Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας στο ύψος των Οινοφύτων

kikloforiakes rithmiseis

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, κατά το χρονικό διάστημα από 21-02 έως 21-03-2019, κατά τις ώρες 18.00΄έως 07.00΄ της επομένης, με εξαίρεση τα Σαββατοκύριακα και το χρονικό διάστημα από 08-03 έως 12-03-2019, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας επί της κάθετης οδού/κάτω διάβαση, του παράπλευρου οδικού δικτύου και της ράμπας εισόδου αριστερού κλάδου επί του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 55,690) και επί της κάθετης οδού/κάτω διάβασης, του παραπλεύρου οδικού δικτύου, σε συνδυασμό με αποκλεισμό κλάδου εξόδου του Α/Κ Οινόης (χ/θ 62,915), περιοχής Δήμων Ωρωπού και Τανάγρας, ως εξής:

Α/Κ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ :

ΦΑΣΗ1 – ΠΕΡΙΟΧΗ 1 :

Εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αριστερού παράπλευρου (προς Αθήνα) με παράλληλο αποκλεισμό κάτω διάβασης. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις κάτω διαβάσεις στις χ/θ 59,850 και χ/θ 54,500.

ΦΑΣΗ 2 – ΠΕΡΙΟΧΗ 2 :

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη ράμπα εισόδου αριστερού κλάδου (προς Αθήνα). Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω του δεξιού παράπλευρου του Α/Κ Μαλακάσας.

ΦΑΣΗ 3 – ΠΕΡΙΟΧΗ 3 :

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων της κάθετης οδού/κάτω διάβασης του Α/Κ Οινοφύτων. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις κάτω διαβάσεις στις χ/θ 59,850 και χ/θ 54,500.

ΦΑΣΗ 4 – ΠΕΡΙΟΧΗ 4 :

Εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αριστερού παράπλευρου (προς Αθήνα). Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις κάτω διαβάσεις στις χ/θ 59,850 και χ/θ 54,500.

ΦΑΣΗ 5 – ΠΕΡΙΟΧΗ 5 :

Εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων των δυο κατευθύνσεων του δεξιού παράπλευρου (προς Λαμία).

ΦΑΣΗ 6 – ΠΕΡΙΟΧΗ 6 :

Εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των δυο κατευθύνσεων του δεξιού παράπλευρου (προς Λαμία).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικά