Από πιστόλι η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία στις Θεσπιές

thespies aleksia

Από πιστόλι και όχι καραμπίνα η σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι της 8χρονης στη Θήβα – Κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας θα εξετάσουν από πού προήλθε η σφαίρα

Σε έναν αγώνα δρόμου αναζήτησης του όπλου από το οποίο έφυγε η σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι της 8χρονης Αλεξίας έχουν επιδοθεί οι αστυνομικές αρχές που το μόνο που έχουν μέχρι στιγμής εξακριβώσει είναι πως το όπλο δεν είναι καραμπίνα αλλά πιστόλι ή περίστροφο.

Αύριο το πρωί πρόκειται να φτάσει στη Θήβα κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας γιατί το κομβικό για την έρευνα είναι να δουν από πού προήλθε η σφαίρα αυτή και καρφώθηκε στο κεφάλι του μικρού κοριτσιού.

Οι έρευνες των αρχών έχουν επικεντρωθεί σε δυο χωριά από τα οποία ακούγονταν συνεχώς πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια του πασχαλινού γλεντιού. Παρά το γεγονός ότι η είδηση του τραυματισμού της μικρής Αλεξίας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο , κανείς από όσους κατέχουν όπλα στη συγκεκριμένη περιοχή δεν έχει παρουσιαστεί στην αστυνομία για να ελεγχθεί το όπλο του. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναμένεται να εξετάσουν όλους όσους κατέχουν όπλα , έτσι ώστε από τη βαλλιστική εξέταση να βρεθεί ο δράστης

Την ίδια ώρα η σφαίρα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι του παιδιού είναι στα εγκληματολογικά εργαστήρια και στις επόμενες ώρες θα γνωρίζουν τι διαμετρήματος είναι. Παράλληλα οι αρχές θέλουν να δουν και την τροχιά που είχε η σφαίρα έτσι ώστε να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την περιοχή από την οποία προήλθε .

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την Αλεξία

Όσο αφορά την κατάσταση της υγείας της μικρής Αλεξίας , σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα. Η 8χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη με μηχανική υποστήριξη αναπνοής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Αργά χτες το βράδυ οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κρανίο του παιδιού. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς της μικρής γιατί δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη στην οικογένειά τους. Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους και ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Σχετικά