ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

καραμπελα-001

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  15-21/4

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Η Πανσέληνος αυτή μας δείχνει ότι κάτι πρέπει να τελειώσει, εδώ για να υπάρξει χώρος για κάτι καινούργιο. 

ΚΡΙΟΣ. Η πανσέληνος αυτή την εβδομάδας επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος του ζωδίου. Οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι το κομμάτι που θα σας απασχολήσει όλο αυτό το διάστημα, πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που σας πειράζει και τι θέλετε να αλλάξετε, είναι η στιγμή που βλέπετε πιο καθαρά και πρέπει να αποφασίσετε. Επίσης μια κρυφή σχέση σας εξιτάρει στις 15/4, το πάθος δεν σας αφήνει να σκεφτείτε καθαρά. Αυτό θα το καταλάβετε και την επομένη ότι τελικά υπερβάλατε. Ίσως οι ιδέες και οι απόψεις των άλλων να μην συμφωνούν με την δική σας νοοτροπία. Το πρώτο δεκαήμερο επιτέλους έχει την άνεση να επιχειρηματολογήσει, βρίσκεται σε θέση να επικοινωνήσει με το δικό του μοναδικό τρόπο, δηλαδή με ένταση και στόμφο. Σας βοήθα και η Αφροδίτη στο τέλος της εβδομάδας να γίνετε πιο γοητευτικοί και προσιτοί στους άλλους, είναι μία πολύ καλή περίοδος να αναδείξετε την προσωπικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν τα γενέθλια τους στις 21/4 (Χρόνια πολλά) βρίσκεται κοντά στην πανσέληνο έστω και αν γίνετε στον άξονα Κριού- Ζυγού, είστε πιο ευάλωτοι λόγω του Ουρανού. Αισθάνεστε την τάση για ανεξαρτησία ή τις καταστάσεις να αλλάζουν γύρω σας.    Αναστατώνεστε πολύ εύκολα και εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος του ζωδίου, θα χρειαστεί να ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντος στον εργασιακό χώρο όπως επίσης και σε θέματα που έχουν σχέση με την υγεία σας. Στην αρχή της εβδομάδος δέχεστε στην εύνοια που θα είναι μάλλον οικονομικής φύσεως από παρέες και ομάδες ή ένα ερωτικό πάθος μέσα στα πλαίσια μιας παρέας ή ενός συλλόγου κτλ. Αν δεν κινηθείτε συντηρητικά ίσως να το παρακάνετε με τα έξοδα ή με το σπαταλάτε χρήματα άλλων για πολυτέλειες ή για τις ιδέες σας. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να λειτουργήσει πιο ελεύθερα αν δεν επηρεάζεται ο προσωπικό του χάρτης από τις διελεύσεις, προσέχετε όμως τα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Στο τέλος της εβδομάδας το πρώτο δεκαήμερο και ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες θα  έχετε την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείτε, θα βρεθείτε με παρέες και ομάδες ανθρώπων που σας βγάζουν από την ρουτίνα. Το δεύτερο δεκαήμερο με τον Άρη επάνω του βρίσκετε σε μία υπερδιέγερση, προσπαθήστε να γίνετε δημιουργικοί χωρίς να χάνετε το μέτρο. Ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου σας, στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε οικονομικό όφελος από τρίτους ή μια κρυφή ερωτική σχέση που καλό θα ήταν να μην αποκαλυφθεί. Την επομένη δίνετε πολύ μεγαλύτερη σημασία στον σύντροφο κάνοντας έξοδα για πολυτέλειες ή μια συνεργασία σας κάνει περισσότερο σπάταλους από ότι είχατε υπολογίσει. Η πανσέληνος σας φωτίζει θέματα σχέσεων και είναι θετική προς εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει εύνοια σε ότι αφορά την καριέρα και την κοινωνική προβολή. Θα έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν έχοντας θετική ανταπόκριση και οικονομική εύνοια αλλά και ενθάρρυνση στο να προχωρήσουν έστω και με την κηδεμονία άλλων. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να προσέχει τους κρυφούς ανταγωνιστές γιατί ίσως ανακαλύψει λίγο αργότερα ότι δεν γνώριζε όλη την αλήθεια, κατά τα άλλα δεν έχετε κάποια έντονη επιρροή αυτή την εβδομάδα. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου βρίσκονται μπροστά σε μια δυσμενή «ανακάλυψη», ότι όλο αυτό το διάστημα έχοντας σαν  προτεραιότητα την καριέρα, είχαν παραμελήσει τα θέματα της οικογένειας και βρίσκονται αντιμέτωποι με τους οικείους ή με θέματα ακινήτων.

