ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

permissos.gr

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 18-24/ 3

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Με φόντο την Πανσέληνο.

ΚΡΙΟΣ.  Η Εαρινή ισημερία στις 21/3 είναι πολύ ενδεικτική για το ζώδιο σας, μάλιστα έχετε και τα γενέθλια σας, εύχομαι χρόνια πολλά. Η Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου που θέλοντας και μη, θα σας απασχολήσουν όλο αυτό το διάστημα οι σχέσεις σας με τους άλλους. Πρέπει να δείτε πιο ζεστά τον σύντροφό σας  γιατί το έχει ανάγκη, οι προτεραιότητές του έχουν αλλάξει και πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Το ίδιο συμβαίνει και με πολύ κλειστές συνεργασίες. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο σας δίνεται η δυνατότητα να επανεξετάσετε τις προτάσεις για ιδέες ή για οικονομικές συμφωνίες. Ίσως επανέλθετε για να τακτοποιήσετε έγραφα που θέλουν διόρθωση ή να λύσετε μια λεκτική παρεξήγηση, αφήστε το χρόνο να περάσει για να μην βγάλετε λάθος συμπεράσματα.  Όπως  με τον δυναμισμό που έχετε καταφέρνετε να διεισδύσετε σε κέντρα εξουσίας που μέχρι τώρα σας ήταν απρόσιτα. Μυστικές συζητήσεις με άτομα κύρους σας ευνοούν. Σε ομάδες, συλλόγους κτλ φροντίστε να διασφαλίστε και την οικονομική παράμερο.

