Πρωτομαγιά γεμάτη λουλούδια στην Τανάγρα-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

protomagia tanagra

Ανθοκομική Έκθεση Τανάγρας-Μία ωραία εικόνα και μία όμορφη  έκθεση η οποία έχει γίνει θεσμός για 8η συνεχόμενη χρονιά.

Μία διαφορετική εικόνα από αυτή που παρουσιάζει κάθε μέρα,  εμφάνισε χθες τη Πρωτομαγιά η πλατεία της Τανάγρας,λόγω της ανθοκομικής έκθεσης, που φιλοξενήθηκε στο χώρο της.

Βασιλικοί,Λεβάντες,Γεράνια,Ερωτάκια,Γαρδένιες και ένα σωρό άλλα λουλούδια της εποχής πλημμύρισαν την πλατεία,   στην Ανθοκομική Έκθεση που διοργάνωσε για 8η συνεχόμενη  χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τανάγρας  “ΠΟΙΜΑΝΔΡΟΣ” σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΤ του Δήμου Τανάγρας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη  και δεν ήταν λίγοι αυτοί που φεύγοντας είχαν ένα η περισσότερα φυτά στα χέρια.

Η πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Τανάγρας  «Ποίμανδρος» κα. Μπέλλα Λιβανού, καλωσόρισε στη μεγάλη γιορτή  τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  τους επισκέπτες και τόνισε ότι στόχος είναι η Ανθοκομική Έκθεση Τανάγρας να γίνει σημείο αναφοράς για το Δήμο Τανάγρας.

Επίσης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια, τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Λαμψάνη,τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΤ κ. Αλ. Ανυφαντή και τον Αντιπρόεδρο κ. Διομήδη Δριχούτη, καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ.  Αντ. Μπελεγράτη, για την συμπαράστασή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

  Στη συνέχεια ακολούθησε δημοτικό γλέντι στη πλατεία με σουβλάκια,αναψυκτικά,μπύρες-διασκέδασαν  με τραγούδια από την  Αγγελική Λαζάρου,δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στον τρόπο με τον οποίο η Τανάγρα υποδέχθηκε  τον Μάη.

Το παρόν έδωσαν   ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Γιώργος Ψυχογιός, ο αντιδήμαρχος κ.Ηλίας Δημητρίου  η υποψήφια δήμαρχος Τανάγρας κα Γωγώ Καμπιώτου,ο πρόεδρος της Τ.Κ. Οινοφύτων κ.Ιωάννης Καμινιώτης , η πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δ.Τανάγρας κα Ελένη Ζαφειροπούλου και ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Χριστοδούλου.

Και του χρόνου με υγεία, να είμαστε πάλι όλοι μαζί σε αυτή τη γιορτή.

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά