1.100.000 ευρώ για την Αγροτική οδοποιία της Κωπαΐδας

kopaida-orchomenos

Δικαιώνεται από το Ελεγκτικό συνέδριο η προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τους Δήμους Θηβαίων , Αλιάρτου- Θεσπιέων, Ορχομενού και Λοκρών για το έργο η Αγροτική Οδοποιία Κωπαΐδας.

Με την υπ΄  αρίθμ. 6744/20-03-2019, απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου «Δεν κωλύεται η υπογραφή του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των Δήμων Θηβαίων, Αλιάρτου- Θεσπιέων , Ορχομενού και Λοκρών , για το έργο Αγροτική οδοποιία Κωπαΐδας».

Αυτό σημαίνει ότι είναι επιτρεπτή η σύναψη της συγκεκριμένης προγραμματικής σύμβασης προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ, η οποία περιλαμβάνει εκτέλεση οδοστρωσίας σε αγροτικούς δρόμους της Κωπαΐδας .

Μετά την υπογραφή της, επόμενο βήμα είναι η δημοπράτηση του έργου.

 Ένα έργο που ξεκίνησε στις αρχές του 2018 και το οποίο με νομικές διαφωνίες, οι οποίες προήλθαν από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων παρέμενε στις καλένδες.

«Ένα έργο που αν ξεκινούσε τότε θα είχε πολλαπλασιαστικά λειτουργήσει σε όλα τα χιλιόμετρα της αγροτικής οδοποιίας της Κωπαΐδας .

Νίκη για μας είναι το να γίνονται έργα προς όφελος των αγροτών μας και βεβαίως αυτή η καθυστέρηση δημιούργησε θέματα στο αγροτικό δίκτυο.

Είναι σπουδαίο να στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες με έργα και όχι με λόγια»,  τόνισε σε δηλώσεις της , η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

Σχετικά