Έκλεψε την παράσταση η Αερολέσχη Θήβας στα εγκαίνια νέου εντευκτηρίου στο αεροδρόμιο Δεκελείας-ΒΙΝΤΕΟ

aerolesxi thivas dekelia

Εγκαίνια νέου εντευκτηρίου και κοπή πίτας της ΕΛ.Α.Ο. στο αεροδρόμιο Δεκελείας.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου, έγιναν τα εγκαίνεια του νέου εντευκτηρίου της “Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας” (EΛ.A.O.) στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Δεκελείας ενώ, συγχρόνως, το διοικητικό της συμβούλιο έκοψε και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία πολλών φίλων και μελών αεραθλητικών σωματείων από διάφορα μέρη της χώρας.

 Παρών επίσης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αεροπορίας κ. Μιλτιάδης Φακίτσας και ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού κ. Νικόλαος Τρεβλάκης.

Την παράσταση έκλεψαν η Αερολέσχη Θήβας και ο Βασίλης Πετίνης, με το αερόστατό του, και η εκπαιδεύτρια στο αλεξίπτωτο Μαρία Λυκάκη η οποία έπεσε από ύψος 5.000 ποδών και προσγειώθηκε με ακρίβεια στον χώρο της εκδήλωσης έχοντας στερεωμένη στο πόδι της μια τεράστια γαλανόλευκη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το εντευκτήριο της ΕΛ.Α.Ο. βρίσκεται πια στον φυσικό του χώρο χάρις, κυρίως, στις προσπάθειες του Προέδρου της κ. Νίκου Μακράκη ο οποίος βρήκε αρωγούς στην προσπάθειά του αυτή, εκτός από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, πρόσωπα του πολιτικού κόσμου και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σχετικά