ΛΕΩΝ.  Οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, ανοίγουν τα φτερά τους σε καινούργιους στόχους, έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν μπροστά και επικοινωνιακά αλλά συναισθηματικά. Είναι μια καλή συγκυρία για μια πιο αισιόδοξη προσέγγιση των ανθρώπων γύρω τους, μέχρι τώρα ίσως είχαν μεγάλη εξάρτηση από άλλους κάτι που από εδώ και πέρα δεν θα συμβαίνει έντονα. Προσοχή λίγο αργότερα στις διακυμάνσεις που μπορεί να έχουν στην καριέρα. Το δεύτερο δεκαήμερο διεκδικεί μια θέση στην παρέα, ομάδα, σύλλογο κτλ. Το τρίτο δεκαήμερο με την πανσέληνο βλέπει τους ανθρώπους που συναναστρέφεται ότι είναι θετικά προσκείμενοι, ίσως στους συγγενείς, αδέρφια, ξαδέρφια κτλ να έπρεπε να δώσετε περισσότερη σημασία και αυτό κάνετε αυτό το διάστημα, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες. Το τετράγωνο που κάνει η Αφροδίτη με τον Δία σας δείχνει ότι μπορεί να κάνετε σπατάλες, που αφορούν δημιουργικά σχέδια, όμως μήπως τα χρήματα είναι τρίτων?

