Συγχαρητήρια Δημάρχου Θηβαίων στο ENDURO CLUB Θήβας

edouro thivas

Συγχαρητήρια Δημάρχου Θηβαίων στο ENDURO CLUB Θήβας για τη διοργάνωση του Enduro Festival

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θήβα το “1o Enduro Festival Thivas” που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος  ENDURO CLUB Θήβας,  στις 2 και 3 Μαρτίου 2019, υπό την αιγίδα του Δήμου Θηβαίων και τη συμμετοχή πολλών χορηγών. 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, που παραβρέθηκε στο φεστιβάλ, συνεχάρη θερμά για τη διοργάνωση όλα τα μέλη του Enduro Club Θήβας καθώς και τους εθελοντές της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων Θήβας που έδωσαν το παρόν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, επισημαίνοντας τη σημαντική συμβολή αυτού του αθλητικού event στην ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή. Τέλος, ευχήθηκε να πραγματοποιηθεί και του χρόνου το φεστιβάλ, με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. 

Για τις ανάγκες του φεστιβάλ στήθηκε σε χώρο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο,  πλησίον της οδού Οπλαρχηγού Βόγκλη, με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη, ένα hard enduro σκηνικό, στο οποίο οι συμμετέχοντες αθλητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα. Πρωταγωνιστής του φεστιβάλ ήταν ο Graham Javris, ένας από τους κορυφαίους αναβάτες της Extreme Enduro, ο οποίος ήταν και ο εκπαιδευτής του σεμιναρίου, της εντουροβόλτας και της επίδειξης τεχνικής, που έγινε στο πλαίσιο του διημέρου. Τις εντυπώσεις έκλεψε, επίσης, ο Freestyle Show Νώντας Λογοθετίδης, που υλοποίησε άλματα που έκοβαν στην κυριολεξία την ανάσα.  Το φεστιβάλ περιελάμβανε,επίσης, έκθεση μοτοσυκλετών και σχετικών προϊόντων, μουσική από Dj, video wall για να βλέπουν όλοι οι θεατές,  livesteaming αναμετάδοση μέσω ίντερνετ, λαχειοφόρο αγορά και απονομή τιμητικής πλακέτας στον Graham Jarvis. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ αυτό αύξησε το διήμερο 2-3 Μαρτίου την επισκεψιμότητα στη Θήβα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης των Θηβών αλλά και όμορων πόλεων και κίνηση στα καταστήματα ( καφέ, εστιατόρια, φούρνοι κτλ). 

Σχετικά