Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού

sda orxomenou

Την Τετάρτη 23/1/2019 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού ο Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2018-19 και η κοπή της Βασιλόπιτας. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κύριος Γεώργιος και στη συνέχεια ευλόγησε τη βασιλόπιτα. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας  κος Φ.Σπανός, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φ. Παπαθωμά, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κος Ι. Περγαντάς, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κος Α. Καρκάνας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας κος Χ. Σανιδάς, ο π. Αντιδήμαρχος Δήμου Ορχομενού κος Ι. Νταβαλούμης, ο π. Αντιδήμαρχος Δήμου Ορχομενού κος Ν.Τσάπρας, ο κος Γ.Ανέστης Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑΣ, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Ρουμελιώτης Αθανάσιος και ο κος Ντουφεξής Ηρακλής Πρόεδρος του Δ.Δ. Παύλου.

Όλοι οι ομιλητές τόνισαν τη σημασία ύπαρξης της συγκεκριμένης δομής εκπαίδευσης ενηλίκων  καθώς και τη συμβολή της στην ανάπτυξη και την πρόοδο τόσο των εκπαιδευομένων όσο και της κοινωνίας γενικότερα.  

Στη συνέχεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Θηβών και Λεβαδείας κύριος Γεώργιος για την πολυεπίπεδη προσφορά του στο ΣΔΕ Ορχομενού από την ίδρυσή του έως σήμερα. Ο Σεβασμιώτατος στέκεται συνεχώς αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων του σχολείου μας. 

Επίσης, τιμήθηκε η φιλόλογος κυρία Καστανιά Ιωάννα, μέλος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της ΕΛΜΕ Βοιωτίας για τη συμβολή της, στην προετοιμασία των υποψηφίων εκπαιδευομένων  στις εξετάσεις απόκτησης τίτλου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο αποτελεί προαπαιτούμενο για την εγγραφή τους στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.

Η διεύθυνση, οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Ορχομενού ευχαριστούν όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχονται σε όλους καλή χρονιά!

Σχετικά