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Όσοι έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να κάνουν κρυφές συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις για οικονομικά θέματα. Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει ιδιαίτερες επιρροές, όμως υπάρχει ένταση στο να καταφέρει να φτάσει τους στόχους του, αποφύγετε να αγωνίζεστε για ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν δείξει το αληθινό τους πρόσωπο. Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση (ερωτική), που πρέπει να βρει διέξοδο. Ενώ στις 16/4 υπάρχει μια υπερβολή στην συμπεριφορά μεταξύ των συντρόφων και ίσως να μην υπάρχει σωστή διαχείριση των οικονομικών στην οικογένεια. Η πανσέληνος επηρεάζει πιο πολύ τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου 20-23/9 και φωτίζει τον οικονομικό τομέα. Βλέπετε πλέον καθαρά την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το πώς μόνοι σας πρέπει να εξασφαλίσετε την οικονομική σταθερότητα που χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ.  Η πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σας, στην τελευταία μοίρα του ζωδίου, κάτι που δείχνει ότι κάποιες καταστάσεις τελειώνουν και πρέπει να μην εθελοτυφλείτε, δώστε σημασία και στις δικές σας ανάγκες και πάρτε αποφάσεις αφού πλέον έχετε εξετάσει σφαιρικά, τι θέλετε και τι όχι. Στην αρχή της εβδομάδας αυτοί που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες θα έχουν μία έντονα νοσταλγική επιθυμία να βρεθούν με την οικογένεια και με τις ρίζες τους, πολύ πιθανόν να υπάρχουν κληρονομικά θέματα που βρίσκουν λύση. Στις 16/4 η μέρα θα είναι έντονη και δεν θα προλαβαίνετε να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητες στο χώρο εργασίας ή θα έχετε μικρές συνεχείς μετακινήσεις και επικοινωνίες. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει έντονη δραστηριότητα σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή με νομικά ή ιδεολογικά θέματα, οργανωθείτε καλά ώστε να μην έχετε απώλειες από επαγγελματικά λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Αυτοί που θα επηρεαστούν πιο πολύ από την πανσέληνο είναι οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου δηλαδή 20-22/11. Μπορεί η καθημερινότητα να σας απορροφά όμως δεν πρέπει να παραμελείτε την υγεία σας. Το πρώτο δεκαήμερο στο τέλος της εβδομάδας θα αρχίσει να ενδιαφέρετε για συνεργασίες, που στην συνέχεια θα έχουν ίσως μια απρόοπτη τροπή, αυτό ισχύει και για τις συντροφικές σχέσεις. Η καθημερινότητα είναι πιο άνετη και θα υπάρχει επικοινωνία και κινητικότητα και στον εργασιακό χώρο. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει επίσης μια ερωτική ή δημιουργική θετική μεταμόρφωση, χώροι που έχουν σχέση με επιμόρφωση σας ευνοούν και το κλίμα με συγγενείς ή των περίγυρο παίρνουν άλλη μορφή, εκμεταλλευτείτε την Δεύτερα για να κάνετε κάποια σχέδια σας πραγματικότητα. Αποφύγετε όμως τα περιττά έξοδα, λειτουργήστε με σύνεση όσο και αν λαχταράτε την πολυτέλεια. Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει ιδιαίτερες όψεις που να το επηρεάζουν άμεσα, όμως οικονομικά θέματα τους απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο τέλος της εβδομάδας μπαίνουν στο χώρο που αφορά τον έρωτα την δημιουργία και τα παιδιά, αυτό σημαίνει ότι είστε από τους ευνοημένους του ζωδιακού, αφού θα έχετε διαφορές συγκυρίες που θα σας χαροποιήσουν. Επίσης θα δώσετε και μεγαλύτερη έμφαση στην εργασία σας. Όλα αυτά για αρχή θα επηρεάσουν εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει ένταση σε ότι έχει σχέση με συνεργασίες και συντρόφους, μπορεί προς στιγμή να διαχειριστεί τις καταστάσεις αφού δεν υπάρχουν όψεις που να τους επηρεάζουν άμεσα. Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδος θα αισθανθεί ότι όλα μπορούν να αλλάξουν σε σχέση με την οικογένεια και τα οικονομικά που τους πιέζουν. Όμως να ξέρετε ότι και η πανσέληνος στις 19/4 επηρεάζει θετικά εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, βλέπετε ότι κύκλος ανθρώπων σας βοηθά και σας στηρίζει. Προσοχή θα χρειαστεί στις 16/4 με μία συναισθηματική ένταση ανάμεσά σε εσάς και στην οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Ο Κρόνος βρίσκετε στην 20η μοίρα του Αιγόκερω, δηλαδή βρίσκετε επάνω στον Ήλιο των γεννημένων 10-11/1, αυτό σίγουρα τους προκαλεί πίεση, όμως τους στηρίζει ταυτόχρονα σε οτιδήποτε χρειάζεται μέθοδο και υπευθυνότητα. Αυτοί που θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο είναι αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου 17-20/1, το άγχος ίσως να αφορά την οικογένεια και την καριέρα, πρέπει να βρείτε μία χρυσή τομή γιατί οι απαιτήσεις είναι πολλές. Στην αρχή της εβδομάδας έχετε την δύναμη να επιβληθείτε στο περίγυρό σας, ενώ τις 16/4 υπερβάλετε σε ότι αφορά πνευματικά θέματα ή μεταφυσικές ανησυχίες, επανέρχονται καταστάσεις από το παρελθόν. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο στο τέλος της εβδομάδας θα έχουν μια πιο καλή ατμόσφαιρα στο σπίτι και θα έχουν την άνεση να επικοινωνήσουν με τα μέλη της οικογένειας ή να διαμορφώσουν τον προσωπικό τους χώρο ή μπορεί να ασχοληθούν με ότι αφορά γενικά την πατρίδα. Ο Ήλιος στον χώρο της δημιουργίας και της χαράς θα επηρεάσει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει να παλέψει για θέματα που αφορούν τον εργασιακό χώρο και θέματα ψυχοσωματικά που προκαλούνται από εντάσεις, γενικά όμως δεν έχουν όψεις που να τους επηρεάζουν άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Με εσάς τους Υδροχόους θα αρχίσω με την Πανσέληνο, που είναι θετική ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, φωτίζετε η εύνοια που έχετε σε συλλογικούς χώρους και σε στόχους που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Επίσης όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος από 16-19/2, βλέπετε μια οικονομική βοήθεια εξ ουρανού που ίσως δεν την είχατε υπολογίσει. Στις 16/4 καλό θα ήταν να μην κάνετε υπερβολικά έξοδα για χάρη της παρέας, κρατήστε την αισιοδοξία σας, αλλά μην ανοίγετε τα «χαρτιά» σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου, στο τέλος της εβδομάδας θα έχουν την ελευθερία να επικοινωνήσουν πιο εύκολα, θα αισθανθούν την αγάπη από τον περίγυρό τους και γιατί όχι θα υπάρχει και συναισθηματική ανταπόκριση από άτομα που συναναστρέφονται  καθημερινά. Από την Κυριακή και μετά θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή  στην οικογένειας ή σε θέματα που αφορούν ακίνητα ή πατρίδα. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να είναι προσεκτικό στις οικονομικές διεκδικήσεις ή σε ότι αφορά συναισθηματικά θέματα, έχετε την δυνατότητα της ελευθέρας βουλήσεις αυτή την εβδομάδα, προετοιμάστε το «έδαφος» προς το δικό σας συμφέρον γιατί αργότερα μπορεί να υπάρχουν διαψεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ.  Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει αστάθεια, από την μία η Πανσέληνος σας προκαλεί άγχος για οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους π.χ. τράπεζες, εφορία, κληρονομιές κτλ., και όλα αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια και πρέπει να διευθετηθούν. Όμως την Δευτέρα θα πάρετε μια ανάσα που θα προέρχεται, από την δύναμη που σας δίνουν από ένα συλλογικό χώρο ή μια παρέα, την επομένη πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι οι στόχοι σας μπορεί να είναι ανέφικτοι, για αυτό μην υπερβάλετε στις απόψεις σας με άτομα κύρους ή με άτομα που έχουν οικονομικής επιφάνειας. Αυτά αφορούν περισσότερο αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου. Το πρώτο δεκαήμερο τώρα, αρχίζει και ασχολείται με τα οικονομικά του στο τέλος της εβδομάδας, επικοινωνεί και κινείτε για να διεκπεραιώσει πρακτικά θέματα. Αυτό ευνοεί στην  αρχή τους γεννημένους τις πρώτες μοίρες του ζωδίου. Ο Ήλιος στον Ταύρο σας βοήθα να αρχίσετε μία μελέτη ή να έχετε την δυνατότητα να κινήστε πιο άνετα σε χώρους επιμόρφωσης, στην συνέχεια μπορεί να ασχοληθείτε ή να διδαχτείτε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα.                                                                                                                                                                   

Σχετικά