Και 5ος υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων

arvanitisaliartos

Πρόκειται για τον Δημήτρη Αρβανίτη Αρχιτέκτονα-Μηχανικό από την Αλίαρτο, ο οποίος δήλωσε στο permissos.gr την πρόθεσή του να κατεβάσει συνδυασμό στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων  στις επερχόμενες εκλογές.

Δείτε την ανακοίνωση του συνδυασμού.

Ανακοίνωση συνδυασμού “ΝΕΑ ΑΛΙΑΡΤΟΣ-ΘΕΣΠΙΩΝ” 

Ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ για τη θεση του υποψηφίου Δημάρχου στον Δημο Αλιάρτου-Θεσπιέων στις προσεχεις δημοτικές εκλογες του 2019.

Καλούμε ολους τους αγαπητούς Δημοτες να συμμετάσχουν ενεργά σ’αυτη την κοινη λαϊκη προσπάθεια για να αναδειξουμε ολοι μαζι  τον εγκαταλελημενο και περιθωριοποιημενο αλλα προικισμενο τοπο μας.

Κατι σπουδαίο πρεπει να γινει , καθ’οτι την περιοχή μας καποιοι φρόντισαν να την κατεβασουν και απο το τελευταιο βαγονι της αναπτυξης και της προοδου ( ακομη δεν εχουν γινει οι επεκτασεις του σχεδιου πολεως , καθορισμος βιοτεχνικης περιοχης…κλπ).

Ολα σχεδον τα χωριά μας, εγκατελείφθησαν στη μοίρα τους δυστυχώς και απο την τελευταία Δημοτική  Αρχή, αφήνοντας τους οικισμούς μας στην απόλυτη μοναξιά τους.

Κατα την γνώμη μας πρεπει τα ηνία το τόπου μας να αναλαβουν άνθρωποι με αγαπη αλλα και γνωση, ανθρωποι τιμιοι αλλα και με εμπειρία, ανθρωποι που χαρακτηριζονται απο επιστημονικη γνωση αλλα και σωστή δραση και προοπτική.

Γνώμονας των ανθρώπων της Νέας Δημοτικής Αρχής πρέπει να ειναι η συνολικη Αναταση του απολυτα εγκατελλειμένου Δήμου μας και η Αναδειξη του τεραστιου πολιτιστικου μας πλούτου.

Δημήτρης Αρβανίτης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων

Σχετικά