Έτσι έγινε η δολοφονική επίθεση στην Τραγάνα – Δείτε το αυτοκίνητο που πυρπόλησαν

tragana sibloki

Τους μπλόκαραν την ώρα που πλήρωναν τα διόδια στην Τραγάνα – Πήραν εξιτήριο οι δύο από τους τρεις φίλους της ΑΕΚ που νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Στοιχεία από την άνανδρη δολοφονική επίθεση σε βάρος πέντε φιλάθλων που επέβαιναν σε ΙΧΕ όχημα στα διόδια της Τραγάνας τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/4), συλλέγουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, λεωφορείο και δύο μαύρα βανάκια μπλόκαραν στα διόδια της Τραγάνας το αυτοκίνητο μάρκας opel corsa, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα φίλοι της ΑΕΚ, που μετέβαιναν στις Σέρρες για το Final-four γυναικών Κυπέλλου στο βόλεϊ.

Αυτό που ακολούθησε αποτυπώνεται στο σώμα και στα πρόσωπα των τριών εκ των πέντε φιλάθλων, που διακομίσθηκαν τραυματισμένοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Οι άλλοι δύο επιβαίνοντες πρόλαβαν και διέφυγαν στο σκοτάδι μέσα στα χωράφια, καθώς η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 2:30’ τα ξημερώματα.

Περισσότερα από 100 – 120 άτομα άρχισαν να χτυπούν με ό,τι είχαν τους τρεις εγκλωβισμένους, ενώ ένας από τους δράστες κατάφερε τρεις μαχαιριές στο μηρό και μία στην κοιλιακή χώρα στον έναν φίλαθλο.

Ο τελευταίος παραμένει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Λαμίας για παρακολούθηση, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχασε πολύ αίμα, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ομοίως και για τους άλλους δύο  που έφεραν πολλαπλά θλαστικά τραύματα σε όλο τους το σώμα, οι εξετάσεις τους όμως ήταν καλές και πήραν ήδη εξιτήριο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι δράστες δε συνέχισαν το δρόμο για Θεσσαλονίκη προκειμένου να μην εντοπιστούν και προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία προσαγωγή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επρόκειτο για οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν και εκείνοι προορισμό τις Σέρρες για τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού και ταξίδευαν νύχτα.

Από τη μανία των χούλιγκανς, δε γλύτωσε ούτε το αυτοκίνητο το οποίο πυρπόλησαν καταστρέφοντάς το ολοκληρωτικά, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες των διοδίων και της εθνικής οδού, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα οχήματα των δραστών και στη συνέχεια οι επιβάτες τους.

lamiareport.gr

Σχετικά