ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 18-24/2

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Η εβδομάδα είναι αμφιλεγόμενη, από την μία θα πρέπει να αξιολογήσετε τους κρυφούς «εχθρούς» και από την άλλη πρέπει να δεχθείτε την βοήθεια από άτομα κύρους και εξουσίας (μπορεί να είναι και μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία).  Σας περιορίζουν και σας βάζουν σε ένα πρόγραμμα, με συνέπεια να σας  στερούν τον αυθορμητισμό. Επίσης, ίσως τα κακόβουλα σχόλια να προέρχονται από ιδεολογικούς χώρους ή από ανθρώπους που δεν ενστερνίζονται τις απόψεις σας. Πολλές φορές θα σκεφτείτε ότι θα ήταν καλύτερα να μην ανοίγετε τα «χαρτιά» σας και να κρατήσετε πράγματα για τον εαυτό σας και αυτό θα έχει σας συνέπεια να προτιμάτε την μοναξιά. Έχετε όμως και την στήριξη από τους ομοϊδεάτες σας και την εύνοια από ανθρώπους του εξωτερικού. Αποφύγετε να εμπλέξετε τα ερωτικά πάθη με την καριέρα.

ΤΑΥΡΟΣ.  Αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα πλέον συναισθηματικά ή οικονομικά θέματα που κατά καιρούς σας απασχολούν. Μέσα από παρέες και συζητήσεις θα δείτε ότι πολλά πράγματα δεν τα έχετε αντιμετωπίσει με τον σωστό τρόπο, ίσως να υπερβάλετε στην επικοινωνία σας. Για να προχωρήσουν τα σχέδια σας και να γίνουν πράξη, γίνεστε πιο ορθολογικοί και για αυτό τις 20/2 αρχίζετε και οργανώνεστε καλύτερα. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε και να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, σε ότι αφορά τις οικονομικές δραστηριότητες επίσης για σχέδια που έχετε κάνει παλαιότερα και τώρα βλέπετε ότι δεν προχωρούν. Έχετε την εύνοια να κάνετε μια καινούργια αρχή και στα ερωτικά σας, ότι έχει βαλτώσει είναι η ευκαιρία να το ξεκαθαρίσετε. Δεν θα λείψει το πάθος στις 23/2, σε συζητήσεις, επικοινωνία και ερωτικές συναντήσεις. Ίσως σας αποκαλυφθεί κάτι που θα σας αλλάξει την μέχρι τώρα ιδεολογία.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν τα οικονομικά σας διότι θέλουν μια σοβαρή αντιμετώπιση, οφείλετε να δείτε με ποιο τρόπο χειρίζεστε χρήματα άλλων π.χ. του συντρόφου σας. Οι στόχοι σας πρέπει να έχουν και ένα λογικό υπόβαθρο ώστε να συνεχίσουν να έχουν να υπάρχουν. Η επικοινωνία και τα λόγια που θα ακούσετε ή θα πείτε ακόμα και εσείς οι ίδιοι, μπορεί να στερούνται από αντικειμενικότητα, για αυτό μην επιμένετε και μην υπερβάλετε. Ότι αφορά επενδύσεις και δάνεια θέλουν ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα. Αν θέλετε να κάνετε διαπραγματεύσεις για κάποιο επαγγελματικό θέμα να μην είστε απόλυτοι. Στο τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να κάνετε μια συμφωνία για οικονομικά θέματα ή για συνεταιρισμούς που σας υπόσχονται πολλά.  Δεν θα λείψει το πάθος και η κτητικότατα, όμως αυτό είναι κάτι που δεν σας χαρακτηρίζει και καλό θα είναι να το αποφύγετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Θα πρέπει να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή ένα συνεταιρισμό για να έχετε στην μία περίπτωση συναισθηματικά οφέλη και στην άλλη περίπτωση οικονομικά οφέλη . Πολύ πιθανόν στις αρχές της εβδομάδας να ασχοληθείτε με νομικά θέματα ή να έχετε φιλοσοφικές και πνευματικές αναζητήσεις. Μπορείτε να στοιχειοθετήσετε τις απόψεις σας και να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε σε ότι αφορά πρόσωπα που μοιράζεστε κάτι κοινό είτε είναι συμβίωση, είτε κοινά επαγγελματικά π.χ. συνεταιρισμός. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι έντονες συζητήσεις στο χώρο της εργασίας, αποφύγετε την υπερβολή. Στις 23/2 παίρνετε μια απόφαση που θα είναι σημαντική για την περεταίρω εξέλιξη μιας σχέσης. Το πάθος θα κυριαρχεί, ίσως να εκφράσετε για πρώτη φορά εδώ και καιρό πράγματα που κρύβατε μέσα σας ή οι άλλοι να εκφραστούν βγάζοντας αλήθειες που ήθελαν να πουν. Αυτό είναι καλό για εσάς ώστε μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο γίνεστε πιο μαχητικοί για την επίτευξη των στόχων σας. Το δεύτερο δεκαήμερο είστε επιρρεπείς σε υποσχέσεις που έχουν να κάνουν με τα χρηματοοικονομικά, είναι πολύ πιθανό να αφορούν επενδύσεις ή διαχείριση χρημάτων που αφορούν τρίτους. Σταθεροποιήστε στον εργασιακό χώρο και ίσως να λάβετε και υποσχέσεις για προαγωγή. Πιθανή είναι η πίεση στον εργασιακό χώρο. Μυστικές ερωτικές συναντήσεις ή κρυμμένα συναισθήματα σας αναστατώνουν. Ενώ για τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου, έρχονται ριζικές αλλαγές στον εργασιακό χώρο ή στην καθημερινή τους ζωή, που θα τους αναστατώσουν και ίσως να αλλάξουν κάποια δεδομένα. Παίρνετε κάποιες αποφάσεις κάτω από πίεση για οικονομικά ή για αισθηματικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Η πανσέληνος γίνετε στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει πρωτίστως εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε κάτι που είχατε αφήσει στην μέση. Έχετε ιδέες που πρέπει να αρχίσετε να υλοποιείτε, οι δυσκολίες όμως δεν θα λείψουν. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια ή για δημιουργικά εγχειρήματα που έχουν σαν βάση την λογική. Μην ενδώσετε χωρίς να ψάξετε τι κρύβετε κάτω από υποσχέσεις που λαμβάνετε από τον  σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Η επικοινωνία με το σύντροφό σας για θέματα που αφορούν την οικογένεια θα είναι υπερβολική, κρατήστε χαμηλούς τόνους (αφορά τους γεννημένους που έχουν γενέθλια 13-16/9). Επίσης αυτοί που είναι στο τρίτο δεκαήμερο στο τέλος της εβδομάδας, θα δουν ότι το πάθος υπάρχει στην ζωή τους όποια μορφή τελικά και αν πάρει, θα προσπαθήσετε όμως παρόλα αυτά να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας.

