Toν Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς καταγγέλει ο Δήμος Λεβαδέων

dimos levadeon-001

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “Δημιουργική Ευρώπη – Μνήμη του Νερού”, ζήτησε από το Μουσείο Παλαιών Επαγγελμάτων του Εμπορικού Συλλόγου να επιτραπεί η φωτογράφηση μίας συγκεκριμένης φωτογραφίας- εκθέματος του Μουσείου.

Είχαν ζητηθεί από φιλοξενούμενη Ευρωπαία καλλιτέχνιδα, στοιχεία και υλικό που αποτύπωναν τη ζωή των ανθρώπων που διέμεναν σε κτίριο που βρίσκεται στην Έρκυνα, έτσι ώστε να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για το εικαστικό έργο της.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Αθανάσιος Καλογρηάς, παράνομα, αρνήθηκε να συναινέσει στο αίτημα του Δήμου Λεβαδέων που κατατέθηκε μέσω του αρμόδιου Γραφείου Πολιτισμού.

Προκαλεί εντύπωση αλλά και ανησυχία η παράτυπη άρνησή του να συνεργαστεί με το Δήμο σε δράσεις που αποσκοπούν στην Ευρωπαϊκή προβολή του Δήμου καθώς και η ανάρμοστη συμπεριφορά του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Αθανασίου Καλογρηά, για τη φραστική επίθεση με απειλές σε υπάλληλο του Δήμου, ο οποίος λειτουργούσε στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις μεθόδους, από όπου και αν προέρχονται.

Σχετικά