ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

permissos.gr

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 21- 27/1

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Η ένταση δεν είναι κάτι που είναι έξω από εσάς, άρα είστε μέσα στο κλίμα των πλανητικών επιρροών. Κάτι κλείνει οριστικά και αρχίζει κάτι καινούριο, ύστερα από μια ανατροπή που ήδη έχετε υποστεί πιο πολύ εσείς των τελευταίων ημερών. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο αποφασίζετε μία δυναμική, ίσως αλλαγή στην καριέρα σας, δεν θα έλεγα ότι θα γίνει ανώδυνα, πιέσεις από άτομα κύρους ή από μεγαλύτερα στην ηλικία άτομα θα σας βάζουν «φρένο». Οι υποσχέσεις είναι πολλές, κάποιες από αυτές δεν θα έχουν αληθινή υπόσταση. Όμως λίγο αργότερα θα υπερισχύσουν οι ιδέες σας. Στον τομέα της εκπαίδευσης έχετε μεγάλη εύνοια και προοπτικές  ή μπορεί να υιοθετήσετε μια νέα ιδεολογία – άποψη για κάποια θέματα. Τα ταξίδια είναι ευεργετικά για εσάς. Θα σας επιστήσω την προσοχή να μην είστε υπέρ αισιόδοξοι.

ΤΑΥΡΟΣ.  Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας, πιο πολύ αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου. Σίγουρα όλο αυτό μπορεί να επηρεάσει και τους στόχους σας ή την καριέρα σας. Πολλοί από εσάς άσχετα δεκαήμερου έχετε αλλάξει ριζικά τις απόψεις σας ,αναγκαστικά, από διάφορες συγκυρίες. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός που δεν αφήνει τα σχέδιά σας να ευοδωθούν. Αν ακολουθείτε μια ομάδα ή μια ιδέα χωρίς να φιλτράρετε ότι λαμβάνετε θα απογοητευτείτε, αυτό μπορεί να ισχύει και σε συναισθηματικό υπόβαθρο. Έχετε όμως και τα θετικά, γιατί θα έχετε οικονομική βοήθεια ίσως από μία σωστή επενδυτική κίνηση ή κληρονομιά, φόρους κτλ. Δεν αποκλείεται και μια συναισθηματική (ερωτική) έπαρση. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος τους ζωδίου μπορεί να έχουν λεκτικές αντιπαραθέσεις ή απρόοπτα σε μετακινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Η Σεληνιακή έκλειψη σας φέρνει αντιμέτωπους με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά, όμως δεν θεωρείται αρνητική, η αλλαγή στην επικοινωνία είναι το ζητούμενο, απλά πρέπει να βάλετε κάποια στεγανά ώστε να μην έχετε συνεχείς παρεμβολές με σχόλια από συγγενείς κτλ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο να αποφύγετε συμφωνίες και συνεργασίες αυτό το διάστημα όσων αφορά στόχους και καριέρα, αντίθετα εάν πρόκειται να έχετε κοινούς στόχους με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες θα υπάρχει εύνοια. Κοινοί στόχοι με ομάδες (εταιρείες, κόμματα, συλλόγους κτλ) θα έχουν αποτελέσματα(στις 25/1) και θα σας δικαιώσουν, κινηθείτε δυναμικά και θα τα καταφέρετε. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε μια είδηση  που θα σας αιφνιδιάσει (23/1) ή μπορεί να σας μιλήσουν με αγένεια, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς γιατί θα σας φέρουν «εκτός εαυτού».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Η έκλειψη για εσάς έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά σας ή τις ηθικές αξίες που έχετε βάλει και στις δύο περιπτώσεις μην κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις. Το δεύτερο δεκαήμερο θα βρίσκετε σε συνεχείς διακυμάνσεις, μια διάψευση από ομοϊδεάτες ή την παρέα σας , στην αρχή της εβδομάδας σας ρίχνει την διάθεση, την ίδια στιγμή βλέπετε ότι έχετε «πόλεμο» από συνεργάτες στο χώρο της καριέρας ή στο τομέα των στόχων. Ενώ στο τέλος της εβδομάδας με τις σωστές κινήσεις θα έχετε καταφέρει να φτάσετε εκεί που θέλετε, κάνοντας βήματα επιτυχίας στα επαγγελματικά θέματα αλλά και στους στόχους σας. Όλο αυτό το διάστημα γενικά έχετε να αντιμετωπίσετε τους άλλους με διαφορετικό τρόπο από ότι πρότινος, γιατί αισθάνεστε ότι σας περιορίζουν είτε αυτοί είναι σύντροφοι είτε συνεργάτες. Γενικά για όλα τα δεκαήμερα, αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι τα νομικά θέματα. Όσοι έχετε γεννηθεί το τέλος του ζωδίου αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, μπορεί να ακούσετε κάποιο νέο από κάποιο συνεργάτη που θα σας ξαφνιάσει.

