Αλίαρτος:Παλαίμαχοι Λεβαδειακού – Ατρομήτου για τον μικρό Ταξιάρχη…

levadiakos aliartos

Ενα ακόμη φιλικό παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Απριλίου, η ομάδα του νεοσύστατου Συνδέσμου Βετεράνων – Παλαίμαχων Λεβαδειακού.
Στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Αλιάρτου, αυτή την φορά, οι ποδοσφαιριστές  οι οποίοι στο παρελθόν έχουν τιμήσει την φανέλα της κορυφαίας ομάδας της Βοιωτίας, υποδέχθηκαν και αγωνίστηκαν με τους συνάδελφούς τους οι οποίοι παλαιότερα τίμησαν την φανέλα της ομάδας του Ατρόμητου Περιστερίου.


Και αυτό το παιχνίδι είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού Ταξιάρχη ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε ένα σοβαρό ατύχημα.
Δυστυχώς, όμως, ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν δεν ήταν καθόλου καλές (έβρεχε πολύ δυνατά και φυσούσε πολύ δυνατός άνεμος) και έτσι η προσέλευση θεατών δεν ήταν μεγάλη.


Ανάμεσα σε αυτούς που τον παρακολούθησαν, πάντως, ήταν ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, Γιώργος Ντασιώτης, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, Γιώργος Αραπίτσας, ο πρόεδρος του δ.σ. της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, Κώστας Νίκας, κ.α.

Για την… ιστορία να αναφέρουμε ότι οι «πράσινοι» επικράτησαν με σκορ 4-1 χάρη σε δυο γκολ του Χρήστου Κεφαλιά, ένα του Κώστα Γκαλαμέλου και ένα του Σωτήρη Ζερκούλη.

Το παιχνίδι ήταν μια συν-διοργάνωση του Συνδέσμου Βετεράνων – Παλαίμαχων Λεβαδειακού με τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας) και πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία και την υποστήριξη της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”» και του «Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος”».

Μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα, στο δείπνο που παρέθεσαν οι «πράσινοι» προς τιμή των φιλοξενούμενων, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Περιστερίου απένειμαν τιμητική πλακέτα καθώς και το βιβλίο με την ιστορία του σωματείου στον Γιάννη Μαρτιναίο.
Χορηγός του αγώνα ήταν η εταιρία «Αλουμίνιον της Ελλάδας». _

stereasports.gr

Σχετικά