Εμφραγμα υπέστη ο νέος αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς

georgios-kampas

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Ο κ. Καμπάς, λίγες ώρες αφού επελέγη από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας ως αρχηγός ΓΕΣ, ένιωσε ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη έμφραγμα και υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση Stent (μπαλονάκι). Η υγεία του βελτιώνεται και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΕΘΑ, «το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτου προβλήματος υγείας και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα».

Λόγω της εξέλιξης αυτής με την υγεία του νέου αρχηγού ΓΕΣ αναβλήθηκε το σημερινό Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), όπου επρόκειτο να γίνουν οι κρίσεις, προαγωγές και αποστρατείες των νέων αντιστρατήγων, αντιπτεράρχων, αντιναυάρχων και υποστρατήγων, υποπτεράρχων και υποναυάρχων.

Τα καθήκοντα του ασθενή αρχηγού ΓΕΣ αντιστρατήγου Καμπά αναλαμβάνει προσωρινά ο Επιτελάρχης ΓΕΣ αντιστράτηγος Αντώνης Νομικός.

Σχετικά