ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ AΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 25/2-3/3

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Μπορούμε να ανασυνταχθούμε, έχουμε ένα ήσυχο πλανητικό σκηνικό, που όμως έχει πρωταγωνιστή τον Ουρανό και εκεί θα βρίσκετε το σασπένς.    

ΚΡΙΟΣ.  Έχετε πολλές σκέψεις στο μυαλό σας και για αυτό κατά διαστήματα απομονώνεστε. Άλλωστε και η επικοινωνία πολλές φορές καταλήγει σε παρεξήγηση. Ίσως λοιπόν καλύτερα θα ήταν να λειτουργήστε πιο μυστικά μέχρι να κατασταλάξετε σε αποφάσεις, σε ότι αυτό αφορά  ειδικά  τους στόχους σας και την κοινωνική σας φήμη. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε πρωτοβουλίες για ότι αφορά οικονομικά θέματα ώστε να μην υπάρξουν απώλειες. Η μέριμνα για την καλή διαχείριση των χρημάτων σας είναι αναγκαία. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου πρέπει να προσέχετε τις ξαφνικές ρίξεις με ανθρώπους που έχετε  οικονομικές συναλλαγές. Όπως επίσης και ρήξεις σε συναισθηματικές σχέσεις που έχουν όμως και κοινωνικά επακόλουθα.

ΤΑΥΡΟΣ.  Αυτή την εβδομάδα εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα βλέπετε ότι όλες οι ενέργειες σας, αν μη τι άλλο, να φέρνουν ένα ηθικό αποτέλεσμα (ικανοποίηση). Είστε πιο ενεργητικοί χωρίς να καταπιέζετε τους άλλους, αυτό σας βοηθά στην ενσωμάτωσή σας σε παρέες, ομάδες κτλ. Εκφράστε τις ιδέες σας, που εδώ και αρκετό καιρό έχουν αλλάξει συθέμελα, προσαρμοστείτε στο τώρα και προχωρήστε. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου αισθάνεστε τις αλλαγές να έρχονται, συνθηκολογήστε από τώρα ή λάβετε τα μέτρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Αν και γενικά είναι μια ήσυχη εβδομάδα, εσείς έχετε να ασχοληθείτε με προβλήματα που έχουν σχέση με άλλους και σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και προσωπικό. Αυτή την περίοδο έχετε εστιάσει στους στόχους σας, κινήστε και επικοινωνείτε για να καταφέρετε να διευκρινίσετε τι ακριβώς θέλετε. Στο τέλος της εβδομάδας 3/3, θα δείτε ότι έχετε ανταπόκριση από τους άλλους για τα νοητικά αλλά και τα πνευματικά σας πιστεύω, ευχάριστα ταξίδια θα έχετε, αν αυτό είναι στο πρόγραμμα σας, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου. Αυτοί που έχουν γεννηθεί, 20-21/6 θα πρέπει να είστε λίγο υποψιασμένοι για ανατροπές σε σχέση με συλλογικούς χώρους που ίσως δρούσαν μυστικά όλο αυτό το διάστημα. Επίσης μπορεί να έχει σχέση με χρήματα από τρίτους που τελικά δεν θα πάρετε ή θα χαλάσει μια μυστική συμφωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Ουδέτερη αυτή η εβδομάδα, ανασυνταχθείτε. Το πώς έχουν αλλάξει οι άλλοι απέναντι σας το έχετε καταλάβει, αλλά και εσείς αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε έτσι, αυτό το διάστημα βρείτε τρόπους να γεφυρώσετε τις διαφορές. Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου 20-22/7  είναι πολύ πιθανή μια ρήξη με σύντροφο ή συνεργάτες. Κινηθείτε δυναμικά σε συλλογικούς χώρους και εκφράστε τις απόψεις σας με σαφήνεια, όλη αυτή η ενεργητικότητα θα φέρει αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ.  Εργάζεστε σκληρά το τελευταίο διάστημα και με αλλαγές που ανατρέπουν πολλές φορές το πρόγραμμα σας. Όμως έχετε πάθος και μυστικά σχέδια για να καταφέρετε τελικά να επικρατήσετε στον επαγγελματικό στίβο. Αυτό που κάνετε έντονα είναι ενδοσκόπηση, από όλη αυτή την διεργασία ή θα νιώσετε σιγουριά ή θα αναθεωρήσετε όμως αυτό κατευθείαν θα σας κάνει να αισθανθείτε ανασφαλείς. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου 22-24/8, θα έχετε ξαφνικές ρίξεις ή ανατροπές στο χώρο εργασίας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο εκνευρισμός σε ιδεολογικούς χώρους. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου, από το τέλος της εβδομάδας και μετά, θα έχετε την άνεση να συνεργαστείτε ή να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο ή τους συνεργάτες.                                  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Τολμήστε να γίνετε πιο ενεργητικοί σε συνεργασίες και να εκφράζετε τις απόψεις σας. Το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα δεν μπορείτε, (ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο και αρχές τρίτου), να πραγματοποιήσετε δημιουργικά σχέδια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσετε. Αυτό που μπορείτε τελικά να κάνετε και να λειτουργήσει, είναι να τα τροποποιήσετε συθέμελα τα σχέδια σας, είτε πρόκειται για δημιουργικά σχέδια, είτε για ερωτικά. Έχετε την εύνοια από τους άλλους για να προχωρήσετε πιο πολύ σε συναισθηματικό επίπεδο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου ίσως να αναγκαστείτε να τελειώσετε μία προβληματική σχέση ή να ανατραπεί ένα σχέδιο σας.

