίες και επωφεληθείτε από ένα team ανθρώπων (σύλλογος, σύνδεσμός κτλ.) Όμως και συναισθηματικά θα περάσετε όμορφα με τον σύντροφο σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στης αρχές του 3ου δεκαημέρου θα έχουν μυστικές συναντήσεις ή απογοητευτικές ειδήσεις, ενώ οι γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου πρέπει να προσέχουν τις ανατροπές από φιλική ομάδα ή από συλλόγους, εταιρείες, συνδέσμους κτλ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Μπορείτε να επωφεληθείτε από συζητήσεις και να πάρετε πολύ ωραίες ιδέες, έτσι ώστε να γίνει πιο άνετη η καθημερινότητα. Στο χώρο της δουλειάς ή στην καθημερινή σας ζωή θα έχετε εύνοια με πολλές ανάλαφρες στιγμές, δεν αποκλείετε και το φλερτ. Αυτοί που έχετε γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε σκληρή κριτική από το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Πρέπει να βρείτε μια χρυσή τιμή ώστε να μην χειριστείτε και εσείς με σκληρότητα τους «απέραντοι» σας γιατί μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα σοκάρουν. Επίσης εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος του 3ου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια ανατροπή στην δουλειά σας ή κάτι μπορεί να σας αλλάξει τα σχέδια στην καθημερινή ζωή. Μήπως και εσείς θέλετε να κάνετε την επανάστασή σας;

ΛΕΩΝ.  Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία μέσα από μια ενδοσκόπηση που θα κάνετε, να βγάλετε την πρακτική πλευρά του εαυτού σας και να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας. Προχωρήστε δυναμικά και κάντε πράξη ένα δημιουργικό σχέδιο. Όμως και συναισθηματικά θα δείτε ότι ανταποκρίνονται οι άνθρωποί που σας ενδιαφέρουν και σας  το δείχνουν, έτσι δεν έχετε λόγους να μην αισθανθείτε όμορφα και πολύ πιθανόν ερωτικά. Αυτοί που έχουν γεννηθεί αρχές του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους και να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. Πολλά μπορεί να ειπωθούν στο χώρο εργασίας που θα σας αλλάξουν τα δεδομένα. Ενώ οι γεννημένοι στο τέλος μπορεί να έχουν ένα αιφνιδιαστικό ταξίδι, για θέματα που αφορούν την δουλειά, οι ανατροπές γενικά που θα σας ενοχλήσουν στο τέλος της εβδομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει έμπνευση που θα γίνετε αποδεκτή από το σύντροφο και τους συνεργάτες. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να έχετε ευεργεσία οικονομική αλλά και συναισθηματική μέσα όμως από μία δύσκολη κατάσταση που βιώνετε. Η οικογένεια και ο χώρος του σπιτιού τελεί υπό «αναβάθμιση» ή επέκταση είτε σε έμψυχο υλικό (φιλοξενία ή συγκατοίκηση) είτε σε άψυχο (αγορά ή ανακατασκευή). Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου στο τέλος της εβδομάδος, θα έχουν μία μετακίνηση ή μία σημαντική αλλαγή που θα τους μεταβάλει, όχι απλά τον τρόπο που βλέπουν τον ερωτικό τους σύντροφο, αλλά θα τους κάνει να βλέπουν με άλλο μάτι τα δημιουργικά τους σχέδια. Ότι αφορά τα παιδιά θα ανακαλύψετε πράγματα που μέχρι τώρα σας ήταν άγνωστα. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 3ου δεκαημέρου θα έχουν μια δύσκολη ανατροπή στην ερωτική τους σχέση.

