ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ THN ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

karampela

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  22-28/4.

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή και κατανυκτική Μεγάλη Εβδομάδα και Καλό Πάσχα. Αυτό που όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να προσέξουμε είναι η διατροφή μας και το αλκοόλ που μπορεί να επηρεάσει τα αντανακλαστικά μας. Επίσης ενδέχεται να έχουμε και ξαφνικές αλλαγές στην διάθεση μας. Για όλους θα είναι μια δυναμική εβδομάδα, θα εκφράσουμε την αγάπη μας αυθόρμητα και θα χαρούμε την ημέρα του Πάσχα την Ανάσταση του Κυρίου με αγαλλίαση και ζωντάνια.       

ΚΡΙΟΣ.  Η εβδομάδα για εσάς τους Κριούς των πρώτων ημερών θα έχεις ξαφνικές οικονομικές ανατροπές. Όμως γενικά θα περάσετε όμορφα, με μεγάλη κοινωνικότητα καθώς θα είστε γενικά συμπαθείς στους γύρω σας. Ασχολείστε με τον καλλωπισμό σας και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Το δεύτερο δεκαήμερο αποφύγετε συγκρούσεις με συγγενείς, γιατί αυτό θα σας χαλάσει την διάθεση, καλό θα είναι να μην μεγαλοποιείτε και να μην φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν και άλλωστε είναι μια εβδομάδα συγχώρησης και κατανόησης προς τους συνανθρώπους μας. Γενικά με την καλή προαίρεση που θα έχετε, η Μεγάλη εβδομάδα θα είναι καλή για όλους τους Κριούς.

ΤΑΥΡΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε έντονη την τάση ανεξαρτητοποίησης, αν και δεν ενεργείτε συνήθως με επαναστατικό τρόπο, με την σύνοδο του Ηλίου με τον Ουρανό, μάλλον δεν κάνετε συμβιβασμούς. Ενώ το δεύτερο δεκαήμερο καλό θα είναι να προσέχει οποιαδήποτε επένδυση και να αρνηθεί προς στιγμής πρόταση για να συμβάλει οικονομικά σε μεγαλεπήβολα σχέδια. Κατά άλλα η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει πολλές φορές την δυνατότητα να έχετε καλή επικοινωνία με άτομα του αντίθετου φύλου, ενώ στο τέλος της εβδομάδας έχετε ανασφάλειες που όμως είναι προσωρινές.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Μην γίνεστε ιδιαίτερα απαιτητικοί, ειδικά σε στόχους που είναι ανέφικτοι γιατί μπορεί να απογοητευτείτε, αυτό ισχύει για εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο  δεκαήμερο. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό να διογκώσει κάποιες δυσκολίες ή δοκιμασίες, πιο πολύ σε ψυχολογικό επίπεδο. Χωρίς να αποκλείεται να χρειαστεί να επικεντρωθείτε σε άτομα που έχουν ανάγκη την βοήθειά σας σε έγκλειστους χώρους. Αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο όλη αυτή την εβδομάδα είναι να έχετε καλή ψυχολογική διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Δεχθείτε την έκπληξη και συμπλεύστε με καινούργιες ιδέες ή παρέες που σας δίνουν κάτι διαφορετικό. Όμως στις 27/4, εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, πρέπει να προσέχετε γιατί ίσως ανταγωνιστές σας, σας λένε λάθος πληροφορίες, το να εξαπατηθείτε είναι πολύ εύκολο. Γενικά μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις ακόμα και αν ταξιδέψετε ή αν συμμετέχετε σε κάποια ιδεολογική συγκέντρωση. Η Σελήνη στον Αιγόκερω βοηθά όλους τους Καρκίνους τις 24-25/4 να βρουν την ισορροπία που χρειάζονται για να περάσουν μια ήρεμη εβδομάδα.

