Άκρως επιτυχημένη η πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία των “Αλιαρτίστας” ΦΩΤΟ

aliartistas aimodosia

Επιτυχημένη κρίθηκε  η πρώτη  εθελοντική αιμοδοσία,που διοργάνωσαν οι “Αλιαρτίστας” σε συνεργασία με το Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων,τον Σύλλογο Γυναικών Αλιάρτου,τον Παναλίαρτο και τον Γ.Σ. Αλιάρτου στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου.

Από νωρίς το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι εθελοντές αιμοδότες ενώ μέχρι  το μεσημέρι, όσο διήρκεσε η αιμοδοσία, ο αριθμός των εθελοντών είχε πολλαπλασιαστεί, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη «δίψα» των κατοίκων και των φορέων της Αλιάρτου για προσφορά! 

Η πρώτη ημερίδα αιμοδοσίας των Αλιαρτίστας στέφθηκε με επιτυχία.  Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη παρ’όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζονται το τελευταίο διάστημα τόσο από τις άστατες καιρικές συνθήκες όσο και από τις ιώσεις που κυκλοφορούν. 

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς και στο τμήμα αιμοδοσίας που βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου για τις ανάγκες της ημερίδας μας, στον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων για την στήριξή του όπως επίσης και στην ομάδα του Παναλίαρτου,του ΓΣ Αλιάρτου,τον σύλλογο γυναικών Αλιάρτου  και σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο!Επόμενο ραντεβού σε 6 μήνες!

(Για όσους θελήσουν να προσφέρουν αίμα ο αριθμός μητρώου του Συλλόγου Εθελόντών Αιμοδοτών ΑΛΙΑΡΤΙΣΤΑΣ είναι 14920 Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδείας.)

 Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά