Quantum VI: Το Ελληνόφωνο Ροκ συγκρότημα από την Αλίαρτο!

aliartos rock

Οι Quantum VI είναι Ροκ συγκρότημα από την Αλίαρτο Βοιωτίας και δημιουργηθηκαν το 2010 από τους Παναγιώτη Ιωάννου, Άγγελο Ιωάννου και Στράτο Κασιώτη.

Σκοπός τους ήταν να προωθήσουν την δική τους μουσική και μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάχθηκαν αρχικά στην σύνθεση ο Ντίνος Ελευθεριάδης στην κιθάρα και ο Πάρης Γάτσιος στα τύμπανα. Με την σύνθεση αυτή πραγματοποίησαν ορισμένες εμφανίσεις σε διάφορα τοπικά φεστιβάλ καθώς και μαγαζιά της Αθήνας.

Στην συνέχεια ηχογράφησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, το 2015 στην Λαμία, με τίτλο “Κανόνες Λογικής”. Βασικά στοιχεία της θεματικής του δίσκου είναι η έλλειψη της ανθρώπινης επικοινωνίας (Κάτι για να ζήσω), η άρνηση του προσωπικού εφησυχασμού (Κανόνες Λογικής, Μέσα στην Μέρα) και η αναζήτηση ένθερμων συναισθημάτων απέναντι στην ψυχρή “λογική” του σύγχρονου κόσμου (Άγνωστοι Δρόμοι, Άρωμα).

Στα τέλη του καλοκαιριού του 2018 με την προσθήκη του Βασίλη Βυτανίδη στην κιθάρα και του Θάνου Κωστακόπουλου στα τύμπανα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου τους video clip για το κομμάτι με τίτλο “Κάτι για να ζήσω”, τo οποίο κυκλοφόρησε στις 10/10/2018 με τον Harout Torosian ως βιντεογράφο-σκηνοθέτη και μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω:

rockallica.com

Σχετικά