ΛΕΩΝ.  Μια αλλαγή στην σταδιοδρομία είναι πολύ πιθανή ακόμα και την Μεγάλη Εβδομάδα, να είστε έτοιμοι να ανταπέξελθε σε ότι ξαφνικό προκύψει. Να αποφύγετε κρυφές συμφωνίες με ομάδες ανθρώπων ή παρέες στις 27/4, πιο πολύ εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, γιατί κάτι κρύβετε που έχει σχέση με οικονομικά και μπορεί να απογοητευτείτε. Έχετε αρκετές ιδέες αρκεί να τις τεκμηριώσετε, όπως επίσης να βάλετε σε εφαρμογή την διπλωματία που σας διέπει ούτως ή άλλως, για να καταφέρετε να βρείτε τι κρύβετε πίσω από κάθε περίπτωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να περιμένετε κάτι αναπάντεχα καλό, που έχει σχέση με κάποιους στόχους ή ιδέες που γίνονται πραγματικότητα, ίσως ήρθε η στιγμή που θα έχετε την ανταπόκριση που περιμένατε. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να προσέχουν την εξαπάτηση από άτομα που έχουν σχέση με την καριέρα τους ή τον σύντροφο ή με τους συνεταίρους. Γενικά η εβδομάδα θα είναι για όλους βατή, αρκεί να αποφύγετε τις συμφωνίες και να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ.  Ομολογώ ότι η Μεγάλη Εβδομάδα για εσάς είναι ανατρεπτική και πρέπει να προσέχετε, οι των πρώτων ημερών, τις ξαφνικές οικονομικές αλλαγές, αλλά και οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο τις εξαπατήσεις, όπως επίσης και την υγεία σας. Όμως οι σχέσεις με τους άλλους είναι πολύ καλές, έχετε την αγάπη και την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων. Όλα γίνονται πιο όμορφα την ημέρα του Πάσχα, βρίσκετε την αρμονία και την θαλπωρή που σας αρμόζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Ανατρεπτική η συμπεριφορά από την μεριά των άλλων. Ίσως δεν πρέπει να πιέσετε καταστάσεις ειδικά με σύντροφο ή συνεργάτες, αυτό πιο πολύ  για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχει μια συναισθηματική απογοήτευση ή μια διάψευση σε ότι έχει σχέση με παιδιά, ακόμα μπορεί ένα δημιουργικό σχέδιο να μην είναι εφικτό. Η καθημερινότητα είναι πιο ευχάριστη και η μέρα του Πάσχα σας βρίσκει πιο ευδιάθετους και κοινωνικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Η καθημερινότητα θα έχει απρόβλεπτα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, επίσης στο χώρο εργασίας ξαφνικές ανατροπές στην αρχή της εβδομάδας. Η οικογένεια και το σπίτι μπορεί να σας απασχολήσουν, μην νιώθετε απόμακροι από τους οικείου σας, σίγουρα έχουν κάνει λάθη που σας απογοητεύουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις, πιο πολύ για εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Συναισθηματικά θα έχετε την αγάπη από τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, είστε σε μία δημιουργική περίοδο και η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει σε ότι και αν σχεδιάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Όσο πιο απρόβλεπτο και διαφορετικό τόσο καλύτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Αν και σας αρέσει να προγραμματίζετε, καλό θα είναι να αφήσετε το αυθόρμητο να μπει στην ζωή σας αυτό το διάστημα. Το δεύτερο δεκαήμερο βρίσκετε αντιμέτωπο με καταστάσεις που του προκαλούν απογοήτευση, ίσως μια μετακίνηση προκαλέσει προβλήματα. Πολλά ανοιχτά μέτωπα σας περιορίζουν. Μια λεκτική αντιπαράθεση είναι πιθανή, καλύτερα να την αποφύγετε. Χαλαρώστε και απολαύστε την συντροφιά των δικών σας ανθρώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο ίσως να αντιμετωπίσει μια αναστάτωση στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας γενικότερα. Το δεύτερο δεκαήμερο καλό θα είναι να προσέχει τα έξοδα και να μην κάνει αυτό το διάστημα λανθασμένες οικονομικές επεκτάσεις. Αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς αυτό το διάστημα. Η παρέα με συγγενείς και φίλους θα σας χαλαρώσει, μικρές μετακινήσεις θα είναι ευχάριστες, επικοινωνία και εύνοια από επιμορφωτικούς χώρους.

ΙΧΘΥΕΣ.  Μια ξαφνική συνάντηση ή μετακίνηση θα σας ανατρέψει το πρόγραμμα, δεν θα είναι αρνητικό αρκεί να το ζήσετε, ίσως δείτε ανθρώπους που έχετε να τους δείτε καιρό. Θα κάνετε μια συζήτηση που θα σας ανατρέψει κάποια δεδομένα, αυτό ισχύει για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως υποστεί μια επίθεση από πρόσωπα της οικογένειας. Ότι έχει σχέση με ακίνητα ή περιουσιακά στοιχεία γενικά θέλει προσοχή. Αν αφήσετε το ένστικτο αυτό το διάστημα να λειτουργήσει, θα δείτε ότι θα περάσετε όμορφα.                                                 

Σχετικά