ΖΥΓΟΣ.  Η πίεση που αισθάνεστε από τους ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντος είναι αρκετή ώστε να χάνετε τον αυθορμητισμό σας. Η νωθρότητα το τελευταίο διάστημα κάνει πιο θολή την εικόνα στην καθημερινή σας ζωή. Πολλές υποσχέσεις στο χώρο εργασίας χωρίς αντίκρισμα. Παρόλα αυτά οι δική σας άνθρωποι προσπαθούν με ρεαλιστικό τρόπο να σας συμβουλεύσουν και σας στηρίξουν. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα ακούσουν υπερβολές από τον περίγυρο (συγγενείς, αδέρφια, γείτονες, κτλ) κρατήστε χαμηλούς τόνους. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μια και καλή ότι αφορά το σπίτι και θέματα που έχουν προκύψει μέσα στην οικογένεια. Έχετε την δυνατότητα να μιλήσετε με σαφήνεια (ίσως και ανατρεπτικά) και να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που αφορούν την καθημερινότητα μία και καλή, αρκεί να είστε έτοιμοι για αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Αν και το τελευταίο διάστημα οι συναναστροφές σας είναι περιορισμένες με το περιβάλλον και ιδιαίτερα με συγγενικά πρόσωπα, πρέπει αυτό το διάστημα να ξέρετε ότι θα υπάρχουν δυσκολίες και για τα οικονομικά. Μυστικές επαφές για δημιουργικά σχέδια πρέπει να έχουν ρεαλιστική βάση, ενώ αν ασχολείστε με την τέχνη θα προωθήσετε το έργο σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, πρέπει να προσέχετε την υπερβολή και την ένταση για θέματα που σχετίζονται με οικονομικά και δημιουργικά σχέδια. Μάλλον θα χρειαστεί να διακόψετε τις σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας άσχετα αν αυτό σας πονά, και οι λόγοι πολύ πιθανό να είναι οικονομικοί. Θα πάρετε κάποιες αποφάσεις και θα θελήσετε να τις κοινοποιήσετε με οποιοδήποτε κόστος, ίσως αυτές οι επαφές που θα κάνετε να είναι καταλυτικές με θετικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Αποφασίζετε στα οικονομικά σας να βάλετε μία τάξη, ακόμα και αν αυτό σας περιορίζει τις κινήσεις, δεν έχετε άλλη επιλογή. Το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί για άλλη μία φορά να σας απογοητεύσει με τον τρόπο που επικοινωνεί μαζί σας. Όμως και εσείς έχετε την δυνατότητα να τους βάλετε «φρένο» γιατί τα επιχειρήματά σας είναι ορθολογικά. Αυτοί που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα αντιδράσετε λίγο υπερβολικά στην επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους, αυτούς που θεωρείτε οικογένεια σας γιατί θα βλέπετε ότι τα λεγόμενά τους κάτι κρύβουν ή δεν έχουν λογική βάση. Το πιθανότερο είναι να θελήσετε να βγάζετε και κάπως διαφορετικά χρήματα, ίσως να επωφεληθείτε από οργανισμούς ή δάνεια, αλλά και να βγάλετε χρήματα από «μαύρη» εργασία. Μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά έχουν το ρίσκο τους. Μπορεί να σας αποκαλυφθεί ένα νέο ή ένα μυστικό που θα σας βοηθήσει να βγάλετε κάποια συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί στις 22-23/12 θα έχετε την μεγαλύτερη εύνοια από την πανσέληνο, για αυτό γίνετε πιο δεκτικοί σε κάθε τι διαφορετικό. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο γλυκαίνουν λίγο την μάσκα της σκληρότητας που έχουν φορέσει, αλλά το πάθος κυριαρχεί σε όλες τις εκφάνσεις τις ζωή σας. Πολλοί ψάχνετε άλλο πνευματικό προσανατολισμό, σε χώρους επιμορφωτικούς, υπάρχει ένα θολό τοπίο που όμως σας τράβα το ενδιαφέρον. Στην άλλη περίπτωση μπορεί να ακούτε διάφορες συζητήσεις και εσείς να πρέπει να αποκρυσταλλώσετε την αλήθεια. Έχετε την δυνατότητα της παρατήρησης ώστε να βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα. Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται στο στάδιο της μεταμόρφωσης, το πάθος κυριαρχεί, ειδικά για αυτούς που έχουν γεννηθεί 11-13/1. Εμβαθύνετε και ψάχνετε να βρείτε την ουσία σε κάθε επικοινωνία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Ξαφνικά μπορεί να επωφεληθείτε από τον περίγυρό σας και να έχετε την αποδοχή του από τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας, μεγαλύτερη εύνοια έχουν αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο αισθάνεται έντονα ένα βάρος λόγω του Κρόνου στο δωδέκατο οίκο, αυτό το διάστημα μπορεί να αισθάνεστε απογοήτευση από την στασιμότητα που έχετε στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά. Έχετε επικοινωνία και μετακινήσεις για οικονομικά θέματα αλλά δεν ξέρετε κατά πόσο θα υπάρχουν αποτελέσματα. Κάνετε συζητήσεις με άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία, χωρίς να κοινοποιείτε τις συμφωνίες και αυτό είναι καλό. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις από ομάδες ή παρέες, μάλλον πρέπει να κρατήσετε μικρό «καλάθι», επίσης θα έχετε έντονες συζητήσεις. Τα οικονομικά σας είναι σε διαπραγμάτευση με μεγάλη μυστικότητα και από πήγες που δεν φαίνονται. Το πάθος και οι κρυφοί έρωτες κυριαρχούν.