ΛΕΩΝ.  Η έκλειψη της Σελήνης είναι προσωπική σας υπόθεση. Συναισθηματικά μπορεί να αισθανθείτε πίεση και να χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για άτομα και καταστάσεις που σας πιέζουν. Κάντε ένα γερό ξεκαθάρισμα και αφήστε πίσω σας ότι δεν προχωράει. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με συνεργάτες ή σύντροφο και να χρειαστεί να αρχίσετε από την αρχή ή να τελειώσετε κάτι. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο στην καθημερινότητα ή στο χώρο της εργασίας θα έχετε εντάσεις, ‘όπως επίσης και μια διάψευση ερωτικής φύσεως, ίσως όμως να έχει σχέση και με οικονομικά θέματα π.χ. βλέπετε ότι σας υποσχέθηκαν χρήματα για ένα δημιουργικό εγχείρημα, που δεν είδατε ποτέ. Στις 25/1 αρχίζουν και φτιάχνουν ανέλπιστα καλά τα πράγματα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει από ένα αγαπημένο πρόσωπο, και θα έχετε  πολύ ανεβασμένη ερωτική διάθεση, μπορεί επίσης να κερδίστε χρήματα από ένα δημιουργικό σχέδιο ή λαχείο κτλ. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου να προσέξετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις στο χώρο της δουλειάς, αλλά και τις μετακινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει με φοβίες και εσωστρέφεια, η έκλειψη όμως μπορεί να λειτουργήσει και σε πρακτικό επίπεδο σε χώρους υγείας ή χώρους γενικά εγκλεισμού όπου κάτι λαμβάνει τέλος. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα αισθανθείτε στην αρχή της εβδομάδος μεγάλη πίεση από ερωτική σχέση ή ίσως και απογοήτευση (πόνο) από ένα άτομο μεγάλο σε ηλικία. Μέσα στην οικογένεια θα αισθανθείτε ότι διαψεύδονται οι προσδοκίες σας και για λίγο θα νιώσετε προδομένοι. Μην μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις, η οικογένεια και ο χώρος του σπιτιού είναι το λιμάνι σας. Μετά από ένα σημαντικό γεγονός θα δείτε ότι μπορεί να αισιοδοξείτε και πάλι. Ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου μια ανατροπή στις 23/1 σε σχέδια που είχατε κάνει σας χαλά την διάθεση. Ίσως ένα νέο είναι δυσάρεστο και ανατρέπονται κάποια σχέδια που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας που αλλάζουν.

ΖΥΓΟΣ.  Συναισθηματικά και παρέες θέλουν ένα ξεκαθάρισμα. Κάποιες ομάδες ανθρώπων δεν σας καλύπτουν πλέον και πρέπει να ανοίξει ο δρόμος για να βρείτε διαφορετικά ιδανικά από αυτά που είχατε μέχρι τώρα, αυτό λέει η έκλειψη! Στην καθημερινότητά σας έχετε ανθρώπους γύρω σας που σας μεταφέρουν λάθος πράγματα με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε. Η οικογένεια σας πιέζει και εσείς βρίσκεστε πάντα αυτό το διάστημα με διάφορες υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε ίσως να είναι μεγάλα άτομα στην ηλικία που σας «ρουφούν» όλοι την ενέργεια. Ο περίγυρο σας είναι η διέξοδο για εσάς που βρίσκεται  πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσει, μην ξεχνάτε δεν είστε μόνοι, αισθανθείτε πιο αισιόδοξα(όλα αυτά ποιο πολύ για το δεύτερο δεκαήμερο). Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου κάποια είδηση που θα ακούσετε από το οικογενειακό περιβάλλον θα σας αναστατώσει στις 23/1.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Μερικές φορές τα σχέδια που κάνουμε δεν μας καλύπτουν πια, τα κεφάλαια αναγκαστικά κλείνουν για να ανοίξουν κάποια άλλα. Αυτό θέλει να σας πει η έκλειψη στις 21/1. Αυτά που θα μεταλλαχτούν είναι οι στόχοι και η καριέρα που αναγκαστικά θα πάρουν μια άλλη μορφή. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο μην ξοδεύετε αλόγιστα σε πράγματα που σας χαροποιούν αλλά δεν θα έχουν το ανάλογο αντίκρισμα και θα απογοητευθείτε. Το περιβάλλον σας πιέζει και έχετε να αντιμετωπίσετε και την επιθετικότητα στο χώρο εργασίας ή στην καθημερινότητα. Όμως λίγο αργότερα από την δική σας εργασία θα δείτε ότι τα έσοδά σας αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο κάνοντας φυσικά τις κατάλληλες ενέργειες. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα λάβετε κάποια είδηση που αφορά την εργασία σας ή θέματα υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Η έκλειψη θα σας δείξει ότι θα απαξιώσετε κάποιους τρόπους επικοινωνίας, θα ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες σε θέματα μόρφωσης και ιδεών. Ίσως αναγκαστείτε να απορρίψετε κάποιες ιδέες που είχατε μέχρι τώρα. Όσο και αν προσπαθείτε να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό στο οικογενειακό περιβάλλον πάντα θα υπάρχει κάτι που τους ενοχλεί. Θα χρειαστεί αυτό το διάστημα να πιεστείτε οικονομικά για έξοδα που έχουν σχέση με τα παιδιά. Είσαστε ένα χαρούμενο και αισιόδοξο άτομο που λάμπετε και η παρουσία σας γίνετε αισθητή. Ότι και να επιχειρήσετε αυτό το διάστημα θα έχει επιτυχία. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, θα δείτε τα δημιουργικά σας σχέδια να παίρνουν σάρκα και οστά. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου να ακούσετε προσεκτικά μία είδηση γιατί θα έχει άμεσο αντίκτυπο σε κάποιο σχέδιο και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο δράσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Ο τομέας που θα σας επηρεάσει η έκλειψη είναι ίσως τα χρηματοοικονομικά που αφορούν τρίτους, περισσότερο όμως αφορά τα οικονομικά του συντρόφου σας που φυσικά έχουν άμεση σχέση με εσάς. Ίσως έχετε κάποιες απώλειες ή κάποιες κληρονομιές. Ο τομέας που αφορά την ψυχολογία σας είναι στο επίκεντρο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα αισθανθείτε απογοήτευση από το συγγενικό περιβάλλον ή από ανθρώπους που έχετε άμεση επικοινωνία(περιβάλλον). Επίσης έρχεστε να αντιμετωπίσετε και την ανταγωνιστική διάθεση από την οικογένεια, παρά την πίεση που ασκείτε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας βλέπετε ότι και η οικογένειά σας, σας φέρετε επιθετικά. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε με προβλήματα άλλων και θα προσπαθήσετε να βρείτε αδιέξοδα και λύσεις. Κρυφά συναισθήματα σας πλημυρίζουν. Στις 25/1 με την πνευματικότητα και την βοήθεια που θα προσφέρετε στην οικογενειακό περιβάλλον θα δείτε ότι μαλακώνετε τις αντιδράσεις τους. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα έχετε μια επικοινωνία με την οικογένεια που θα σας ανατρέψει κάποια δεδομένα.                          