ΖΥΓΟΣ.  Σταδιακά πολλά πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια στην οικογενειακή σας ζωή. Αυτή την εβδομάδα σας στηρίζουν συναισθηματικά αλλά και πρακτικά άτομα της οικογένειας για θέματα καθημερινότητας ή υγείας όπως και για εργασιακά θέματα. Άλλωστε και εσείς εκεί έχετε επικεντρωθεί. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου 20-23/10, θα έχουν ξαφνικά γεγονότα που θα αφορούν την οικογένεια, όπως και σχέσεις και συνεργασίες με πολύ κοντινά πρόσωπα,  εδώ η ηρεμία είναι η καλύτερη συμβουλή. Η εύνοια από το περίγυρο συνεχίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Αν και το περιβάλλον γύρω σας το αισθάνεστε «εχθρικό», ή έχει μεταλλαχτεί και μόνο καταπίεση σας προκαλεί αυτό το διάστημα, μπορείτε μέσα από αλλαγές να βρείτε κάτι διαφορετικό που τελικά θα σας εκφράζει. Αλλάξτε αντικείμενο μορφώσεις και επικοινωνίας.  Έχετε επικεντρωθεί στο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο και αυτό είναι σωστό δεν θα πρέπει να μείνετε στάσιμοι. Αναζητήστε δυναμικές συνεργασίες, που θα αναδείξουν την δημιουργικότητα σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, πιθανό να έχετε ανατροπές και ρίξεις με άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος για εργασιακά θέματα. Επίσης μπορεί να υπάρχει μια ανατροπή στην καθημερινότητα. Συναντήσεις που θα σας αιφνιδιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Αρχίζω από το τέλος της εβδομάδας που επηρεάζει πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου 20-21/12, (Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό 2/3) η ανατροπή ή η ταραχή θα εκδηλωθεί σε οικονομικά θέματα πρέπει να είστε έτοιμοι για εναλλακτικές λύσεις. Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα, (αφορά και όλους τους Τοξότες) έχετε διάφορα θέματα από τις μεταλλάξεις και τις δυσκολίες στον τομέα της ηθικής υπόστασης και των οικονομικών. Επικεντρώνεστε στην οικογένεια και στην καθημερινότητα, οι εργασιακές σχέσεις και το εργασιακό περιβάλλον σας προτρέπει να ενεργοποιηθείτε. Ο Δίας κάνει αισθητή την παρουσία του στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Οι πιέσεις από τον Κρόνο είναι έντονες για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, αυτό θα σας κάνει πιο δυνατούς και μεθοδικούς.  Στη μέση τις εβδομάδας θα αισθανθείτε αρκετά ευάλωτοί και ασταθείς. Φαίνετε ότι το περιβάλλον σας στηρίζει. Θα ήταν καλό να εστιάσετε σε θέματα επικοινωνίας και επιμορφώσεις όπου εκεί δείχνει ότι είναι ο τομέας που θα έχετε εύνοια. Αρχίστε να κοινωνικοποιήστε και ολοκληρώνετε ένα δημιουργικό εγχείρημα, πάντα με μέθοδο και ταπεινότητα γιατί ο Κρόνος είναι αυστηρός κριτής. Το τρίτο δεκαήμερο θα υποστεί με το πέρασμα του χρόνου αρκετές μεταλλάξεις λόγω του Πλούτωνα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος 21-22/1, θα έχουν ανατροπές σε θέματα οικογενειακά ή οικονομικά, ίσως δεν χειριστήκατε καλά κάποια από αυτά τα θέματα ή οι άλλοι να αντιτείνονται στην προσωπικότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Δεν είναι τυχαίο ότι πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε τις βαθύτερες ανάγκες σας. Δυστυχώς έχετε απωθημένα όπως όλοι οι άνθρωποι, αυτό δεν σας αρέσει που το ανακαλύπτετε στον εαυτό σας. Πολλές φορές ίσως καταφεύγετε στην εσωστρέφεια, η λογική που πάντα σας διέπει (πάει περίπατο). Αυτό δεν είναι κακό όπως ίσως νομίζετε, οφείλουμε να  λειτουργούμε και με το συναίσθημα.  Άνθρωποι από το οικογενειακό σας περιβάλλον σας βοηθούν να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα και να γίνετε πιο διεκδικητικοί σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε μια ανατροπή σε κάποια σχέση με το περιβάλλον που υπόβοσκε αρκετό καιρό και βγαίνει τώρα στην επιφάνεια, όπως επίσης μπορεί να αφορά και οικονομικό θέμα.

ΙΧΘΥΕΣ.  Ο Ήλιος στο ζώδιο σας με βοηθό τον Άρη από τον Ταύρο σε θέματα επικοινωνίας, γραπτού λόγου και συναναστροφών σας κάνουν πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Το πιθανότερο είναι να φέρετε εις πέρας ένα στόχο που έχετε βάλει. Οι κοινωνικές ομάδες ή ο συλλογικός χώρος περνάει  από μεταλλάξεις αυτό το διάστημα, πολλές φορές αισθάνεστε ότι σας περιορίζουν. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να έχετε μια ξαφνική ανατροπή ή μια ρίξει σε πλαίσια ομάδας ή ιδεολογικών χώρων. Προσοχή στην αντιπαράθεση γιατί μπορεί να διακυβεύονται και οικονομικά κίνητρα.                                                      

Σχετικά