Βοιωτία: Τελικός “γιορτή”

kipelo viotias

Η Ε.Π.Σ.Β. είχε δώσει κάθε επισημότητα στην διοργάνωση και ο 45ος τελικός όντος αποτέλεσε γιορτή του Βοιωτικού, ερασιτεχνικού, ποδοσφαίρου.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο ιδρυτής και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Β. επί 28 έτη, Ηρακλής Σακελλαρίου, στην μνήμη του οποίου, άλλωστε, ήταν αφιερωμένος ο τελικός. Την πλακέτα παρέλαβε ο γιός του, Κώστας συνοδευόμενος από τους γιούς του, εγγόνια του αείμνηστου πρόεδρου.Η Ε.Π.Σ.Β. τίμησε την Δήμαρχο Λεβαδέων, Γιώτα Πούλου η οποία χαιρέτισε τον τελικό και την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά (την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Ψυχογιός).

Η Ε.Π.Σ.Β. τίμησε και τον Μελέτη Μπεθάνη, μέλος του δ.σ. της Ε.Π.Σ.Β. επί 10 έτη και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. επί 6,5 χρόνια.

Η Ε.Π.Σ.Β. τίμησε και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή των Special Olympics, Παναγιώτη Εμμανουηλίδη.

Την διοργάνωση, ανάμεσα σε άλλους, τίμησαν με την παρουσία τους οι «χρυσοί» ποδοσφαιριστές με την Εθνική μας ομάδα των ανδρών που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Euro) το 2004, Αγγελος Μπασινάς (Τεχνικός Διευθυντής Εθνικής ομάδας ανδρών), Γιάννης Γκούμας (προπονητής Εθνικής ομάδας U19 ), Στέλιος Γιαννακόπουλος (βοηθός προπονητή Εθνικής ομάδας ανδρών).

Οι ποδοσφαιριστές των δύο φιναλίστ και οι διαιτητές του τελικού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο υπό των ήχων της Φιλαρμονικής του Δήμου Λεβαδέων και συνοδευόμενοι από παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου της πόλης.

Ο τελικός αποτέλεσε «πόλο έλξης» για τους φίλους (και μη) του βοιωτικού, ερασιτεχνικού, ποδοσφαίρου και έτσι στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς βρέθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι του χώρου, τόσο Βοιωτοί, όσο και εκτός Βοιωτίας.

Μεγάλη ήταν η συμπαράσταση των φίλων της ομάδας της Ολυμπιάδας Οινοφύτων οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου Λιβαδειάς και στάθηκαν στο πλευρό των παιχτών της ομάδας τους που πλέον στρέφει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα…

Και Μάγκας…

Στην ανάπαυλα του τελικού οι θεατές οι οποίοι βρέθηκαν στο στάδιο είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και τον βιρτουόζο Γιώργο Μάγκα, ο οποιός έκανε ένα ακόμη σόου με το κλαρίνο του έχοντας δίπλα του, στο τραγούδι, την Τζούλη Τζινιέρη…

 stereasports.gr

Σχετικά