Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Προσοχή το επόμενο τετραήμερο!

kairos

Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου για την ραγδαία επιδείνωση που θα παρουσιάσει τις επόμενες ώρες ο καιρός, τονίζοντας ότι είναι αυξημένος ο κίνδυνος πρόκλησης πλημμυρών.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου:

ΠΡΟΣΟΧΗ το επόμενο τετραήμερο!

Ο κίνδυνος πρόκλησης πλημμυρών κατά τόπους είναι μεγάλος!

Καλημέρα φίλες και φίλοι!

Προσοχή θέλει γενικά το ερχόμενο τετραήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας καθώς η χώρα μας δείχνει να εισέρχεται σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών και πιθανώς πλημμυρογόνων βροχοπτώσεων.

Τοπικές πλημμύρες, αύξηση της στάθμης χειμάρρων και ποταμών, αλλά και κατολισθήσεις είναι συνήθως τα αποτελέσματα από τέτοιου είδους εμμονικές καιρικές καταστάσεις, όποτε κατά την ταπεινή μου γνώμη καλό θα είναι να υπάρχει κάποια επαγρύπνυση και λήψη στοιχειωδών μέτρων προφύλαξης, ειδικά στις περιοχές όπου αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει και παράταση των έντονων καιρικών φαινομένων και μετά το πέρας του ερχόμενου τετραήμερου!!

Σε κάθε περίπτωση η ακριβής θέση των διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών της εβδομάδας που διανύουμε θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων.

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη και στο facebook στη διεύθυνση: SakisArnaoutoglouForecasts

Με εκτίμηση και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους!

Σάκης Αρναούτογλου

Σχετικά