ΤΑΥΡΟΣ.  Έχετε την δυνατότητα να μιλήσετε για παλαιότερα σχέδια σας, με μεγαλύτερη δυναμικότητα αυτή την περίοδο. Επίσης στοιχειοθετείτε τις απόψεις σας τόσο καλά που είναι σαν να τις επιβάλετε, είναι μία καλή συγκυρία για εσάς τις 20/3 ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο. Παρόλα αυτά πολλά που με τόσο σθένος υποστηρίζετε τώρα, μπορεί στο τέλος του μήνα να αλλάξουν. Η πανσέληνος επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου στο κομμάτι των εσωτερικών ενεργειών, μάλλον έχετε μεγάλη ένταση που δεν μπορείτε να εκφράσετε, δώστε προσοχή στην υγεία σας και στις μεταβολές που γίνονται στο χώρο εργασίας. Ο Ουρανός από την άλλη σας προκαλεί αποδιοργάνωση, αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην εξάπτεστε, γιατί μπορεί να αισθάνονται οι άλλοι καταπίεση λόγω της δική σας αστάθειας. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει εύνοια οικονομική από, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή κληρονομικά θέματα. Η παρόρμηση που έχετε αυτό το διάστημα μπορεί να βλάψει τους στόχους σας σε κοινωνικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Το πρώτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την πανσέληνο στις 21/3, φωτίζοντας δημιουργικές ενέργειες που πρέπει να κάνετε. Όμως μπορεί να υπάρχει και συναισθηματικό ενδιαφέρον από κάποιο άτομο σε μια ομάδα που συμμετέχετε. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει επικοινωνία λεκτική ή γραπτή για θέματα καριέρας ή με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και σίγουρα μιλά σε λογική βάση, τα αποτελέσματα όμως είναι ακόμα ρευστά. Το τρίτο δεκαήμερο ενώ θεωρεί ότι μπορεί να συζητήσει με ανταγωνιστές ή να αναζητήσει την «ρίζα του κακού», δύσκολα θα μπορεί να εξάγει συμπεράσματα. Στις 21/3 έχετε μεγάλη εύνοια σε συναισθηματικά θέματα αλλά και μεγαλεπήβολα σχέδια για συνεταιρισμούς. Προσοχή θα χρειαστεί την ίδια μέρα μήπως έχετε οικονομικές απώλειες από λάθος χειρισμούς ή από έντονο συναισθηματισμό που μπορεί να φέρει ρίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Η πανσέληνος επηρεάζει μόνο εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, στον άξονα καριέρα-οικογένεια. Είστε απορροφημένοι από τους στόχους σας και βλέπετε τώρα ότι πρέπει να δώσετε την προσοχή σας και στα οικεία πρόσωπα ή σε θέματα σπιτιού, ακινήτων. Το δεύτερο δεκαήμερο προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Παρότι δέχεστε πιέσεις από τον σύντροφο ή τους στενούς συνεργάτες, επιχειρείτε σοβαρές συζητήσεις που αφορούν λάθη του παρελθόντος. Έχετε την δυνατότητα και την εύνοια να ασχοληθείτε με πνευματικές εργασίες – η αναδρομή σε ιστορικά γεγονότα κάτω από ένα νέο πρίσμα δεν είναι άσχημη ιδέα, άλλωστε έχετε έμπνευση. Το τρίτο δεκαήμερο έχει έπαρση και φιλοσοφεί επί παντός θέματος, μάλλον ασχολείστε έντονα με ιδεολογικά θέματα. Επίσης θέλετε δυναμικά να κάνετε ριζικές αλλαγές σε συντροφικές σχέσεις ή σε συνεταιρισμούς. Κρυφές οικονομικές απολαβές ή σχέσεις συναισθηματικές στο χώρο της δουλειάς που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν, σας δίνουν αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου έχετε την ευνοϊκή επιρροή της πανσελήνου, θέματα που έχουν σχέση με μόρφωση και ταξίδια είναι στο επίκεντρο αυτό το διάστημα και πολύ πιθανόν να έχετε μια καλή εξέλιξη στον τομέα των σπουδών. Η συναναστροφές θα σας ωφελήσουν καθώς θα μπορέσετε να αναδείξετε τις ιδέες σας. Το δεύτερο δεκαήμερο αναγκάζεται να συζητά για άλλη μια φορά θέματα στον εργασιακό χώρο, όχι ότι αυτό στην συγκεκριμένη στιγμή είναι αρνητικό, όμως δεν θα καταλήξει κάπου, όποτε απλά επιβεβαιώνετε τις θέσεις σας. Στις 24/3 προσοχή σε ότι αφορά επενδύσεις, μετοχές, τράπεζες κτλ. δεν θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα.  Το τρίτο δεκαήμερο αγωνίζεται για τους στόχους και την καριέρα. Κρυφές συζητήσεις επανέρχονται  με την προϋπόθεση ότι έχετε ηθικά κίνητρα, θα υπάρχει θετική έκβαση προς στιγμή. Ερωτική έλξη και δημιουργία στις 21/3, με την προϋπόθεση ότι η φιλοδοξία δεν θα «σαμποτάρει» την συντροφικότητα, αν συμβεί αυτό τότε θα υπάρχουν ρίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Η πανσέληνος επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί 24-26/8  σε ότι έχει σχέση με οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, η αστάθεια σας κουράζει και το γεγονός ότι περιμένετε από τους άλλους δεν σας δημιουργεί και την καλύτερη διάθεση. Το δεύτερο δεκαήμερο παρότι αισθάνεται την έλλειψη της χαράς, του έρωτα και της δημιουργίας, μπαίνει στην διαδικασία να επανέλθει σε καταστάσεις του παρελθόντος. Μία συνεργασία επαναπροσδιορίζεται. Στο τέλος της εβδομάδας «απαγορεύεται» οποιαδήποτε συμφωνία που έχει σχέση με συνεταιρισμό, συγκατοίκηση, όπως και αποφάσεις για δικαστικά θέματα κτλ. πρέπει να τα αφήσετε για το τέλος του μήνα. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει έντονες συζητήσεις που θα τους εξιτάρουν γιατί θα εκφράζουν τις ιδέες τους, αλλά χωρίς συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Τα οικεία σας πρόσωπα σας δίνουν αγάπη και αισιοδοξία, η καθημερινότητα γίνεται ευχάριστη. Δεν θα λείψουν όμως ή διαφωνίες στο χώρο εργασίας.