ΖΥΓΟΣ.  Μέσα από παρέα μπορεί να γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρων άτομο. Η κοινωνικότητα σας θα είναι μεγάλη δεν αποκλείετε και το φλερτ ή μια συνεργασία που θα αποδώσει οικονομικά.  Επικοινωνείτε με την οικογένειά σας και βρίσκετε τρόπους να καταλάβετε και να βοηθήσετε ο ένας τον άλλο. Εσείς στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου αποφύγετε τα πικρόχολα σχόλια (σκληρές αντιπαραθέσεις)με τους ανθρώπους της οικογένεια σας, προσοχή στο χώρο του σπιτιού ή της πατρίδας γενικότερα υπάρχουν ανατροπές. Επίσης όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε μια τάση ανεξαρτησίας ή μια ανατροπή θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τα σχέδιά σας σε σχέση με μια συγκατοίκηση ή μια συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Χαλαρές συζητήσεις και πιθανόν ερωτική επικοινωνία στην αρχή της εβδομάδας. Τα οικονομικά σας για άλλη μια φορά έχουν την προοπτική να ανακάμψουν μέσα από την δουλεία σας ίσως με μία αύξηση μισθού. Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα πρέπει να σας προϊδεάσει για μία είδηση που θα σας φέρει τα πάνω-κάτω, προσέχετε τις αποκαλύψεις και την επικοινωνία σας. Επίσης προσοχή στις μετακινήσεις. Άνθρωποι από τον κοινωνικό σας περίγυρο (συγγενείς, γείτονες, κτλ) ίσως είναι αρνητικοί προς εσάς να είστε προσεκτικοί. Εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου θα έχετε μία ανατροπή στην καθημερινότητα ή στο χώρο εργασία σας από ανθρώπους που συναναστρέφεστε πολύ τακτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Ερωτικά και δημιουργικά ξεκινά η εβδομάδα για εσάς τους Τοξότες. Συζητήσεις για οικονομικά θέματα με την οικογένεια θα σας ευνοήσουν, γιατί θα κατανοήσουν οι δικοί σας άνθρωποί  την κατάσταση και αυτό είναι προς όφελος σας. Είστε πολύ γοητευτικοί και αυτό δεν περνά απαρατήρητο, θα έχετε άτομα που θα δηλώνουν την συμπάθια τους προς εσάς, αλλά και την ερωτική τους διάθεση, φροντίστε να περάσετε όμορφα. Το αγκάθι είναι τα οικονομικά σας, που μετά από μία είδηση θα καταλάβετε ότι πρέπει να αλλάξετε «ρότα». Φροντίστε εκκρεμότητες που τυχόν έχετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.  Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου πρέπει να ελέγξετε τα έξοδα για ένα δημιουργικό σχέδιο ή για έξοδα που κάνετε για την διασκέδαση γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Επωφεληθείτε στην αρχή της εβδομάδας για να χαλαρώσετε από την ένταση που έχει γίνει ο μόνιμος σύντροφός σας. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον υπήρχε ένταση και υπάρχει ακόμα, όμως τώρα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις φοβίες σας και να αντιμετωπίσετε πιο νηφάλια τις δυσκολίες. Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα γίνετε στο δικό σας ζώδιο και αυτό δύο τινά κατά την γνώμη μου μπορεί να σημαίνει, πρώτων ότι «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» δηλαδή σκληρότητα στον λόγο, και δεύτερων αλλαγή πλεύσεις, διαμορφώνετε σκληροπυρηνικές απόψεις και θέλετε να τις εφαρμόστε με κάθε τίμημα. Προσοχή στην ένταση, ο λόγος σας έχει απήχηση αλλά και κραδασμό. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θέλετε να απεγκλωβιστείτε από τον οικογενειακό κλοιό και δημιουργείτε ανατροπές. Γίνεστε αναθεωρητές του ίδιου σας του εαυτού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους κάνετε συζητήσεις και σας τάζουν «λαγούς με πετραχήλια», δηλαδή φαίνετε ότι σε κρυφές συναντήσεις για οικονομικά θέματα παίρνετε πολλές υποσχέσεις αλλά μην τις λαμβάνετε όλες υπ’ όψιν σας. Έχετε την εύνοια από ομάδες, οι οποίες  λαμβάνουν σοβαρά τις απόψεις και τις ιδέες σας και μπορεί να έχετε  οικονομικό όφελος από όλο αυτό που συμβαίνει. Επίσης πολλά από τα μέλη δεν κρύβουν το θαυμασμό τους και την ερωτική πρόθεση προς το άτομο σας. Όλα αυτά είναι το εξωτερικό περίβλημα, γιατί εσείς έχετε εσωτερική ένταση που προέρχεται από παλιά, αυτό που φοβάστε πιο πολύ είναι οι συκοφαντίες, κάτι που είναι πολύ πιθανό στο τέλος της εβδομάδος. Σταματήστε να έχετε φοβίες είναι κάτι που δεν σας ταιριάζει, αν θέλετε να βγάλετε κάτι από τον κρυμμένο σας εαυτό, τότε βγάλτε το πάθος που δεν μπορέσατε παλιά να εκφράσετε.  Αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου ένα άτομο με κύρος ίσως προσπαθήσει να σας αναστατώσει με τα λόγια του. Προσοχή στις ανατροπές σε ότι έχει σχέση με την επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ.  Έχετε πολλά σχέδια και τα εκφράζετε στις παρέες σας και σε ομάδες που σας υποστηρίζουν, ο λόγος σας έχει μια γλαφυρότητα και διέπετε από  έμπνευση. Επίσης έχετε την αποδοχή του περίγυρου σας, φαίνετε πως σας βοηθούν για να φτάσετε τους στόχους σας και οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Είναι μία θετική περίοδο που έχετε μεγάλη κοινωνικότητα και εύνοια σε κάθε εγχείρημα που αφορά την καριέρα σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η κριτική που σας ασκείται από ιδεολογικούς χώρους ή συλλόγους, συνδέσμους κτλ. Μπορεί να ακούσετε κάποια πρόταση που θα σας αλλάξει τον τρόπο σκέψεις. Να είστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί όταν είστε με ομάδες γιατί μπορεί να υποστείτε λεκτικές επιθέσεις (αυτό αφορά πιο πολύ τις αρχές του 3ου δεκαημέρου)                                                                                                          

Σχετικά