ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ

leodari thiva

 Βάση του εκλογικού νόμου «Κλεισθένης Ι» ( υπ’ αριθμόν 4555/19.07.2018, άρθρο 84), τα τοπικά συμβούλια  κάθε χωρίου λειτουργούν ανεξάρτητα και αποκτούν κάποιες  αρμοδιότητες, πάντα σε συνεργασία με τις αρμόδιες δημοτικές αρχές και οργανισμούς.

  Με βάση λοιπόν τον νόμο αυτό , στην τοπική κοινότητα Λεονταρίου  δημιουργήθηκε μία ομάδα καθημερινών ανθρώπων, νέων σε ηλικία αλλά και στην ψυχή που επιθυμεί να διεκδικήσει την ευκαιρία με την ψήφο των κατοίκων του Λεονταρίου στην κάλπη του Τοπικού Ψηφοδελτίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26 Μάιου 2019 ώστε να εργασθεί σκληρά με όραμα, διάθεση, ανιδιοτέλεια, συλλογικότητα για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων και την προάσπιση των συμφερόντων του χωρίου μας  ώστε να δούμε το χωρίο μας ψηλότερα και εξελισσόμενο .

 Η ομάδα μας  απαλλαγμένη από συγκεκριμένες πολιτικές κατευθύνσεις, θα επιδιώξει την απόλυτη  συνεργασία με το όποιο δημοτικό συμβούλιο εκλεγεί στις επερχόμενες εκλογές, πάντα όμως με αδιαπραγμάτευτο στόχο το όφελος του κάθε κατοίκου  και κατ’ επέκταση του χωρίου . 

 Το Λεοντάρι ανήκει στους κατοίκους του και ζητάμε να μας στηρίξετε για να επιτελέσουμε το έργο μας κατά το μέγιστο δυνατό…!!!!! 

“Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορούμε  γι’ αυτό θα παλέψουμε”.

Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι 

ΓΡΙΛΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ ) του Νικολάου

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Ηλία 

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη  

ΚΟΛΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Γεωργίου 

ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου

Σχετικά