ΖΥΓΟΣ.  Η πανσέληνος γίνετε στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει τους γεννημένους 24-26/9, οι σχέσεις σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο, αλλά και το πώς εκφράζετε εσείς τον εαυτό σας. Τα συναισθήματά σας είναι αυτά που προβάλλετε πρώτα στο περιβάλλον σας. Αναπροσδιορίστε τις σχέσεις σας. Το δεύτερο δεκαήμερο βιώνει δύσκολα τους περιορισμούς και τις λίγο δύσκαμπτες οικογενειακές σχέσεις, όμως παρόλα αυτά η οικογένεια  σας στηρίζει στα προσωπικά σας πίσω-γυρίσματα. Ψυχολογικά αυτό το διάστημα είστε λίγο «πεσμένοι», δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε στην καθημερινότητα, προσοχή στην υγεία σας. Στο χώρο εργασίας το τοπίο είναι ακαθόριστο, μην πάρετε καμία απόφαση ακόμα. Το τρίτο δεκαήμερο έχει θετική έκβαση σε σχέση με κληρονομικά θέματα ή στηρίζεται οικονομικά αλλά και κρυφά από το οικογενειακό περιβάλλον. Επιτυχία σε μελέτες και ευχάριστες συναντήσεις και με άτομα που έχουν ερωτικό-συναισθηματικό ενδιαφέρον. Ευκαιρίες για δημιουργικές ασχολίες. Προσοχή στις έντονες προσκολλήσεις γιατί δεν θα έχουν αίσιο τέλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Σε εσάς η πανσέληνος έχει να κάνει με την προσωπική σας απομόνωση, ενώ δίνετε μεγάλη έμφαση σε θέματα υγείας και καθημερινότητας, αυτό που θα θέλατε πραγματικά είναι να αποστασιοποιηθείτε. Πεσμένη ζωτικότητα. Η πανσέληνος επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί 24-26/10. Το δεύτερο δεκαήμερο αναγκάζεται να επανέλθει σε συζητήσεις χωρίς νόημα, γιατί δεν θα γίνουν κατανοητές, όμως έχει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει ή να επαναλάβει τις θέσεις του. Στο κόσμο του ιδεατού θα βρίσκονται αυτό το διάστημα τα δημιουργικά σχέδια. Συναισθηματικές σχέσεις θα επανέλθουν, αλλά κάτω από ένα θολό και ασαφή τοπίο, ο ερωτισμός γίνετε ιδεαλισμός και είναι μυστικός. Μεγάλη καλλιτεχνική έφεση, πνευματικές ανησυχίες. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει λεκτικές αντιπαραθέσεις χωρίς αποτέλεσμα. Οικονομική βοήθεια στην οικογένεια από δικούς σας χειρισμούς. Από την άλλη ο/η σύντροφος ή οι συνεργάτες  θα είναι επιθετικοί σε σχέση με τις επιλογές σας πιο πολύ σε ότι αφορά τα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Θετική η πανσέληνος για εσάς που έχετε γεννηθεί στις 23-26/11, έχετε εστιάσει στο κομμάτι που αφορά την δημιουργία και την χαρά του έρωτα. Οι παρέες βρίσκονται στο επίκεντρο. Στις 18/3 επανέρχονται συζητήσεις (μάλλον έντονες) για οικονομικά θέματα που αφορούν την οικογένεια, προσπαθείτε να βάλετε σε μία τάξη την καθημερινότητά σας. Ενώ στις 20/3 είναι μια αντιφατική μέρα, πιο πολύ λόγω του Ερμή που είναι ακόμα ανάδρομος, από την μία κάνετε προσπάθεια να ταχτοποιήσετε υποχρεώσεις προς τα οικεία πρόσωπα και από την άλλη μπορεί να εισπράξετε χρήματα που τα είχατε χαμένα. Η καθημερινότητα είναι έντονη. Το ίδιο αντιφατική όμως είναι και η συνέχεια, στις 21/3 θα έχετε μεγάλη εύνοια από τον περίγυρο σας, όπως και εύνοια θα έχετε σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία ή την επιμόρφωση. Από την άλλη μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία και ρίξεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Στις 24/3 μην κάνετε καμιά συμφωνία, προσέξτε γιατί θα υπάρξουν  παρανοήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Η πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε για να βρείτε την «χρυσή τομή» μεταξύ οικογένειας και καριέρας ή κοινωνικής ανόδου, αφορά περισσότερο τους γεννημένους στις 22-25/12. Το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο βρίσκεται μπροστά σε προκλήσεις που άλλοτε βρίσκουν διέξοδο και άνοδο  και άλλοτε βρίσκονται  σε σύγχυση. Στις 18/3 διεκδικείτε συναισθηματικά με ακαταλαβίστικο τρόπο τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Στις 20/3 θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές ποιο πολύ όμως εσωτερικά με αυτοκριτική, οι διεκδικήσεις αφορούν πάθη και δημιουργία. Ο περιορισμός που σας επιβάλει ο Κρόνος σας κάνει να επικοινωνείτε ώριμα ή με ανθρώπους που έχουν κάτι να σας δώσουν, μην αναλώνεστε σε ανούσιες συζητήσεις, μελετήστε γνώσεις που δεν έχετε εμπεδώσει από το παρελθόν. Στις 21/3 ξοδεύετε ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα, ρίξεις για οικονομικά θέματα που αφορούν δημιουργία ή συναίσθημα. Είστε πολύ δοτικοί στους συνανθρώπους σας. Δύσκολο να κατανοήσετε και να σας κατανοήσουν. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις απρόβλεπτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Η πανσέληνος επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί 21-24/1 θετικά για ότι έχει σχέση με μελέτες και συναναστροφές σε συλλογικό επίπεδο. Μεγάλη κοινωνικότητα και πραγματοποίηση ιδεών. Για το δεύτερο δεκαήμερο επανέρχονται συζητήσεις σε σχέση με τα οικονομικά που αφορούν συλλογικούς χώρους. Το τέλος τις εβδομάδας είναι ακατάλληλο για κάθε είδους συναλλαγή. Το τρίτο δεκαήμερο έχει μια «υπόγεια» οικονομική ή ηθική στήριξη από άτομα τις οικογένειας ή από την πατρίδα κτλ. Το ίδιο διάστημα δεν αντιλαμβάνονται οι δική σας άνθρωποι τις καλές σας προθέσεις και γίνονται επιθετικοί προς εσάς, προσοχή στις αντιπαραθέσεις γιατί μπορεί να υπάρχουν εντάσεις. Στις 21/3 θα ευεργετηθείτε από κοινωνικούς και ιδεολογικούς χώρους.

ΙΧΘΥΕΣ.  Γενικά όλο αυτό το διάστημα και με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας βρίσκεστε σε μία διαρκή σύγχυση, οπότε έχετε μπερδέψει και τους γύρω σας. Εσείς παρόλα αυτά συνεχίζετε να θέλετε να μεταδώσετε τις απόψεις σας και να μελετάτε παλιότερα θέματα που σας απασχολούν. Το δεύτερο αλλά και το τρίτο δεκαήμερο παλεύει να μεταδώσει τις γνώσεις του και πολλές φορές το κατορθώνει με δυναμικό τρόπο, είναι σας να θέλετε να μπείτε στα άδυτα και να ανασύρετε μνήμες από το παρελθόν. Στις 21/3 μπορεί να έχετε κάποιες απογοητεύσεις από τον περίγυρο ή από συγγενείς , αλλά την ίδια στιγμή οι βαθύτεροι στόχοι σας κοινωνικά και επαγγελματικά επιτυγχάνονται. Προσοχή στις 24/3 μην μεταδώσετε λανθασμένες απόψεις και συμπεράσματα, μιλήστε για πιο ανάλαφρα θέματα. Είστε αρκετά διορατικοί.                                                                                                                                              

Σχετικά