Πέντε συλλήψεις για “σκληρά” ναρκωτικά στη Χαλκίδα

narkotika xalkida

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο άνδρες και τρεις γυναίκες κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (05-04-2019), σε καταυλισμό έξω από τη Χαλκίδα και συνελήφθησαν δύο άνδρες, ηλικίας 24 και 20 ετών και τρεις γυναίκες, ηλικίας 42, 27 και 20 ετών.

Οι συλλήψεις των ανωτέρω και ο εντοπισμός και κατάσχεση «σκληρών» ναρκωτικών (ηρωίνη, κοκαΐνη κ.α.), είναι αποτέλεσμα κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και μεθοδικής έρευνας της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Στην συγκεκριμένη επιχείρηση, συμμετείχαν επίσης αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και των Α’ και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, καθώς και αστυνομικοί των Τμημάτων Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Χαλκίδας.

Διενεργήθηκαν παράλληλες νομότυπες έρευνες σε οικίες των συλληφθέντων, όπου τόσο εντός αυτών, όσο και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• 69,6 γραμμάρια ηρωίνης και 17 γραμμάρια κοκαΐνης, σε πληθώρα αυτοσχέδιων νάιλον συσκευασιών, έτοιμες προς πώληση,

• 173  ναρκωτικά δισκία,

• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

• το χρηματικό ποσό των 1.550 ευρώ, καθώς και

• διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την επεξεργασία και πώληση των ναρκωτικών (κόφτης, ψαλίδι, νάιλον συσκευασίες κ.λ.π.).

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Σχετικά