ΙΧΘΥΕΣ.  Αρχίζει η περίοδος των γενεθλίων σας, χρόνια πολλά. Η πανσέληνος γίνετε απέναντί σας και σας δείχνει ότι πρέπει να αναπροσδιορίσετε το ρόλο σας απέναντι στους άλλους. Για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο υπάρχει αυτό το διάστημα ο έντονος προβληματισμός για τις ιδέες σας και τους στόχους σας, πολλές φορές απογοητευτήκατε από ομοϊδεάτες, για αυτό και τώρα βρίσκεστε σε σύγχυση. Όμως υπάρχει μεγάλη έμπνευση και πνευματικότητα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ότι δεν δίνετε σαφή εικόνα τους εαυτού σας και οι άλλοι γύρω σας είναι μπερδεμένοι για το τι ακριβώς ενστερνίζεστε. Μπαίνετε λοιπόν στην διαδικασία να γίνετε πιο σαφείς και το καταφέρνετε. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο βάλλεστε από παντού, για αυτό αναγκάζεστε να πείτε πολλά χωρίς να έχετε πάντα γνώμονα την λογική. Στο τέλος της εβδομάδας δέχεστε σαν «μάνα εξ ουρανού» την βοήθεια από παρέες, ομάδες, κόμματα κτλ.                                                                                                                                                                                

Σχετικά