Επίσκεψη μαθητών της Ε΄ τάξης του 10ου Δημοτικού σχολείου Λιβαδειάς στη Δήμαρχο Λεβαδέων

mathites libadeia pouloy

Τη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκαν σήμερα μαθητές της Ε΄ τάξης του 10ου Δημοτικού σχολείου Λιβαδειάς, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες κ.κ. Ελένη Μπαλκάμπαση και Μαρίνα Μουστάκα.  

Οι μικροί μαθητές έθεσαν πολλά ερωτήματα στη Δήμαρχο και της παρουσίασαν τις επισημάνσεις τους σχετικά με την προσβασιμότητα των ΑμεΑ σε κοινόχρηστους χώρους, σε σχέση με τις προβλεπόμενες θέσεις στάθμευσης, με την παράνομη στάθμευση των αυτοκινήτων μπροστά από τις μπάρες πρόσβασης στα πεζοδρόμια καθώς και για τις δυσκολίες εξυπηρέτησης στο εσωτερικό των σχολείων.

Η Δήμαρχος εντυπωσιασμένη από τις παρατηρήσεις και τις τοποθετήσεις των μαθητών απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους, ενημερώνοντάς τα για όσα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αλλά και για όσα έχουν σχεδιαστεί και πρόκειται να υλοποιηθούν.

“Οι καλύτεροι βοηθοί αλλά και οι αυστηρότεροι κριτές μας είστε εσείς. Παραδώσατε μαθήματα ευαισθησίας, παιδείας και πολιτισμού” τόνισε η Δήμαρχος. Εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών και με χαρά αποδέχτηκε την πρόσκληση για την παρουσίαση της εργασίας των μικρών μαθητών που θα γίνει στο τέλος του σχολικού έτους.

Σχετικά