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Αυτό που επηρεάζεται  πρωτίστως με την έκλειψη είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους (συνεργάτες, συντρόφους κτλ.) αναγκάζεστε και ξεκαθαρίζετε με ποιους θα μείνετε και με ποιους όχι, όπως και κάποια νομικά θέματα κλείνουν. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα χρειαστεί να μειώσετε τα έξοδα σας γιατί δεν μπορείτε εκ των πραγμάτων να ακολουθήσετε μια ομάδα ή μια παρέα μόνο και μόνο επειδή έχετε τις ίδιες απόψεις. Επίσης να ξέρετε ότι ο περίγυρο σας γίνετε πολλές φορές σκληρός απέναντι σας αλλά και εσείς έχετε σκληρό λόγο, ίσως από όλα αυτά να αισθανθείτε μια ένταση. Όμως ο αρωγός για την επιτυχία σας είναι ο ιδεολογικός σας προσανατολισμός κάτι που θα αναγνωρίσουν οι ομάδες ( εταιρίες, κόμματα, σύλλογοι κτλ.) και τις 25/1 θα καταλάβετε ότι σας στηρίζουν και σας προστατεύουν. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι γιατί κάποιοι με τα λόγια τους προσπαθούν να σας διαβάλουν και μάλιστα χωρίς να ξέρετε ποιοι είναι.

ΙΧΘΥΕΣ.  Η έκλειψη στις 21/1 γίνετε στο έκτο οίκο που εκεί άπτονται τα θέματα της καθημερινότητας, της υγείας και τις εργασίας εκεί λοιπόν θα πρέπει να βρείτε τι πρέπει να αλλάξετε και τι να προσέξετε. Την ίδια ημέρα εσείς που έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο θα έχετε μια απαξίωση σε θέματα που αφορούν την καριέρα, όπως επίσης θα καταλάβετε ότι υπάρχει σκληρότητα και δυσκολία που πρέπει να αντιμετωπίσετε από τον περίγυρο και από ομάδες που συμμετέχετε. Προσοχή στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία πιθανόν να δεχθείτε σκληρή κριτική. Οι στόχοι σας και οι άνθρωποι που έχουν κύρος και εξουσία σας στηρίζουν, τα αποτελέσματα θα τα δείτε στις 25/1, που θα εξασφαλίσετε μια ηθική αλλά και οικονομική υποστήριξη που θα σας τονώσει την προσωπικότητα και θα σας αναδείξει κοινωνικά. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου στις 23/1 ίσως μία επικοινωνία από με την παρέα σας ή την ομάδα που είστε μέλλος, να αναγκαστείτε να κάνετε κάποια έξοδα εκτός προγράμματος.                       

Σχετικά